כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מי היה בצרמת ZERMATT 17/02/2008 10:14 לתגובה הבאה
  Jean Baptiste Joseph Fourier לא מחובר Jean Baptiste Joseph Fourier  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
ויכול לחלוק טיפים?
האם ניתן להשיג בארץ חוברות על האתר מפות סקי וכו'?
לא התכוונתי להדפיס מהאינטרנט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תיסתכל על דווחי גולשים תגובה ל - 1 17/02/2008 10:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1439 הודעות עד כה
הדווח על צרמט בשנה שעברה זכה באחד מפירסי הדווחים.

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצאתי רק אחד של אריה תגובה ל - 2 17/02/2008 10:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Jean Baptiste Joseph Fourier לא מחובר Jean Baptiste Joseph Fourier  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תקרא תא הכתבה שצרפתי לך תגובה ל - 1 17/02/2008 12:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
אני לא יודע מה השיקול שלך לנסוע לצרמאט, אולי כי אתה כבר בשוויץ.
המתחם המשותף של צרמאט וצ'רביניה הוא יפש מאד, אך יש יתרונות רבים בלהתאכסן בצ'רביניה (יותר זולה, יותר נוחה עם מכונית - בצרמאט לא ניתן להיכנס עם מכונית), ויש יתרונות לצרמאט: עיירה ציורית, ואם יש רוחות חזקות, המעברת מצ'רביניה לצרמאט נסגר.

הכל נכתב על זה. אם יש לך שאלות, בבקשה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה, אבל... תגובה ל - 4 17/02/2008 13:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראיתי את הכתבה שלך אבל אין בה הרבה על צרמת.
למה צרמת? כי עוד לא היינו באתר שוויצרי (חוץ מגלישה לשוויץ מאתר צרפתי או איטלקי).
לגבי רכב, אני מגיע ברכבת משדה התעופה ג'נבה ישר לעיירה.
שכרתי דירה ב 550 יורו לשניים.
מגוון הפעילויות והאפשרויות בצרמת בלתי נדלה. בצרביניה לא היינו וספק אם נהייה.

אדווח שנחזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. או.קיי., בסדר גמור תגובה ל - 5 17/02/2008 14:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם זה המצב והסיבות, בסדר גמור. בכיף.
לגבי מפות, תכנס לאתר האינטרנט שלהם ובקש שישלחו לך בדואר, זה שרות שעושים הרבה.
כמו כן, תרים אלי טלפון 0544738363 או תשלח לי מייל עם הכתובת שלך, יש לי מפה שאני יכול לשלוח לך בדואר.
ויש לי כמה טיפים על האתר.

מתי הנסיעה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Dear Mr. Fourier תגובה ל - 6 17/02/2008 22:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
או בקיצור זאן. הייתי בזרמט בקרחון באוקטובר. אם תרצה מפות צור קשר. המלון הטוב ביותר מבחינת מיקום הינו BERGHOF ממש ליד המעלית וחנות הציוד. אישית לא אהבתי את זרמט בגלל חוסר הנגישות שלה ,קשה להתניד בעיר(מוניות חשמליות ויקרות) העיירה כולה על הר כלומר התנידות רגלית עם ציוד סקי הינה קשה ביותר, כדי לעלות להר דרושות שלוש גונדולות לוקח כ-40 דקות וכשמגיעים לפסגה יש הליכה לא קצרה בתוך מנהרה עד שמגיעים למסלולים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. איתן: תיקון... תגובה ל - 7 18/02/2008 08:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כאשר אתה היית באוקטובר, רק מתחם הקרחון היה פתוח עד ל-TROCKENER STEGG. כיום בפברואר/מרץ, כל המתחם פתוח לגלישה, גם באיטליה וגם בשוויץ, ומצרמאט ניתן לעלות ממספר מעליות למתחם היפה והעצום שלה שאתה לא זכית לו.

בברכה, אדוארדו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מי היה בצרמת ZERMATT תגובה ל - 1 18/02/2008 09:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1707 הודעות עד כה
אני דווקא אהבתי את צרמט. אפשרויות אפרה סקי בלתי נדלות? אני לא בטוח. לצרמט יש אופי מאוד דכיוטומי: מצד אחד עשירים מאוד, בערב תראה גברות עם פרוות וכלבי-עכברוש, ושגולשים שעה ביום ברצה איטי מאוד ומצד שני חבר'ה שלנים באכסניה אוכלי כרים עם גבינה מהסופר וגולשים את כל האופ פיסטים . אגב אופ פיסטים, בצרמט אני ממש מבקש לא לשעות שטויות ולצאת לבד ללא מדריך כי יש שם המון סכנות, יותר מבאתר רגיל. צרמט למעשה מחולקת ל3 אזורי גלישה, שהמעבר ביניהם אפשרים אבל לא נוח. לדעתי מומלץ להתמקד כל פעם באזור אחד. הנחמד הוא שלכל אזור אופי שונה. יש מספר לא קטן של פאבים ומסעדות, מחירים לא זולים לרוב. האוכל עלול לצאת ממש יקר, ללא בישול עצמי.
מסעדות על ההר מצויינות אבל יקרות ובשעת הצהריים ללא הזמנת מקום מראש, בלתי אפשרי למצוא מקום, אפילו בינואר.
מוניות חשמליות - יקרות ומציקות, הנהגים שלהם מתפרעים, חסרי סבלנו, אולי הם מעסיקים ישראלים?
תהנו

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. עוד על צרמאט תגובה ל - 9 18/02/2008 13:14 לתגובה קודמת
איתן, תראה איזה בלגן עשית!!! עכשיו צריך "לשכנע" שצרמאט אתר יפה.

חבר'ה: צרמאט הוא אתר יפפה, שמחובר לצ'רבינה יש 350 ק"מ גלישה, בחלקים של צרמאט גלישה יפה בין עצים ובין בתים עם SKI IN/SKI OUT בכמה מקרים.
אני חולק על פאדקר לגבי החיבור בין שלושת המתחמים של צרמאט: זה נכון, החיבור הוא לא חלק, אך זה חלק מן ההרפתקה. למתחם האמצעי עולים ברכבת במשך 45 דקות, נסיעה בנוף עוצר נשימה, כלולה בסקיפאס, ויש תיירים (הרבה יפאנים) שמשלמים פול כסף רק לעלות עליה, ואצלנו זה כלול. בעליה ברכבת, אפשר לנוח בנוחיות (אף לישון...).

נופים מרכסי ההרים מן היפים באירופה, שרות מעליות משובח ואחזקת השלג במסלולים כמו שהשווצרים יודעים. אני תמיד מזכיר את ניירות הטישו שיש בעליה למעליות...

לגבי המוניות, אני מסכים, זה שחיתות, אבל על סקיבאס, שמעתם?

אני נעתי בסקיבאס והיה בסדר גמור (טיפ חשוב לסקיבאס: יש להם דלתות משני הצדדים: גם מצד המדרכה וגם מצד הכביש - הרי אין מכוניות - אם צפוף בצד של המדרכה, תעלו מהכביש).

עוד משהו: היות ואני באתי מצ'רביניה, אני "השתמשתי" בצרמאט לסקי ספארי, וחרשתי אותה מן הקצה אל הקצה ב-5 שעות (לא את כל המסלולים כי הרי יש 200 ק"מ) אבל בצורה מסודרת אפשר "לחסל" את האתר ב-3 ימים (ללא צ'רביניה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מיירהופן. לנסוע או לא?
להודעה הבאה:Mayrhofen – דעה אחרת