כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אנא מכם הסתכלו בהודעה והגיבו (: תודה מראש 26/02/2008 17:50 לתגובה הבאה
  tziki200 לא מחובר tziki200  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום לכולם שמי יואב ואני באמצע אפריל יוצא לטיול של ארבעה חודשים במרכז אמריקה וקובה.
רציתי לשתף אתכם במסלולי לקבל חוות דעת דעות ולשאול כמה שאלות חשובת לדעתי אשמח לקבל תגובות לשיפור/שימור על כל עניין שהוא תודה.

כל המסלול הוא עדיין בתולי ושילדי אך בכל זאת שמח לשמוע תגובות.

-אני נוחת בסאן חוזה באמצע אפריל בקוסטה ריקה אני מתכוון להשאר כחודש כולל הצד הקריבי והפסיפי יש לי התלבטות האם לעבור קצת בפנמה בחלקה הצפוני האם זה כדאי? אם כן לכמה זמן?
-אחרי קוסטה ריקה אני לוקח טיסה לגווטאמלה סיטי ובגווטאמלה אני מתכוון להיות כשלושה שבועות.
-לאחר גווטאמלה לבליז שבועות לכשבועיים.
-ולאחר מכן מקסיקו לשלושה שבועות נוספים רק בדרום.
-לאחר מכן טיסה מקנקון לקובה לשלושה שבועות נוספים.

שאלה חשבה שרציתי לדעת למרות שאני מכיר בעל פה את כל הנתונים מהאתר על מזג האויר רציתי לשמוע דעות אישיות בקשר לתקופה (אפריל -אוגוסט) מה בדיוק אני הולך לקבל?ואיך זה משפיע על הטיול?תודה רבה מראש יואב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אנא מכם הסתכלו בהודעה והגיבו (: תודה מראש תגובה ל - 1 26/02/2008 23:48 לתגובה קודמת
  chapina לא מחובר chapina  משתמש פעיל 164 הודעות עד כה
הי

אז ככה לגבי פנמה היא מומלצת בחום. לוהט. שווה ביותר לפחות לבוקס דל-טורו אבל גם את יתר המדינה חבל לפספס.
לגבי מזג האויר...עניין של מזל. זו בדיוק העונה הרטובה. מה שכן אולי כדאי להפוך את המסלול ולהתחיל ממקסיקו קובה וגוואטמלה ולסיים למטה מכיוון שבערך מאמצע אוגוסט עד אמצע אוקטובר מדובר בעונת ההוריקנים ( שוב עניין של מזל אבל למה להסתכן) שנוטים לפגוע יותר באיים,בליז וחופי יוקאטאן.
לשיקולך...

תהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גוואטמלה ומקסיקו
להודעה הבאה:שאלות לגבי מסלול במקסיקו גוואטמלה