כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו יודע אם ניתן לארגן לינה כשמגיעים לאתר? 26/02/2008 12:16 לתגובה הבאה
  israelt7 לא מחובר israelt7  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום,

אני טס בקרוב ועוד אין לי מקום לינה.
האם במקום לארגן לינה בטלפון כבר מהארץ, ניתן להגיע לאתר ולחפש שם?
מישהו כבר ניסה זאת?
האם המחירים יהיו יקרים יותר? מה הסיכוי ל over booking?

אודה מאד למי שיענה.
ישראל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מישהו יודע אם ניתן לארגן לינה כשמגיעים לאתר? תגובה ל - 1 26/02/2008 12:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד מחובר ניר ד  משתמש פעיל 526 הודעות עד כה
1. למה להסתבך עם טלפון מהארץ? הרבה יותר פשוט לשלוח אימייל ללשכת התיירות המקומית ולבקש מהם למצוא לך מקום לינה. קצת פחות פשוט אבל מאפשר לך עוד אופציות זה להיכנס לאתר האינטרנט של האתר ולבדוק מקומות לינה פנויים בתאריך הנדרש ודרך האתר להזמין מקומות. לא נתקלתי עדיין במצב שבו בכלל אין מקומות באתר ותמיד היו כמה אופציות שהתאימו לצרכים שלי
2. אפשר להגיע לאתר ואז למצוא מקום לינה. קשה לי לדמיין מצב שלא תמצא כלום אלא אם כן זה השפיץ של שיא העונה (חג המולד למשל) אבל למה לך? לא עדיף להגיע בראש שקט לאתר, לעשות מקלחת ואז סיבוב בכיף בעיירה? אם אתה מתעקש אז רצוי שתהיה עם רכב צמוד ושתהיה לך הכתובת של לשכת התיירות המקומית
3. המחירים לא יהיו יותר יקרים אבל בהזמנה של הרגע האחרון מראש דרך האינטרנט יש סיכוי טוב למחירים יותר זולים. נראה לי שכשאתה כבר מגיע למלון עם מזוודות הם יודעים שאתה יותר לחוץ מהם למצוא מקום ולא חושב שיציעו לך הנחה.
4. אובר בוקינג? אתה כבר שם במלון, איך יכול להיות שיש אובר בוקינג או שיתנו לך חדר פנוי או שלא. רק בהזמנות מראש יתכן אובר בוקינג אבל זה יותר תרגיל של סוכנויות נסיעות ישראליות ומלונות גדולים ולא נתקלתי בזה במלונות משפחתיים, צימרים ודירות.

לאן אתה נוסע? תן קצת פרטים ונכוון אותך למקומות המתאימים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מישהו יודע אם ניתן לארגן לינה כשמגיעים לאתר? תגובה ל - 1 26/02/2008 21:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jisaacs לא מחובר jisaacs  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
למה להסתבך כשיש גוגל.
תחפשי בגוגל - Hotels+שם האתר.
אחר כך תאתרי ברשימה את בתי המלון.
תשלחי ל - 5-10 מהם דואלי"ם עם מה שאת רוצה.
90% תקבלי מספר הצעות, אפילו אם את רוצה חלק שבוע ולא את ה - ראשון-ראשון או שבת-שבת הסטנדרטי.

השיטה עבדה מספר רב של פעמים, במבחר אתרים באיטליה ושוויץ

יונתן
Razz Razz Surprised Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מישהו יודע אם ניתן לארגן לינה כשמגיעים לאתר? תגובה ל - 3 27/02/2008 11:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  israelt7 לא מחובר israelt7  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
תודה על התגובות.
אך אין לי תאריך נסיעה מוגדר מכיוון שעוד אין לי כרטיס טיסה, וייתכן שאטוס מהיום למחר. לכן מענין אותי דווקא אם ניתן להגיע לאתר ולהתארגן שם, ולא איך ניתן להזמין מהארץ.

[עודכן ב:27 פברואר 2008 11:37:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מישהו יודע אם ניתן לארגן לינה כשמגיעים לאתר? תגובה ל - 4 27/02/2008 13:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד מחובר ניר ד  משתמש פעיל 526 הודעות עד כה
1. כן, ניתן להגיע ואז למצוא מקום לינה.
2. אלא אם אתה מתכוון להגיע לשדה התעופה עם מזוודה לבדוק שם אם יש כרטיס טיסה וישר לעלות למטוס אתה יכול לטוס מהיום למחר ועדיין להספיק להזמין מקום בלי לבזבז זמן על טלפונים. באתרי האינטרנט של אתרי הסקי יש אפשרות להזמין מקום דרך האינטרנט. לא כל מקומות הלינה מאפשרים זאת אבל באלו שכן אתה יכול להזמין דרך האתר בלי לחכות ובאופן מיידי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יש WI-FI חופשי בשדה. אתה יכול ישר מהדיוטי פרי.... תגובה ל - 5 27/02/2008 13:39 לתגובה קודמת
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דיווח מזג האוויר השבוע- אוסטריה ואיטליה
להודעה הבאה:סגרנו חופשה למירית שחוגגת בת מצווה, בבנסקו ב3.3