כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. UCPA 16/02/2008 13:53 לתגובה הבאה
  rexi לא מחובר rexi  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
למישהו פה יש ניסיון להזמין חופשה ב- UCPA דרך האתר שלהם?

זה זול משמעותית מלהזמין את אותה חבילה דרך איסתא...

בנוסף, החבילה שם כוללת הכל נכון?

ולמישהו יש מושג איך מגיעים לואל-תורנס מג'נבה?

תודה מראש,

איתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. UCPA תגובה ל - 1 16/02/2008 14:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
אני הזמנתי ישירות מהם. יש להם גם אתר באנגלית, זה מקל על תהליך. האם זה משתלם? לא תמיד. אני הזמנתי ישירות כי רציתי חבילת אופ פיסט שלא שווקה אז באיסטא.
למה לשים לב - האירוח בUCPA הוא מראשון עד שבת. את השבת הראשונה יש להזמין בנפרד (לפעמים אפשר כבר עם זמנת החבילה, לפעמים יש צורך לשלוח מייל ישירות למלון הספציפי). מחיר נדמה לי כ 30-40 אירו.
שים לב שבכל מאתר יש המון סוגי חבילות. בארץ לרוב משווקים חבילות עם הדרכה לכל היום, אפשר גם עם חצי יום ואז באמת זה יוצא יותר זול.
המחיר שם כולל הכל, כולל ציוד (לא ביגוד, אם כי בחלק מהמקומות ניתן לקבל ביגוד סקי בהשאלה, חינם).
יש אוטובוסים מג'נבה לואל טורן, אפשר להזמין מראש או לגשת לדלפק בשדה התעופה ולקנות כרטיס. מחיר צריך להיות בסביבות 120 אירו הלוך-חזור. בסך הכל אלא אם תשיג מחיר מצויין על הטיסות, קשה לי לראות איך אתה חוסך יותר מ 50-70 אירו (אבל אני מודע שאני מתבסס על בדיקה בשנה שעברה).
המלון של UCPA בואל טורן נמצא במרחק של כ 2 קילומטר מהעיירה, מעודון פשוט מאוד, לצאת לעיירה זה תיק רציני. הייתי ממליץ לך לשקול שוב את היעד הספציפי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. UCPA תגובה ל - 2 16/02/2008 14:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rexi לא מחובר rexi  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
קודם כל תודה...

שנית, על איזה UCPA אתה ממליץ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. UCPA תגובה ל - 3 18/02/2008 18:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
קודם כל תבחר אתר שמתאים לך. לא ממליץ לך למועדונים המדורגים כבעלי שני "כובים" בלבד, לך על 3 לפחות (אלא אם אתם ממש קלילים בקטע של מגורים). המרכז LA PLAGNE LA FRANCE היה בעבר מלון, כך שהתנאים בו טובים והאתר מתאים לגולשים מתחילים ובינוניים.
המרכז בטין עם תנאים פחות טובים במקצת אבל האתר מעולה.
לא ממליץ על ואל טורן (המועדון מרוחק מהעיירה) ושמוני פחות מוצלחת לגולשים מתחילים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. UCPA תגובה ל - 4 19/02/2008 00:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1868 הודעות עד כה
רק בלה-פלאן ובפליין ישנם קלאבים בהם יש שרותים צמודים (שים לב שבכל אחד מהאתרים יש יותר מקלאב UCPA אחד), זה של לה פלאן נקרא le france ואני לא זוכר איך נקרא זה של פליין עם השרותים הצמודים

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. UCPA תגובה ל - 5 20/02/2008 20:58 לתגובה קודמת
omervered omervered לא מחובר omervered  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
ה- UCPA ב- Flaine עם התנאים העדיפים (בהרבה) נקרא Flaine les Lindars ואני מ א ד ממליץ עליו - ביליתי שם חופשה מעולה - אווירה שמחה, אוכל חביב, אתר נפלא. פגשתי שם את מי שהיתה לבסוף חברה שלי (אבל היא הגיעה רק ביום החמישי לשהותי שם, כך שאין מה לדאוג לגבי האובייקטיביות של השיפוט שלי לפחות לגבי ארבעת הימים הראשונים....)

תזמין ותהנה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צריך עזרה בפסקול...
להודעה הבאה:האם מסתמן מהפך במזג האויר...? נראה שכן