כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה לעופר 26/02/2008 19:21 לתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
עופר היי
קודם כל תודה על ההשקעה
ע"פ הדיווח האחרון שלך נאמר כי במהלך שבוע הבא ירדו שלגים
ע"פ הדיווח של האתר המצורף ניתן לראות כי שלג אמור לרדת רק ביום שלישי ה 04.03 השאלה הנשאלת היא, האם זה יוסיף כמות משמעותית לאתרים או שרק קוסמטיקה לאתרים הגבוהים?
אודה לך באם תשיב לפני יום שישי היות ויתכן כי אחליט לבטל את הנסיעה וחוות דעתך תעזור לי מאוד לקבל החלטה.

http://www.weather.com/outlook/recreation/ski/snowreport/124

[עודכן ב:26 פברואר 2008 19:22:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה לעופר תגובה ל - 1 26/02/2008 21:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
לגבי מה שאמור לקרות בדיוק באמצע השבוע הבא קשה לתת עכשיו תחזית מדויקת, ולמרות שעדיף להמתין ככל האפשר כדי שהתחזית תהיה יותר מדויקת אתן עדכון ביום חמישי במקום שישי לבקשתך.
בכל מקרה, ההגדרה של כמות שלג משמעותית היא מאד יחסית. אם אתה מצפה לכך שכל המדרונות הנמוכים המובילים לכפרים שעכשיו מכוסים אדמה ודשא יכוסו עד הגעתך בשכבה של מטר שלג אני יכול להציע לך כבר עכשיו לבטל את הנסיעה. מבחינתי אם רוצים להיות ריאליים צריך לקוות לשכבה חדשה של 30 ס"מ לפחות וטמפרטורות נמוכות שביחד ירפדו את כל המסלולים הגבוהים בשכבה רעננה, יאפשרו הפעלת תותחים ויתנו לכל החלקים התחתונים של האתר מראה חורפי לבן כמו שצריך. עוד קצת השקעה של חתולים ויהיו לך מסלולים יפים ומסודרים לכל השבוע ואולי אפילו גם מסלולים צרים עד לעמק.
אם אתה קונה את מה שתיארתי עכשיו ובמקביל לא יגיע אחרי אמצע השבוע הבא גל חום חדש (וזה לא נראה כך כרגע), אז תחושת הבטן שלי כרגע אומרת שלא כדאי לבטל את הנסיעה. בוא נאמר שתחושת הבטן מבוססת על עוד כמה נתונים עם פוטנציאל אופטימי שמאחר שהם כרגע עדיין לא ודאיים אני לא מפרט אותם, אבל אני מבטיח לך שאם לפני יום חמישי יכנסו נתונים פסימיים בסבירות גבוהה לא אהסס לפרט אותם מיד. כמו שהמלצתי לך כבר פעם - למען בריאותך הנפשית וכדי שתגיע לנסיעה רגוע ונינוח אל תכנס ללופ הסיזיפי (שלא לומר מזוכיסטי) של לעקוב בקדחתנות אחרי התחזיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה לעופר תגובה ל - 2 26/02/2008 22:15 לתגובה קודמת
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
קודם כל תודה על התייחסותך המהירה
לגבי מזוכיזם יתכן ואתה צודק אך אני לא יכול להיגמל מצטער, אני מנסה להאכז בכל שביב מידע אופטימי.
לגבי הנאמר אני ממש לא מצפה לשכבה של מטר במסלולים הנמוכים ואני קונה במחיר מלא את המצב שתארת (תוספת של 30 ס"מ תספק אותי ואף אהיה מאושר מכך).
לא מעניין אותי תחתית האתר ואין לי צורך לגלוש עד הרכב כל שאני רוצה ומקווה הוא שלפחות בחלקים הגבוהים של האתר יהיה שלג נורמלי לגלישה ולא שכבות קרח בלתי נסבלות, אם הייתי לבד לא היה מפריע לי גם הקרח, היות ואני עם אשתי שזאת החופשה הלבנה השלישית שלה והיא גולשת בינונית מאוד, אני חושש משכבות קרח היות ויש לה טראומה מכך (שנה שעברה זוכר...?)
שוב תודה ונקווה לחדשות טובות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עדכון תחזית מז"א - אירופה מתכוננת להגעתו של איתן
להודעה הבאה:יש אתרי סקי ליד וינה?