|
| 2. כנראה שאוסטריה היא ה-דבר כרגע תגובה ל - 1 |
24/02/2008 09:11   |
| |
Eran |
59 הודעות עד כה |
|
|
|
וניתן להתרשם כך גם מכל ההודעות הנלהבות בפורומים...
השילוב מנצח: כפרים מקסימים ויפהפיים, נופים מדהימים, רכבלים ברמה גבוהה מאוד, אחזקת מסלולים ברמה מעולה, חיי לילה סוערים, יחס אדיב... שכחתי משהו?
אצלי שוויץ מקום שני - כמו אוסטריה, רק עם פחות חיי לילה (יש כאלה שדווקא יעדיפו את האווירה היותר רגועה), ובעיקר בד"כ אתרים יותר קטנים. הנופים בד"כ אפילו יותר מדהימים...
צרפת - לא הייתי, אבל כנראה שגם לא אהיה. פשוט מבני הבטון המכוערים שנראה שיש בכל פינה באתרים ממש לא עושים לי את זה.
בולגריה / צ'כיה - גם לא הייתי, אבל נשמעות חביבות. מצד שני, אני לא בטוח שהאתרים מספיקים לשבוע לגולש בינוני ומעלה. וגם, אם העניין הוא לחסוך כסף, אז לדעתי עדיף לנסוע לאוסטריה ולקחת צימר וטיסה זולים (אפשר למצוא כאלה בכל שבוע).
|
|
|
|
|
| 4. powder יש לך מחליף? ולעניין עצמו.... תגובה ל - 1 |
24/02/2008 12:45   |
|
|
בשנים הראשונות נסעתי לאלפים הצרפתיים והאיטלקים בדר"כ למועדונים הידועים.שם אהבתי את המרחבי השלג הגדולים (פורט דה סולייל,ספייס קיליי,סלה רונדה)ונהנתי מסקי אין\אוט.השנה נסעתי לאוסטריה בפעם הראשונה (אם מחשיבים את ואל גארדנה לאיטליה),שם גיליתי שלנסוע בסקיבס או ברכבת בכדי לגלות אתרים ומרחבים חדשים זה לא כל כך נורא ולא מסובך (בעזרתם של חבריי בפורום),ואפילו נהנתי מאוד מההתנסות החדשה.ספארי סקי יכול להעשות גם אם היא לא רצופה כמו למשל בדולומיטים במסלול הסלה רונדה .שלא נדבר על האפרה סקי המייחד את אוסטריה,שעליו דברנו כבר רבות. קשה לי להחליט איזה אתר הוא המועדף עלי, אבל אני סבור שהחופשה הבא (בשנה הבאה)תהיה באוסטריה.
נ.ב
החופשה הקרובה תהיה כנראה ב3.3.08 עם הילדה בבנסקו שבבולגריה,מבטיח להביא דיווח ממצה כשנחזור.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10. דעתי כדעת איתן תגובה ל - 8 |
24/02/2008 21:28  |
| |
רינה -אקדמיה לסקי |
323 הודעות עד כה |
|
|
לאחר כמה שנים של גלישה בצרפת דרך מועדון הים התיכון. אני מעדיפה את אוסטריה.
בתחילה היה קשה לחשוב על הליכה לכיוון הסקי בס ,אך מהר מאוד התרגלתי.
אפרה סקי- לא היה לי הזדמנות לבדוק באוסטריה והסיבה לא כי אני מתנזרת משתיה מדי פעם אלא אחריות על נבחרת הילדים שמנעה ממני להשאירם ישנים ולצאת.
ולכן .....כעת חוככת בדעתי האם לצאת לסקי אמיתי עם מבוגרים הפעם...
|
|
|
|