כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נראה כי מסתן מהפך החל מ 27.02 מה עופר אומר על כך? 24/02/2008 08:37 לתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
ע"פ התחזיות המצורפות נראה כי ישנה מגמה חיובית, האם מגמה זו יכולה לתקן את הנזק או שהיא מינורית ולא בעלת חשיבות?
האם יש סיכוי לאתרים כמו קיצבהיל או רק לאתרים גבוהים יותר כמו זולדן או זלבך ומי מהם עדיף?
מצטער שאני משגע את כולם פשוט מנסה להאחז בשביב תקווה שעד ה 08.03 דברים יסתדרו לטובה, אני עדיין אופטימי.
תודה לכל החזאים ולעופר בפרט על הזמן שהוא משקיע עבור כל החברים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שכחתי להוסיף לינקים תגובה ל - 1 24/02/2008 09:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
http://www.weather.com/outlook/recreation/ski/snowreport/124

http://www.snow-forecast.com/resorts/Mayrhofen/6day/top

לכל המבינים מה המשמעות האמיתית של הדיווחים הנ"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נראה כי מסתן מהפך החל מ 27.02 מה עופר אומר על כך? תגובה ל - 1 24/02/2008 11:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
אכן כפי שכתבתי כבר ביום שישי החל ממחר מתחילה מגמה של שינוי, ואם כי זה עדיין לא ממש חורף זה כבר לא אביב מאוחר כמו השבוע האחרון, וכדאי לחכות להתפתחויות חיוביות יותר כנראה מתחילת השבוע הבא. בכל מקרה, מחר בערב אתן תחזית מפורטת יותר כפי שהבטחתי, ולמען בריאותך הנפשית אני מציע לך להמתין בסבלנות ולא לעקוב אחרי התחזיות כל היום - כמו בבורסה במידה מסוימת מה שחשוב הוא הראיה לטווח ארוך יותר וחבל להיות חשוף כל הזמן לתקוות/אכזבות שמשתנות באופן תזזיתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תראה מה מחכה לשבת בע"מ זה סנו פורקסט תגובה ל - 3 24/02/2008 13:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nati_t לא מחובר nati_t  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
הלואי שיתגשם יהיה חגיגה בשבוע שאח"כ
untitled1.jpg
untitled1.jpg(גודל:17.56KB)

[עודכן ב:24 פברואר 2008 13:07:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תרשים מעניין... מה הוא אומר...? אין לי מושג תגובה ל - 4 24/02/2008 14:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אולי קצת הסבר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תרשים מעניין... מה הוא אומר...? אין לי מושג תגובה ל - 5 24/02/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירוק בהיר 1-5 ס"מ
חום 5-10
טורקיז-10-15
סגול 15-25
צהוב 25-40
הקוים האדומים זה גובה ההתקרחות FREEZING LEVEL

אל תשכח זה אופטימי מאוד מאוד צריך להתפלל לכזה מזג אויר
אה ועוד משהו אני מקווה שאתה מבין שאתה רואה פה את האלפים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon10.gif  לאחר ההסבר אני קונה את התמונה תולה בסלון ומתפלל תגובה ל - 6 24/02/2008 14:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. במפה רואים רק את מערב אוסטריה, נכון? תגובה ל - 6 24/02/2008 17:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  icemano לא מחובר icemano  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
נראה שאזור סנט אנטון יקבל מנה יפה
אבל מה עם zillertal?
התכנון שלי היה לשהות שם שבועיים מ 1.3
נו שויין
יהיה בסדר אני מקווה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מפה לצרפת שויץ קצת איטליה ואוסטריה תגובה ל - 8 24/02/2008 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רואים בעיקר את שויץ לשם אני נוסע בשבת צופין שלג כבד
נקווה מאוד מאוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מפה לצרפת שויץ קצת איטליה ואוסטריה תגובה ל - 9 25/02/2008 01:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  icemano לא מחובר icemano  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
כן כמובן.
התכוונתי שבהקשר לאוסטריה (לשם מועדות פניי Smile רואים רק את הצד המערבי.
אני לא מתכוון להיות משבית שמחה, אלא שפשוט לא הבנתי איך זה ששועל לבן אשר כמדומני נוסע לסנט יוהן בטירול שמח כל כך בעוד שאני לא ישן בלילה מרוב מחשבות על גשם ומסלולי קרח במיירהופן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כבר השלמתי עם המצב שאצטרך לנסוע לאתרים אחרים תגובה ל - 10 25/02/2008 04:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היות ויש לי רכב השלמתי עם כך שאצטרך לחפש אתרים אחרים (גבוהים יותר) שבהם המשקעים יבואו לידי ביטוי בשלג ולא בגשם מצב שקודם לא היה קיים (גם כרגע הכל בגדר תחזית רחוקה ולא וודאית אך בכל זאת יש תקווה).
מירהופן וסביבתה נמוכה מאוד והייתי מציע לך לחשוב על תחלופות גבוהות יותר שבהן המשקעים אכן יבואו לידי ביטוי בצורת שלג ולא כגשם.
כאמור למרות כל המשקעים הצפויים עדיין רום ההתקרחות גבוה יותר מרוב אתרי הגלישה במירהופן ולכן הסיבה לדאגתך מוצדקת.
אך אולי נס גדול יקרה שם.
הכי חשוב לא לאבד תקווה.
להתראות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. nati מה אומר האתר הנ"ל היום האם הוא עומד בהבטחה? תגובה ל - 4 26/02/2008 19:33 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חופשת סקי ב serre-chevalie צרפת - פרטים
להודעה הבאה:שביתה!!!!