| 1. תביעה נגד החרמון |
21/02/2008 15:02  |
| |
boazkaniel |
91 הודעות עד כה |
|
|
|
חברי פורום יקרים,
השנה הקמתי יחד עם שותפה בית ספר להדרכות סקי וסנובורד פרטיות בחרמון. בית הספר הוקם לענות על צורך של גולשים לקבל הדרכה פרטית ברמה גבוה גם לגולשים מתחילים וגם למתקדמים (ילדים + מבוגרים) וברמת שירות גבוה (כל הדברים שבית הספר לסקי בחרמון לא מספק).
כמובן שלקח לאנשי החרמון בדיוק שבוע לשלוח לי תביעה משפטית ובקשה לצו מניעה.הם הרי חושבים שההר הוא רק שלהם וכל פעילות הקשורה בסקי שלג בארץ חייבת לעבור דרכם (הדרכת סקי, השכרת ציוד וכו').
התענות המועלות בו הם מגוחכות ולהערכתינו נוכל בנקל להסירו ולהמשיך בעבודתינו. יחד עם זאת בזכות בקשתם לצו ובזכות הטענות המועלות בו נוצר חלון הזדמנויות משפטי לבירור מעמיק של הסוגיות החשובות: של מי בכלל הר חרמון, מי נתן לאנשי נווה אטי"ב את התרנגולת המטילה ביצי זהב, למה אין מכרז על הקרקע, הגבלים עיסקים ועוד סוגיות רבות אשר הועלו בפורום בעבר.
ניהול התיק מאוד מורכב וכולל את : אתר החרמון, מינהל מקרקעי ישראל, הממונה על הגבליים עיסקיים, מינהל הספורט, משרד הביטחון, מועצה אזורית רמה"ג ועוד.
החלטנו לפנות לחברי הפורום, אשר ספורט סקי השלג יקר לליבם, בבקשה לתמיכה במהלך. אשמח לקבל כל עזרה או מידע בסוגיות הנזכרות לעיל.
בכבוד רב,
בעז קניאל
0545920921
|
|
|
|
|
|
| 4. תביעה נגד החרמון תגובה ל - 1 |
22/02/2008 11:33   |
|
|
אני לא זוכר איכן קראתי, אבל כשנתבקשה הרשות להגבלים עיסקיים לתת דעתה האם יש להכריז על החרמון כמונופול, אז היא סרבה לכך ונימקה את החלטתה בכך שיש אפשרויות בחירה אחרות. אני לא זוכר בדיוק את נוסח הנימוק אבל זו הייתה רוחו.
מגוחך...
בועז, ישר כח.
|
|
|
|
| 5. תביעה נגד החרמון תגובה ל - 4 |
22/02/2008 14:01   |
|
|
שמתי קישור לנושא באתר שלנו
|
|
|
|
| 6. "והבלעדיות שנותנת להם לזלזל בציבור הגולשים" תגובה ל - 3 |
22/02/2008 19:57   |
| |
Eran |
67 הודעות עד כה |
|
|
|
גם אם יש להם בלעדיות, זו גישה עסקית מאוד מטומטמת לזלזל בלקוחותיהם.
גישה של "בין כה וכה יבואו, גם אם לא נשקיע" פשוט לא נכונה כלכלית במקרה הזה. אמנם האתר זה הוא סוג של מונופול, אבל מצד שני זו לא חברת החשמל או משהו דומה שבכל מקרה חייבים לקנות. יש גם אפשרות לא להגיע, והרבה גולשים בוחרים באפשרות זאת.
השקעה באתר ובלקוחות משמעותה יותר לקוחות וגם הרבה יותר לקוחות חוזרים - רק תראו כמה תלונות יש בפורומים וכמה גולשים שלא מגיעים, או לכל היותר מגיעים פעם בכל חורף, ותבינו שהם למעשה מפספסים המון לקוחות והמון כסף.
שיפור מתמיד ומשמעותי של האתר משמעותו יותר לקוחות והרבה יותר כסף, במיוחד בשנים האחרונות כשיש הרבה יותר ישראלים שמתעניינים בסקי.
אני מקווה שהם מבינים את זה שם, ואם לא - שילכו לקורס בסיסי בשיווק...
מצד שני, אולי יכול להיות שגם זה לא ממש באשמתם - יכול להיות שמבחינה לוגיסטית המדינה והאתר פשוט לא מתאימים להשקעות גדולות. סה"כ מדובר במדינה מדברית שסקי הוא לא דבר מובן מאליו בה, ובאתר שטבעית הוא די קטן ועם שלג לא הכי איכותי שיש, וייתכן שפשוט לא משתלם להשקיע מעבר להשקעה הנוכחית בכל העסק...
|
|
|
|
|
|
|