כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בזמני נסיעות בקוסטה ריקה... 16/02/2008 17:42 לתגובה הבאה
  chavusha לא מחובר chavusha  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה

אני ואישתי יוצאים לירח דבש של כשבועיים בקוסטה ריקה, המסלול הכללי של הטיול די סגור אך אנו צריכים לדעת זמני נסיעות בין יעדים מסויימים אז מי שזוכר (גם אם זה ברכב שכור או באוטובוס),
הזמנים שאנו צריכים לדעת הם:
מסן-חוסה ללה פורטונה,
מלה פורטונה למונטורדה,
ממונטורדה ל-jaco,
מ-jaco למנואל אנטוניו,
ממנואל אנטוניו לסן-חוסה.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בזמני נסיעות בקוסטה ריקה... תגובה ל - 1 19/02/2008 18:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moma לא מחובר moma  משתמש פעיל 168 הודעות עד כה
לגבי זמני הנסיעות:
מסן חוזה ללפ פורטונה : 4-5 שעות באוטובוס ציבורי (משתנה לפי תנאי מזג האויר וכמות הנוסעים בדרך)
מלה פורטונה למונטה ורדה : עשינו את הדרך בג'יפ-סירה-ג'יפ. לא זוכרת זמן מדוייק, רק זוכרת שיצאנו בבוקר מוקדם והגענו לטור הכי מוקדם של הקנופי במונטה ורדה (שאגב היה תענוג, בשל השעה המוקדמת היינו רק שנינו במקום עם קבוצה של 15 אנשים). אני מניחה שיצאנו בסביבות 6:00 והגענו או ב 10:00 או ב 11:00.
לגבי השאר אין לי מידע כיון שעשינו רק את הצד הקאריבי של קוסטה ריקה.
שיהיה בכיף
מורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בזמני נסיעות בקוסטה ריקה... תגובה ל - 1 22/02/2008 19:18 לתגובה קודמת
אסף.  משתמש לא מוכר
הזמנים נכונים לנסיעה בג'יפ, בעונה הגשומה (קצת יותר לאט מאשר ביבשה). רוב הזמנים הם זמני ברוטו וכוללים הפסקה של רבע שעה על כל שעתיים נסיעה בערך.

סן-חוסה - לה פורטונה: 4.5 שעות.

לה פורטונה - מונטוורדה: בגלל שיש להקיף את אגם ארנל הזמן ארוך יותר ביחס לטור של ג'יפ-סירה-ג'יפ. לוקח משהו כמו 4 שעות, תלוי כמה מהר נוסעים בקטע האחרון שלפני מונטוורדה - עליה בדרך עפר.

מונטוורדה - חאקו: גם כאן הירידה ממונטוורדה למישור החוף היא בדרך עפר תלולה שלוקחת בערך שעה וחצי. משם יהיו עוד כשעתיים שלוש (כמה שאנחנו זוכרים).

חאקו - מנואל אנטוניו: שעה וחצי.

מנואל אנטוניו - סן חוסה: כ-6 שעות. אם הכוונה היא להגיע רק עד שדה התעופה הבינ"ל אפשר להוריד שעה אחת. הזמן הזה כולל עצירה בגשר התנינים. משהו כמו 20 דקות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קוסטה ריקה - צד פאסיפי או קאריבי
להודעה הבאה:לינה במונטיגו ביי