כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך עזרה והכוונה במסלול 26/02/2008 00:26 לתגובה הבאה
  ניסו לא מחובר ניסו  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום
אני מתכוון לטוס בתחילת מרץ למרכז אמריקה ל 3 חודשים
אני רוצה לבקר בפנמה, קוסטה ריקה , גוואטמאלה ומקסיקו
השאלה שלי איפה כדאי לנחות??ומאיפה כדאי לחזור לארץ.? (אני רוצה לקנות כבר כרטיס)
ואם אפשר בבקשה, אשמח לשמוע מסלול לטיול, ומקומות שמומלץ לבקר בהם(כמו החופים, הרי געש, מעיינות חמים...) וכל מקום איפה נמצא, ודרכי גישה...
בטח אני דורש המון, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמבין
תודה רבה

[עודכן ב:26 פברואר 2008 00:27:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צריך עזרה והכוונה במסלול תגובה ל - 1 03/03/2008 16:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rtrtrt1 לא מחובר rtrtrt1  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
בדרך כלל אפשר לקנות כרטיס למדינה אחת וחזרה ממדינה אחרת - זו אופציה טובה אם אתה די סגור על כיוון כללי של טיול. לדוגמה: נחיתה במקסיקו חזרה מפנמה.

לדעתי שני השיקוליים העיקריים שאתה צריך להפעיל על מנת להחליט על כרטיס טיסה הינם:

מחיר
מזג האוויר - עליך לבדוק את מזג האוויר הממוצע במדינות אלו ולנסות לתכנן בהתאם את המסלול

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צריך עזרה והכוונה במסלול תגובה ל - 1 03/03/2008 23:20 לתגובה קודמת
  sarayodat לא מחובר sarayodat  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אם הבנתי נכון ואין לך עדיין שום תכנונים לגבי נחיתה וחזרה, אז ככה: בהנחה שאתה רוצה לטייל בין המדינות השונות באוטובוסים ולא בטיסות, יש שתי אפשרויות:
1. מלמעלה למטה - לנחות במקסיקו ואח"כ לעבור את הגבול לגוואטמלה. משם אפשר להמשיך באוטובוסים לקוסטה ריקה דרך ניקרגואה והונדורס. מקוסטה ריקה די קל להגיע באוטובוסים לפנמה - ושם לסיים את הטיול.
2. מלמטה למעלה - לנחות בפנמה ומשם לעשות את אותו המסלול רק הפוך.
השיקולים לבחירה בין שתי האופציות הם, כמו שאמרו רבים וטובים לפני, כסף ומזג אוויר בהתאם לעונות השנה.
ורק הערה קטנה - את המעבר בין קוסטה לבין גוואטמלה ניתן לעשות באוטובוסים, או בטיסת פנים קצרה שאפשר להזמין במקום והמחיר שלה לרוב ממש לא נוראי, בעיקר אם יש לך כרטיס סטודנט. כל זה כמובן אם אתה מדלג על הונדורס וניקרגואה.

בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פורים בגואטמלה
להודעה הבאה:מי יודע???