כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוויות מפוקפקות מיום חמישי בחרמון 24/02/2008 10:35 לתגובה הבאה
שוקרוט שוקרוט לא מחובר שוקרוט  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
אז ככה:
למרות שאחרי פעם ראשונה בחרמון בשנה שעברה הבטחתי לעצמי לא לחזור לשם שוב, כנראה שמזג האוויר האביבי שהובטח ביום חמישי והסופה שהוסיפה כמה ס"מ טובים דיגדגו לי יותר מידי וקבעתי עם עוד 2 חברים לצאת לחרמון. יצאנו מירושלים ב-4:00 וב7:30 כבר היינו תקועים בפקק שהתחיל מהבניאס (!!!)
לצערי לא שמעתי לעצותיו של דוב שלג, ולא עצרתי בנווה אטי"ב לטובת ציוד וסקי פס. לאחר הזדחלות של יותר משעה הגענו לחניון התחתון. משם בשאטל לאתר למעלה, ואם חשבנו שהגרוע מכל מאחורינו - כאן התחיל גן החיות האמיתי. אלפי אנשים מחכים בתור לשכירת ציוד. וזה לא שלא היה מספיק ציוד לכולם (למרות שבשלב מסויים נגמרו מידות נעליים מסויימות), אלא פשוט כי את אותם אלפים ניסו לשרת כ-8 עובדים מסכנים (אני בעבודה כזו אחרי רבע שעה חוטף את הג'ננה של החיים שלי והופך שולחן על מישהו..)עם כל הנחמדות של רובם לתת שרות לכולם, אחרי דחיפות, צעקות ועוד כמה דחיפות, קיבלנו את הציוד ב-10:30. את הסקי פס היומי רכשנו במכונה האוטומטית ללא תור.
ועכשיו קדימה למעליות. עוד חצי שעה עמידה בתור והנה אני מתחיל את היום בשעה 11:00...
בשעה 13:00 לאחר שעלינו ב-3 מעליות בלבד (חתול, שיאון ועוד פעם חתול) ולאחר שניצלנו בנס מאי אלו התנגשויות והתרסקויות על המסלולים, שקלנו פשוט לחתוך אבל כאב הלב על 220 ש"ח ששילמנו עבור סקי פס יומי (שכזכור התחיל ב-11:00) + 135 ש"ח השכרת ציוד + 45 ש"ח כניסה לאתר - גרם לנו להשאר לעוד עלייה נוספת לואדי מועדון ואז ברחנו סופית.
"שרות" הוא לא משהו שאתה מצפה למצוא בארץ, קל וחומר באתר שהוא מונופול ויודע שבכל מקרה, הלקוחות יגיעו. אז למה לשלם על עוד עובד שיעזור בחלוקת ציוד?? למה להחליף את המעליות המיושנות עם 2 המקומות שבארופה אין סיכוי שתפגוש ?? למה להחליף את ה-T בר (מוצג מוזיאוני) למעליות כפתור מהירות או ספסלים של 6-8?? הרי את היומית שלהם הם יעשו בכל מקרה (ובעיקר מפראיירים כמוני)..
בקיצור, אני לשם לא חוזר, וההודעה על התביעה של בועז באה לי כהרמה להנחתה ואשמח לעזור במה שאני יכול.

העיקר - עוד שבועיים בדיוק אני נוסע לואל תורנס לעבור חוויה מתקנת..

בתמונה - התור למעליות 2 ו-7
DSC00361.JPG
DSC00361.JPG(גודל:19.50KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חוויות מפוקפקות מיום חמישי בחרמון תגובה ל - 1 24/02/2008 13:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דוב שלג דוב שלג לא מחובר דוב שלג  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
שוקרוט טוב לשמוע ממך חבל שבנסיבות כאלו Smile

בכל אופן טיפ נוסף לירושלמיים שבינינו, אני בחיים לא מגיע מהבנייס, ברור שיש שם פקקים,
אלא [ללמוד את הציר טוב הא Smile]
צמח, כורסי, רמת הגולן, קיבוץ אלרום, בוקעתא ואז למג'דל
חוסך 45 דקות עד שעה וחוצמזה לראות את הזריחה והנוף בגולן על הבוקר זה בונוס רציני

חוצמזה לדעתי לא כדאי לעלות ישר לחרמון אחרי סופה אלא לחכות 2-4 ימים ולראות אם השלג מאפשר אז לעלות , אין תורות מטורפים וסך הכל זה נחמד וממצה, אני יכול לומר לך שאני עליתי לחרמון חתכתי ב15:30 מרוב עייפות ומיצוי ולא בגלל התורות

חוצמזה ואל-טורנס וואוו Smile לאן שם? יש לי המלצה אם תרצה למקום שהיינו והיה מוצלח ביותר

יאללה בשמחות הקרובות Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חוויות מפוקפקות מיום חמישי בחרמון תגובה ל - 2 24/02/2008 14:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שוקרוט שוקרוט לא מחובר שוקרוט  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
בדרך כלל אני נוסע דרך הבקעה והרמה, ומגיע דרך מסעדה. הפעם אספנו חבר מתל אביב אז המשכנו דרך צ. גיבור-נווה אטיב.

באל תורנס אני אהיה ב TOUROTEL בחלק העליון של הכפר, מבנה ענק שנמצא ממש על המסלולים.
אשמח להמלצות. אתה לא אמור לחזור לשם במרץ ?

להתראות בשמחות

שוקרוט

ולא פחות חשוב - למחרת האכזבה בחרמון התנחמנו ברכיבה בסינגל בארי - מומלץ בחום
אדום במקום לבן החתן דנן
אדום במקום לבן(גודל:24.00KB)החתן דנן(גודל:22.96KB)

[עודכן ב:24 פברואר 2008 14:51:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חוויות מפוקפקות מיום חמישי בחרמון תגובה ל - 3 24/02/2008 15:06 לתגובה קודמת
דוב שלג דוב שלג לא מחובר דוב שלג  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
א. סחטן על הבקיאות, כרגע אני לא חוזר לשם עקב מחירי הטיסות המטורפים, אבל עד אז יש הרבה זמן אולי יתמזל וניסע
ב. אנחנו היינו במקום שנקרא CHMOIS D'OR ממש במרכז הכפר על המסלולים, חדר של 24 מטר 2 מיטות נפרדות + מיטת קומותיים.
יש לובי נחמד ואנשי קבלה נורא מסבירי פנים, אני לא סגור על המחירים בעונה.
ג. מה זה אמור להיות שהרוכב הנ"ל בלי קסדה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Les Deux Alps - מי היה ומוכן לספר קצת?
להודעה הבאה:זקוק לעזרה