כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיפול בציוד בסוף העונה 27/02/2008 11:03 לתגובה הבאה
  יונתן ו לא מחובר יונתן ו  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
מה צריך לעשות למגלשיים בסוף העונה עלמנת לשמור עליהם בצורה הטובה ביותר? (שחרור של איזה בורג\קפיץ????)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  למרוח וקס. בהנחה שהם התייבשו כפי שצריך תגובה ל - 1 27/02/2008 11:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
השאלה שאתה שואל היא מאוד כללית.
לכן אשאל אותך כמה שאלות
1. מתי (אם בכלל) המגלשיים קיבלו טיפול/ בדיקה לבייס?
2. מתי עברו טיפול קאנטים של הורדת חלודה, חידוד ?
3. בגדול- כדי לשמור על המגלשיים יש למרוח אותם בוקס המתאים.ולאחסן אותם בתיק לגלישה הבאה.

כתבתי לך על קצה המזלג - היות ואתה לא תטפל בעצמך (וקס אפשר למרוח עם מגהץ) , יש בארץ מקומות בהםם ניתן לטפל בסקי. אין לי מושג לגבי מחירים.

נראה לי כי אפשר יהיה לארגן לילדי האקדמיה WORK SHOP למגלשיים בארץ. Smile שיעשו כמה לירות.....

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למרוח וקס. בהנחה שהם התייבשו כפי שצריך תגובה ל - 2 27/02/2008 11:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המגלשיים שלי חדשות!
גלשתי איתם שבוע באירופה ויום אחד החרמון!
אני פשוט לא יודע מה לעשות איתם עכשיו כדי שיהיו במצב הכי טוב לשנה הבאה.
תודה מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סוף עונה????????????? תגובה ל - 3 27/02/2008 14:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה

אני לא יכול לשמוע את צמד המילים סוף עונה, זה אומר שצריך שוב לחכות כמעט שנה.

שלג שלג בוא (יעני גשם גשם בוא).

כרגע אני ממליץ להמשיך ולהשתמש בציוד אפילו בסלון, לא לארוז אותו !!!!!

תמיד חושב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שבוע בחרמון מספיק כדי להעביר טיפול תלוי בכמות האבנ תגובה ל - 3 27/02/2008 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
גם כמה ימים בחרמון בתקופה שבה הרבה אבנים מבצבצות מהשלג גורמים להמון שריטות בתחתית המיגלש ולכן אם כך המצב יש לסתום ולטפל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סוף עונה????????????? תגובה ל - 4 27/02/2008 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא מתכוון לארוז אותו!!!
אבל יש לי עכשיו ציוד חדש ואני רוצה לדעת איך לשמר אותו בצורה הטובה ביותר כדי שישאר חדש!
אז.... לכשהעונה תגמר, איך עושים זאת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טיפול בציוד בסוף העונה תגובה ל - 1 27/02/2008 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אסף מהאקדמיה הישראלית לסקי אסף מהאקדמיה הישראלית לסקי לא מחובר אסף מהאקדמיה הישראלית לסקי  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
לטיפול בסקי יש 3 חלקים עיקריים - ווקס, סכינים וחורים:
1. ווקס - הטיפול הבסיסי ביותר הוא ווקס והוא מטפל בbase (החלק השחור במגלשיים). כמו כל טיפול אפשר לעשות אותו בשתי דרכים: הדרך הראשון היא להביא את המגלשיים לכל חנות ספורט הכי קטנה ותמורת 18 אירו הם יעשו עבודה טובה. הדרך השנייה היא לעשות את זה בעצמך. טיפול הווקס הוא הטיפול הכי פשוט בטיפול מגלשיים ואפשר לעשות אותו לבד: קניית ווקס מתאים למה שאתה רוצה לעשות, מגהץ מתאים (swix היא החברה המובילה בזה), scraper (להוריד את הווקס) ו2 סוגי מברשות יספיקו (אחת גסה ואחת רכה). המטרה של הווקס היא לעשות את הbase מהיר או לשמור עליו (במקרה של travel wax)
2. סכינים - טיפול שמתאים יותר לסקי תחרותי, אך מומלץ לעשות פעם בתקופה גם בסקי חובבני/מקצועי. הוא אחראי על סכיני המגלשיים (החלק הכסוף במגלשיים). סכינים חדים יעזרו להחליק פחות בעיקר כאשר השלג קפוא (קרח). בשביל זה צריך כמה סוגי פצירות, מד זוית (בשביל סקי חובבני 90 מעלות, תחרותי זה נע בין 89 ל87) ויהלום (סוג של כלי, לא יהלום פשוטו כמשמעו).
3.חורים - טיפול בחורים הוא הטיפול הכי פחות שכיח. ואותו מומלץ לעשות בחנות. בשביל זה צריך טיפקס tipex (חומר שמחליף את הbase), אש, וscraper מתכתי.

לגביי סוף העונה:
1. ווקס - בדרך הראשונה צריך להגיד לחנות שישימו travel wax - ווקס שהמטרה שלו היא לשמור על הbase מפני פגיעות, ושלא יורידו אותו, שישאירו אותו. חשוב לשים לב שיש ווקס גם על הסכינים כאשר מאחסנים אותם.
2. סכינים - תלוי בכמה הסכינים חדים, אפשר לעשות זה לא יפגע.
3. חורים - תלוי בכמה חורים יש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אסף תודה על ההסבר המקיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה ל - 7 27/02/2008 17:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מה דעתכם על ווקס קר? רכשתי אביזר עם ספוג למריחה תגובה ל - 7 28/02/2008 01:36 לתגובה קודמת
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חזרנו משפינדלרוב מלין - היה אחלה!
להודעה הבאה:סקי בצרפת - טין או ולטורן ?