| 1. עזרה בשילוב מרכז אמריקה במסלול... ועוד כמה נושאים |
19/02/2008 16:27  |
| |
danaze |
21 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם!
קודם כל רציתי להגיד שיש פה אחלה מאמרים שממש עזרו לי בתור מישהי שלא יודעת כלום!
אבל עדיין יש לי כמה שאלות.
קודם כל בקשר למסלול- אני נוסעת להדריך בסאמר קאמפ ביוני, כך שאני אהיה בארה"ב מוכנה להתחיל את הטיול מאוגוסט.
כאן מגיעה ההתלבטות. בסביבות דצמבר אני רוצה להגיע לארגנטינה, פטוגניה וכו', אז לגבי החודשים אוגוסט- דצמבר אני מתלבטת בין מרכז אמריקה לאנדיות (פרו, בולביה, קולמוביה, אקוודר). לפי מה שהבנתי מבחינת מזג אוויר עדיף להתחיל באנדיות, כי זה גם עדיין העונה היבשה שם וגם זה עונת ההוריקנים במרכז אמריקה.
אבל תחושת הבטן שלי ( ) אומרת לי להתחיל את הטיול ככה במקסיקו.. נראה לי יותר מתאים. מה שלא כ"כ מצאתי באתר זה סוגיית השילוב בין מרכז אמריקה לדרום אמריקה. חשבתי לעבור על כל מרכז אמריקה מצפון לדרום ואז לקחת טיסה לארגנטינה, אבל הבנתי שזאת טיסה מאוד יקרה ( מפנמה למשל, לארגנטינה, בערך 1000 $, כמו כרטיס מהארץ?). אז השאלה שלי אליכם- איך כדאי לתכנן את המסלול? אולי להתחיל במקסיקו, לטייל קצת במרכז אמריקה ואז לעבור לאנדיות... אבל אני מפחדת שזה ישאיר לי מעט זמן שם, כי אני מתכוונת לטייל בערך חצי שנה, ואני רוצה בפברואר להגיע לברזיל לקרנבל... או להשאיר את מרכז אמריקה לסוף (ואז יש לי הרגשה שאני אוותר עליה.. כי יגמר הכסף (
בנוסף- יש ספר מומלץ על מרכז אמריקה בעברית מלבד הלונלי פלנט? כבר יש לי את הלונלי פלנט של דרום אמריקה ואני לא רוצה לקנות עוד אחד וליסחב עם שניהם.. או שאפשר פשוט לדעת הכל ולתכנן דרך אתרים באינטרנט?
ועוד כמה עניינים:
טיסות- אם אתם יכולים להמליץ על אתרי אינטנרט של טיסות של חברות בדרום/מרכז אמריקה בהם אני יכולה לברר בינתיים מחירים, כי לפי הטיסה הפחות יקרה אפשר לתכנן את המסלול...
טיול לבד- בעיקרון אני לא אוהדת של הרעיון. אני לא בן אדם שאוהב להיות לבד וזה נשמע לי קצת מפחיד.. אבל גם אין לי בדיוק שותפים לטיול ובגלל שהטיסה שלי לא מהארץ, פחות פשוט למצוא שותפים. אני בונה על לטוס עם שותפי למחנה אבל זה גם די באוויר, כי אני עוד לא יודעת מי הם (: גם יש לי קרובים בניו יורק אז אולי ארצה לעצור אצלם. בקיצור, השאלה היא- האם להתפשר ולוותר על דברים כדי להמשיך עם הפרטנרים? אני בטוחה שתגידו שעדיף לטייל לבד, אבל אני ממש מפחדת מזה. נכון, אומרים שפוגשים שם אנשים אבל נראה לי מוזר פשוט להצטרף אליהם, ונראה לי מלחיץ לבנות על זה.
מצטערת שכתבתי מלא ותודה על העזרה!רוני
|
|
|
|
|