כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פקקים בדרך למאיירהופן 18/02/2008 11:08 לתגובה הבאה
  a_eyal לא מחובר a_eyal  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
מישהו מוכן לפרט לגבי הפקקים הידועים לשימצה בדרך הלוך וחזור ממאיירהופן למינכן בשבתות? הכוונה לשעות ולאיזורים. תודה, אייל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פקקים בדרך למאיירהופן תגובה ל - 1 18/02/2008 18:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  spinchuk לא מחובר spinchuk  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
ומעבר לזה,
הרבה ציינו (בעיקר אלה שנסעו בהסעות מאורגנות למיירהופן)
שיש דרכים מצויינות לעקוף את הפקקים, בצורה דרסטית...

אשמח לקבל פירוט על זה במיוחד אם מישהו יודע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פקקים בדרך למאיירהופן תגובה ל - 2 20/02/2008 07:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
אני לא בעד . סע בדרך המלך אתה לא מכיר את הדרכים ובסופו של דבר יצא לך אותו הדבר.
אלטרנטיבה לטוס ביום ראשון אין פקקים .

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נראה לי ש"פקקים בדרך למאיירהופן" זו אגדה אורבנית תגובה ל - 1 20/02/2008 09:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1031 הודעות עד כה
נסעתי במרץ שנה שעברה ולא זכיתי לראות אפילו עומס קל בדרך.
גם אותי מעניין (לדעת לפעמים הבאות) איפה הפקקים - משדה התעופה לכיוון מינכן? בכביש הטעבעתית? באוטוסטרדה הגרמנית? בכבישים הקטנים המטפסים באוסטריה?

אף אחד לא מוכן להרים את הככפה ולפרט קצת היכן הפקקים בדרך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נראה לי ש"פקקים בדרך למאיירהופן" זו אגדה אורבנית תגובה ל - 4 20/02/2008 14:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1721 הודעות עד כה
תלוי במזלך. אם אתה ממש בר מזל (ובמיוחד אם הטיסה לא מאוד מוקדמת) תעמוד גם על ה"רינג" של מינכן, תעמוד גם על האוטוסטרדה הגרמנית וגם על האוסטרית. דרך לעקוף את זה? אין תמיד ולמי שלא רגיל בניווט בדרכים צדדיות באיזור עדיף שלא ינסה (יש מספיק מכוניות עם מספר מקומי שעומדות בפקק, אז גם הם בטח יודעים משהו)
בקיצור, סבלנות, דיסקים, עצירות לאוכל ומנוחה וקח ת'בעסה בסבבה

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. פקקים בדרך למאיירהופן תגובה ל - 5 20/02/2008 18:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת לא מחובר ענת  משתמש פעיל 2097 הודעות עד כה
לי יצא "לעמוד" בפקק -משדה התעופה במינכן ועד שעברנו את הכניסה האחרונה למינכן-כשעה וחצי (בשעות הצהרים של יום שבת). כיף לא נורמלי. הפקקים האלו ממשיכים לכיוון אוסטריה (גם לכיוון אינסברוק וגם לכיוון זלצבורג).
בהזדמנות אחרת, כשטסנו למיירהופן, טסנו ביום שישי בבוקר. היה עומס קל בחלקים מהדרך עד לגבול עם אוסטריה (גם בגלל מצב הכביש), אבל היה בהחלט סביר.
בדרך חזרה , כשעזבנו את מיירהופן ביום שבת,בעל המלון המליץ לנו לצאת על הבוקר או אחרי הצהריים כיוון שבין לבין כל העמק עומד בפקק. יצאנו בבוקר , לא מאוד מוקדם ,וכבר התחיל עומס גם אם לא נורא. באזור המעבר בין אוסטריה לגרמניה התחילו פקקים שהמשיכו לעבר מינכן(בשעות הצהרים המאוחרות).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. פקקים בדרך למאיירהופן - פיתרון תגובה ל - 2 20/02/2008 18:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1444 הודעות עד כה
זכויות היוצרים לעופר שלפני שנהיה חזאי תרם לפורום בנושאי תחבורה...
להדפיס ולשמור.

- מ.א.

[עודכן ב:20 פברואר 2008 18:48:]

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. פקקים בדרך למאיירהופן-יש פתרון תגובה ל - 1 21/02/2008 15:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
halfpipe halfpipe לא מחובר halfpipe  משתמש בינוני 111 הודעות עד כה
יש פתרון לאלה שמארגנים בעצמם את החופשה.
פשוט יוצאים באחד מימי השבוע (לא שבת ולא ראשון ) וחוזרים באותו יום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon14.gif  ביום ראשון אין פקקים תגובה ל - 8 21/02/2008 17:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. הפקקים תגובה ל - 9 21/02/2008 18:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
לאייל
לדעתי הפקקים/עומסים בדרך למינכן/ממינכן הם בעיקר פונקציה של החופשות של האירופאים. לכן גם יש כאלו שנתקלו בהם ויש כאלו שלא מבינים על מה מדובר. תבדוק פה באתר איך אתה נופל מהבחינה הזו.

בנסיעתי השנה ב 19/1 (לא שיא העונה) לא היו עומסים כלל בשעות הצהריים ממינכן, ואילו כשחזרנו למינכן מוקדם בבוקר ב 25/1 (היום הראשון של שיא העונה) היו מולנו פקקים מטורפים. הפקקים היו דווקא על הכביש המוביל אל תוך העמק ופחות על האוטוסטרדה אבל גם שם היה עמוס ואיטי.

יש גורם נוסף והוא כבר שייך גם למזל (יותר נכון - חוסר מזל), וזה תאונות הדרכים. בקטע של 30 ק"מ לפני מינכן היו שלוש תאונות שגרמו לפקקים קשים מאד. היו אנשים שאחרו לטיסה בגלל זה! (TUI עכבו את המטוס בשבילם, ממש יפה מצידם)

בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לך על כביש מקסים בדרך למירהופן, לא כבריחה מהפקקים (על זה אני לא יכולה להתחייב) אלא יותר כנסיעה עם נוף מקסים במיוחד.
יורדים מאוטוסטרדה E45 לכביש 307, שמסתיים ממש מול עמק צילרטל. אם יש לך זמן ואתה לא לחוץ ממש שווה, יש שם שני אגמים, כפרים ציוריים והכל כמובן מכוסה לבן.

בהצלחה
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. icon14.gif  כרמית תודה על הטיפ תגובה ל - 10 21/02/2008 18:43 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:les arcs extreme-מי מכיר ויכול לתת טיפים ?
להודעה הבאה:חזרנו מהסלה רונדה