כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עלויות 24/02/2008 12:38 לתגובה הבאה
נטאשה נטאשה לא מחובר נטאשה  משתמש בינוני 78 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים טיול לחוף המזרחי בפסח.
בגדול: ניו יורק, וושינגטון, מפלי הניאגרה, אורלנדו.
מפישפושים שערכתי באינטנרט ובחישוב גס מאד נראה לי שהסיפור עומד להיות יקר - 70000 ש"ח לזוג + 2 ילדים בני 15 ו 13.
האם אני מגזימה בהערכותי?
מישהו שעשה זאת לאחרונה יכול לכוון אותי ?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עלויות תגובה ל - 1 24/02/2008 13:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6294 הודעות עד כה
לדעתי,על מנת שהחברים/ות (בעיקר אלה שעשו זאת עם ילדים) ינסו לתת הערכה משוערת, כדאי שתרשמי כמות כוללת של ימים לכל הנסיעה,ואולי
גם מספר ימי שהיה שחשבתם לתתלאורלנדו, לניו יורק ,ולוואשינגטון.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עלויות תגובה ל - 1 24/02/2008 14:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1944 הודעות עד כה
ראשית, אני מצטרף למוני בבקשה למתן פרטים נוספים על הנסיעה המתוכננת:
1. כמה ימים.
2. האם יש לכם דרישות למלונות ברמה מסוימת.
3. איזה גודל/סוג רכב אתם רוצים לשכור.

אני רוצה להפנות אותך לטיפ שכתבתי שיכול לתת לך כוון בהערכת העלויות. הוא לא יספק לך מספרים, אבל יפנה אותך למקומות בהם את יכולה לברר נתונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עלויות תגובה ל - 2 24/02/2008 15:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1170 הודעות עד כה
נטאשה שלום.
מצטרף לקודמי ומוסיף שאת התמחיר כדאי לעשות בדולרים(מה לעשות זה המטבע בארה"ב וגם בפורום החישוב בדר"כ בדולרים.)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עלויות-המשך שאלתי תגובה ל - 3 24/02/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה לכולם על התגובה המהירה. לבקשתכם אפרט יותר:

אנחנו מקצים לטיול שבועיים מתוכם 4 ימים באורלנדו, 4 ימים בניו יורק,יומיים בוושינגטון,יומיים במפלי הניאגרה, ואני מאמינה שהיומיים הנותרים יבוזבזו בטיסות.
בוושינגטון יש לנו משפחה כך שלא תהינה הוצאות לינה שם.
רכב: עדיף ואן כך שיהיה מקום לארבעתינו ולמיזוודות.
לינה: אנחנו מוכנים נפשית לותר על מלונות פאר ולהסתפק אפילו במוטל סביר.
לא פוסלים גם ארוחות מהירות או אפילו קניות בסופר והכנה עצמית.
אין לי בעיה לקבל הערכת מחיר $$$$.
ושוב תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עלויות-המשך שאלתי תגובה ל - 5 24/02/2008 20:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
עלויות בהערכה גסה (אל תתפסי אותי על הדולר) נעות בסדר גודל של כ 120-130 דולר ממוצע ליום לאדם לפי הפירוט הבא:
בתוך החשבון - ההוצאות המשותפות, למשל של חדרי מלון, שכירת רכב ודלק וגם הוצאות נפרדות כמו כרטיסי כניסה לאתרים, תחבורה ציבורית וכו'.

ההערכה כוללת בתי מלון, תחבורה - טיסות פנים, תחבורה ציבורית, רכב שכור+דלק וביטוח, אוכל, כניסות לאתרים, מוזיאונים, הצגות, פארקי שעשועים.

לא כולל - טיסות מהארץ ובחזרה, קניות ומתנות.

מנסיוני, איך שלא זזים ומאיזה כיוון שלא מסתכלים על ההוצאות, בשורה התחתונה זהו סדר הגודל של ההוצאה.

מומלץ לעשות חיפוש בפורום למשל על הערך עלויות. תמצאי יותר תגובות משתקבלי כמענה לשאלתך כאן.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דודו צודק תגובה ל - 6 25/02/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 513 הודעות עד כה
לפי שער $ של היום ניתן לבצע טיול כזה ב-50000 ש"ח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עלויות-המשך שאלתי תגובה ל - 5 25/02/2008 12:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1558 הודעות עד כה

1. לקחת בחשבון שטיסות זה עסק יקר !
מבדיקה שלי, אל על יהיה בסביבות 1400$ לאדם (לילד אולי 100$ פחות)
טיסות פנימיות - יכול להיות בערך 100$ לאדם למקטע, תלוי בחברה ומתי מזמינים. לא ברור כמה טיסות פנים אתם צריכים.
נניח - ניו יורק-באפלו-אורלנדו-וושינגטון...
לדעתי יעלה לכם כ 400$ לאדם

כלומר רק טיסות יכול להגיע ל 25000 שח

2. לרשום לעצמכם עוגנים ותמחר אותם:
לדוגמא: עלות כניסה לדיסני -- תלוי בכרטיס שתקנו
עלות מלונות - נניח 250$ בניו יורק (אוגוסט עדיין יחסית זול), ובמקומות אחרים 120$ (לערך). שימו לב שהילד הגדול נחשב מבוגר ברוב המלונות...
השכרת רכב... וכו

3. עלויות יומיות - מסעדות, קניית אוכל, דלק משוער, הוצאות שוטפות יומיות וכו'

4. בזבוזים - גם לזה צריך לעשות תקציב.

בסופו של דבר תגיעו להערכה לעלויות....

הערה משנית - חלוקת הזמן שלכם מאוד בעייתית לדעתי.
אתם בקטע של תפסת מרובה לא תפסת.
אפילו שכתבת שאת לוקחת בחשבון יומיים לטיסות פנים זה לא מדוייק !
לדעתי בברוטו זה יותר.
הייתי מוריד את הניאגרה ומוסיף לאורלנדו. תרווחי הקטנת זמן טיסות (ומחירן) ותוסיפי הנאה לילדים.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עלויות-המשך שאלתי תגובה ל - 8 25/02/2008 20:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
ל - may east

המידע שאתה נותן עלול להטעות
חבל שאתה לא מדגיש שעלות בתי המלון היא לחדר, כך שזה לא משנה אם מדובר בזוג או בזוג + ילדים.
לא ברורה ההבחנה "הילד הגדול נחשב מבוגר ברוב המלונות". אין לזה שום השלכה ואין תוספות במחיר. במידה ויש איזה הפרש, הרי שהוא בטל בשישים.

גם שכירות הרכב היא לרכב אותו שוכרים ולא משנה כמה נפשות נוסעות בו. גם הדלק שייך להוצאה המשותפת שמתחלקת לכולם.

לגבי המסלול - למרות שאין פירוט יומי,
לתקופה של שבועיים הוא נראה מאוד הגיוני בתנאי שטסים לאורלנדו ולא מתכננים לעשות את הדרך ברכב.

לדעתי, לפי המסלול דרושה טיסת פנים אחת בלבד - לאורלנדו.
לא ברור איך הגעת ל 400 דולר לאדם לטיסות הפנים.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. עלויות-המשך שאלתי תגובה ל - 9 25/02/2008 20:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1558 הודעות עד כה
סורי,
אני לא מטעה בכלום.

מלונות *רבים* במקומות שונים כן מחשיבים מחיר לפי תוספת האנשים בחדר !
רוצה דוגמא ? נסה להזמין מלון מיראז' בלאס וגאס - תוספת של אדם שלישי ורביעי בחדר (גם ילדים) זה 30$ או 60$ (לא זוכר)
מלון אדיסון בניו יורק - המחיר הוא בהחלט לפי מספר האנשים בחדר ! וכתוב שם במפורש שמעל גיל 1 ! זה כמו מבוגר. המחיר ל 2 ול 4 הוא בהחלט לא אותו דבר !
אז לא הטעתי, ואכן צריך לבדוק ספציפית לכל מלון את ההנחיות שלו.

בקשר לשכירות רכב - אני מניח שהקורא הוא עם ראש על הכתפיים, וברור ששכירות רכב היא לכולם ולא לפי מספר הנוסעים.

לדעתי בשבועיים המסלול לא הגיוני, כי למרות לקיחת שני ימי בזבוז על טיסות, זה לא מספיק.
ובכל מקרה לא מדובר בטיסה פנימית אחת, כי מאורלנדו צריך גם לחזור לניו יורק, לא ? וגם נניח שהחזרה ממיאמי אז הטיסה הטרנסאטלנטית יותר יקרה.
איך בדיוק עושים את ניו יורק, ניאגרה, וושינגטון ואורלנדו עם טיסה אחת בשבועיים ??

לעשות יומיים בכל מקום לא לוקח בחשבון את יום ההדעה וההתמקמות, ואת יום היציאה. המסלול לדעתי מאוד מאוד לחוץ.
לדוגמא: 4 ימים באורנלדו, זה אומר יומיים נטו בפארקים (אולי שלושה). בשביל זה להגיע עד לשם ?
וטיסות ניו יורק-באפלו-אורנלנו-וושינגטון יעלו בקירוב 400$ (לא הלכתי לבדוק , זוהי הערכה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הנה התחשיב שלי תגובה ל - 10 25/02/2008 21:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1644 הודעות עד כה
עשינו טיול דומה, 23 יום, זוג + 2 ילדים בפסח האחרון. הזמנו טיסות באלעל קונקט זמן רב (שנה מראש) וכרטסנו מוקדם כך חסכנו הרבה כסף. המחיר היה בין 1,100-1190 דולר כולל טיסות הפנים (לילדים יותר זול כמובן).
עלות הטיול עבורנו, כולל בזבוזים, אוכל, דלק, קניות, אתרים וכל מה שתעלו על דעתכם עמדה על 11,000 דולר.
במקרה שלכם, יהיה יותר יקר באופן טבעי בגלל כמה סיבות:
1.אם זה פסח הקרוב ועוד לא רכשתם כרטיסים, המחיר יהיה יותר גבוה.
2. יש לכם ילדים בוגרים כך שלא תוכלו לרכוש כרטיס ילדים כפי שאנחנו עשינו.
מאידך, אנחנו נסענו ל - 23 יום ואתם רק לשבועיים, כך שיש קיזוז יחסי. בכל מקרה, מוטלים באורלנדו יכולים לנוע סביב 50 דולר - 70 דולר ללילה במוטל סביר של רשת טובה. רכב באורלנדו זול מאד.
בנוסף, הטיול שלכם עמוס למשך הטיול המתוכנן, אנחנו עשינו פחות בהרבה יותר זמן. צריך לעשות שינוי לדעתי בתוכנית הטיול. אחת מן השתיים, או להוריד את ניאגרה או להוריד את וושינגטון ולהאריך את משך השהות באורלנדו.
אגב, אם אתם חובבי קניות מותגים, כדאי להוסיף 1,000 דולר לפחות על התקציב שלי וכן עוד 1,200 דולר עבור פערי המחיר שנקבת בהם לטיסות. לעניות דעתי, 13000 דולר לשבועיים יספיקו (אלא אם תבחרו במלונות יוקרה שעלותם 500 דולר ללילה כמובן) על כל יום שהות נוסף הייתי מוסיפה 250- 300 דולר ליום (לינה במוטל, מחיה, כניסות לאטרקציות, חלק יחסי בהשכרת רכב).

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מחירים ועלויות תגובה ל - 2 01/03/2008 21:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tzi לא מחובר tzi  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
הם בדרך כלל פונקציה של סגנון , הכוונה היא שניתן להעריך עליות רק את תפרטי מסלול ומספר ימים , רק כדי לסבר את האוזן ניתן ללון בבתי מלון בעלות של 150 דולר ליום וניתן לעומת זאת ללון במוטלים או בידרות נופש בעלויות נמוכות הרבה יותר

[עודכן ב:02 מרץ 2008 08:30:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. עלויות תגובה ל - 1 01/03/2008 23:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  meirls לא מחובר meirls  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
שלום רב
אנחנו עשינו טיול דומה למה שאת מתכננת בצד המזרחי בקיץ האחרון עם שלושה ילדים ולמשך 20 יום והעלות הייתה 14000 $ בעיקרון מה שאת יכולה להוריד זה עלות של מוטל ליום שזה נע בין 50 ל120 דולר תלוי כמה חדרים תירצו אחד או שתיים אוכל שזה משהו כמו 60 דולר ליום אם אתם לא מתפרעים .
בקיצור לשבועיים את יכולה לבנות על 13000 ִ אנחנו טסנו עם לופטהנזה ועם יוניטד איירליינס בתוך ארה"ב .וזה עלה זול יחסית .
טיסה לניויורק וחזרה ממיאמי וטיסת פנים בין וושינגטון לאורלנדו, עלה לנו 1150 דולר ולילד מתחת לגיל 12 עלה 850 דולר.
במידה ותרצי כנסי ל1001 טיפים ותוכלי למצוא שם את המסלול שאנחנו עשינו.
בהצלחה
נ.ב בקיץ הדולר היה 4.3 שח כך שבכל מקרה לך הטיול יעלה זול יותר בשקלים
ביי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. עלויות תגובה ל - 13 03/03/2008 11:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  g-sali לא מחובר g-sali  משתמש פעיל 184 הודעות עד כה
שלום. חזרנו עכשיו מארה'ב, אמנם ללא ילדים, אבל כמה הערות. המסלול צפוף מדי! ארה'ב גדולה והנסיעות גם בתוך הערים לוקחות הרבה זמן!
מפתח למחיר נמוך הוא הזמנת טיסות ומלונות מוקדם ככל האפשר. לאותם ימים בהם לא מזמינים מלון מראש, ימי נהיגה ארוכים מדי לא מאפשרים בחירת מוטל זול ומתאים בסוף היום, וזה מייקר מאוד. כלכלה- התבססנו על קנית מצרכים והכנת הארוחות לבד,חוסך זמן וכסף. רק ארוחה אחת במסעדה פשוטה. לנו עלה כ- 120$ לאדם ליום, ללא טיסות. בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. הנה התחשיב שלי תגובה ל - 11 03/03/2008 15:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גלית,
איך את מציעה לתכנן את השבועיים האלו ?
אני מוכנה לותר על מפלי הניאגרה .
וושינגטון חובה עלי לבקר,ועל ניו יורק כמובן שלא אותר.
על אורלנדו הילדים לא יוותרו.
אנא עזרי לי לסדר את הטיול בין שלושת המוקדים האלו.
תודה
נטאשה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. הנה התחשיב שלי תגובה ל - 15 03/03/2008 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rmatarasso לא מחובר rmatarasso  משתמש בינוני 120 הודעות עד כה
גם אני בשלבי תכנון, לטיול של משפחה 2 הורים ו-2 ילדים מתבגרים 3 שבועות (4 ימים במזרח ושבועיים במערב) ורוצה להתייעץ על התקציב המחיה ליום
אני כבר הזמנתי טיסות, מלונות, ורכב ובחשבון כללי יצא לי 7350$ כולל הויזה והביטוח (לא כולל לינה בניורק וסן פרנסיסקו שם אני מכוסה).

מבקשת הערכה לגבי עלות של כלכלה ביום
ועלות (משוערת) של דלק

עלות כניסות לאתרים ופארקים הערכתי אחרי תחשיב מדוייק של כל הפארקים שנהיה בהם בכ-1000$ (כמובן שמוזיאון לכאן או לכאן לא ישנו בהרבה את התחשיב

האם הערכה של 80-100$ ליום היא ריאלית? (דלק, כלכלה, ושטויות קטנות)

בסה"כ אני מעריכה את הטיול ב - 13000$

רוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. הנה התחשיב שלי תגובה ל - 16 04/03/2008 14:51 לתגובה קודמת
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6294 הודעות עד כה
תלוי אם אתם הולכים על ארוחה אחת מסעדתית ביום אז הייתי אומר מינימום +120 דולר.
אם רוב ימות השבוע הולכים על ג'אנק פוד במקדונלדים כאלה,ואו הכנה סנדויצ'ים עצמית מקניות בסופרמרקטים יכול להיות שבסיכום כללי השהיה היומית של דלק ואוכל יסתובב בין 100 ל120 דולר.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חופשת אביב-למי שיודע+ מיסים
להודעה הבאה:ויזה לארה"ב

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות