כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך עזרה 26/02/2008 16:53 לתגובה הבאה
  elhananyac לא מחובר elhananyac  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום לכולם!
אני מתכנן לטוס בתחילת מאי לסידני.מחירי הטיסות די יקרים.מישהו המליץ לי לסוע לתאילנד ומשם לתפוס טיסה לסידני בחברת טייגר.שאלתי היא אם מישהו מהנוכחים שמע/טס בצורה זו?ואם כן האם זה מוזיל משמעותית את מחירי הטיסה.תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה יקר?! תגיד מחיר! תגובה ל - 1 26/02/2008 17:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 693 הודעות עד כה
שמע, יש מצב שתוכל לחסוך ככה. רק תזכור שגם עלות בתאילנד והזמן שלך שווים כסף והרבה פעמים מקבלים הנחות בדילים גדולים יותר מול מוכר אחד מאשר הרבה דילים קטנים מול מוכרים שונים.
הדעה הרווחת בפורום היא שלרוב זה לא יוצא זול יותר (אמרתי... לרוב).

ועוד כמה דברים, טייגר היא חברת תעופה זולה, שמופעלת ע"י תאי אייר (בדומה לג'ט סטאר של קוואנטאס) ז"א בכלליות שהטיסה לרוב טובה פחות, הרבה פעמים מוכרים אוכל במטוס ואין ארוחות מסודרות.

בנוסף, הכרטיסים הזולים אינם גמישים לשינויים (לעומת הרבה סוגים של כרטיסים שמוכרים בארץ).

עוד דבר שצריך לזכור, לפני הטיסה לאוסטרליה, עליך להחזיק בכרטיס יציאה מאוסטרליה.

ועכשיו, אם נניח שהחלטת שכך אתה רוצה לטוס, אז למה להיתקע בבנגקוק ולא להיכנס לאתר האינטרנט של טייגר ולהזמין כרטיס משם!?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ממליצה בלי קשר תגובה ל - 1 26/02/2008 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכשפה מהקסקייד סאדל המכשפה מהקסקייד סאדל לא מחובר המכשפה מהקסקייד סאדל  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
על עקרון שחשוב מאד שילווה אותך במהלך הטיול: להיכנס לשדה תעופהרק כשיש לך כרטיס יציאה ממנו. על אחת כמה וכמה אם אינך מתכוון כלל לשהות בבנגקוק.

זה נאמר מתוך ניסיון מחריד בתחום.

למרות שהספסלים בשדה תעופה של בנגקוק די נוחים סה"כ לשינה... (: הרבה יותר מהונג קונג בכל אופן!

המכשפה (הרעה?) מהקסקייד סאדל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שלום אור!המחירים שאני מצליח תגובה ל - 2 27/02/2008 01:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  elhananyac לא מחובר elhananyac  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
להשיג כרגע נעים סביב 1500$ ואין לי מושג אם אפשר יותר בזול.מבחינת התכנון של הטיול אני מתכוון בכל מקרה לעשות עצירה של שבועיים בתאילנד ככה שלא מפריע לי להשיג שם כרטיס.השאלה אם זה אפשרי ואם זה יוזיל לי את עלות הטיסה בסה"כ.כמו כן אין לי בעיה לתנאים לא משהו בטיסה,שוב אם זה מוזיל משמעותית.מחכה לתשובה,תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מנסיון עבר תגובה ל - 4 27/02/2008 08:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8959 הודעות עד כה
להגיע לתאילנד ואז להתחיל לחפש כרטיס בין אם זה יעלה לך 100 או 200 דולר פחות, לעיתים עלול לעלות לך הרבה יותר ביוקר, ולמה ?

לעיתים אין טיסות זמינות בטווח הזמן של השבועיים שקבעת לך, ברוב המקרים, חברות התעופה מדגישות שככל שתעשה מרחק גדול יותר איתם כך מחיר הכרטיס יוזל לך.

במקרה הפוך שחברים שלי לא שריינו תאריך חזרה מניו זילנד לארץ, הם נתקעו באוקלנד למשך כמעט חודש עד שמצאו כרטיס חזרה, לא כדאי שנדסקס את העלות של המגורים בחודש הזה נכון ?

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שלום אור!המחירים שאני מצליח תגובה ל - 4 27/02/2008 16:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נעמה רוצה לטייל לא מחובר נעמה רוצה לטייל  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
1500 זה מחיר יחסית סביר, לך על זה. אני עדיין לא הצלחתי למצוא כרטיסים בפחות מ 1700-1800 (לאוקטובר).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מנסיון עבר תגובה ל - 5 27/02/2008 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אהובה לא מחובר אהובה  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אוקיי.. ומה בנוגע לשאלת הויזה לאוסטרליה? אם אנפיק אותה בארץ לפני צאתי למזרח היא כבר תתחיל את הספירה לאחור? לא אוכל לבקש את תקפותה החל מתאריך הנחיתה שאקבע באוסטרליה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. 1500$ זה לא יקר בכלל תגובה ל - 6 27/02/2008 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1630 הודעות עד כה
אם הצלחת למצוא כרטיס ב-1500$ כולל מיסים תחטוף אותו, זה מחיר מצוין. אין מה לעשות, אוסטרליה רחוקה ואין הרבה חברות שטסות לשם, לכם הטיסות יקרות. 1500$ זה מחיר מצוין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. איפה מצאת!?!?! תגובה ל - 3 02/03/2008 07:39 לתגובה קודמת
  פאנטה לא מחובר פאנטה  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
איפה מצאת כרטיס בעלות של 1500$ במאי?
אצל איזו סוכנות?
איזו חברת תעופה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה בנוגע למשך זמן הטיול בניו זילנד ואוסטרליה
להודעה הבאה:שאלה ולכל מי שבכרייסצ'רץ'

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום