כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הדרך הזולה להתקשר מחו"ל לארץ והפוך 26/02/2008 16:28 לתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 286 הודעות עד כה
יש לי חבר אשר קנה כרטיס סים עולמי במקרה הנ"ל סים אנגלי, התקשרות דרך הכרטיס הנ"ל לארץ מרוב אירופה עולה 0.65 סנט לדקת זמן אויר (דרך חברות הסלולר הישראליות המחירים נעים בין 7-12 ש"ח לדקת זמן אוויר)
שיחה נכנסת אינה מחוייבת והמתקשר מהארץ משלם בין 0.9-1.1 ש"ח לדקת זמן אויר (תלוי דרך איזה מפעיל מתקשרים 012, 013, 014 וכו'...
לאחר שחזר נדהם לגלות שכל השיחות הסתכמו ב 200 ש"ח להבדיל משנה שעברה שהגיע לסכום של מעל 1000 ש"ח...
אני כבר רכשתי את הכרטיס לנסיעה הקרובה אם אתם מעוניינים זהו הלינק לחברה הנ"ל.

http://www.sti.co.il/SaleWm.asp?pid=82
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זול משמעותית כאשר יש כרטיס סים זר. תגובה ל - 1 26/02/2008 17:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
יש לי כרטיס סים אוסטרי שנרכש לפני כ-5 שנים ורוב הזמן אני באוסטריה למעט מעבר בגרמניה. הרגשתי את החסכון בצורה משמעותית.
בחודש אוקטובר קניתי זמן אויר (למלא את החסר 40 יורו כרגיל לעונה) ומפעילת הסים החליטה להיות נחמדה עם הלקוחות וקיבלתי עד סוף השנה שיחות חינם לאותה רשת.
השימוש שלי הוא בעיקר שיחות נכנסות מהארץ ושיחות מקומיות כולל בין הילדים שחלק מהם משתמשים בסים האוסטרי - כך שנהנו משיחות חינם אמיתיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זול משמעותית כאשר יש כרטיס סים זר. תגובה ל - 2 26/02/2008 17:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם כך מאוד פשוט לרכוש בארץ ושווה, 160 ש"ח עלות (חצי מהעלות הראשונית = זמן אויר שניתן במתנה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כל כך רציתי להגיד לך תודה , אבל... תגובה ל - 1 26/02/2008 19:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
לי יש את הכרטיס של המתחרים שלהם - חברת אקספון.
ואחרי שהם עצבנו אותי היום רציתי להגיד לך תודה שהצלת אותי ואני לא צריך אותם.
אבל התערפים דומים מאוד, אומנם הם מחייבים שיתקשרו אל הסים החדש רק מאקספון (בחינם) ואם לא זה עולה כסף , ואין אפשרות שליחת SMSים
אבל בסך הכל, דיי דומים.
אז פרסומת וקישור אני לא אתן כי הם עצבנו אותי היום ולא נתנו לי תשובה.
בסך הכל, דיי דומה למה שהצעת...

תמיד חושב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חושב... האם יש סיכוי שנפגש גם השנה בשדה התעופה? תגובה ל - 4 26/02/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אמור לטוס ב 08.03 אם לא אבטל ברגע אחרון (תלוי במצב השלג) או ליתר דיוק תלוי בעופר שימשיך עם הבשורות הטובות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שועל לבן, לצערי כנראה שלא... תגובה ל - 5 27/02/2008 08:50 לתגובה קודמת
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
ואני מקווה שההודעה הזאת לא נכתבת פעמיים כי כהרגליי הפורום לאחרונה בכל הודעה שניה זה נתקע ואני צאיך לכתוב מחדש...

ולשאלתך שועל, אני טס ב-15 למרץ לצרפת (לגלישה השנתית) ואני מקווה שאתה תשאיר לי קצת שלג... Razz

תמיד חושב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:aime la-plange - איים לה-פלאן: ילדים
להודעה הבאה:עדכון תחזית מז"א - אירופה מתכוננת להגעתו של איתן