כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  חזרתי משבוע סקי בבולגריה, בנסקו- נהננו 27/02/2008 15:29 לתגובה הבאה
  yonafar לא מחובר yonafar  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני רוצה לשתף אתכם בחוויות שעברתי אני והקבוצה שלי שיצאנו לחופשת סקי של שבוע בבולגריה/בנסקו.
ובכן ידוע לי שיש הרבה שמהססים ומתלבטים אם לצאת לבולגריה, מזרח אירופה, תנאים, מסלולים, בתי חולים/רפואה וכו':
אני רוצה לתרום לכם מנסיוני ומהחוויות שעברתי וחזרתי ב 21/02/08.
תחילה עלי להחמיא בגדול לאירן מסוכנות הנסיעות בי. ג'י. טורס על התכנון, הליווי והמחיר הטוב ביותר שניתן היה להשיג מכל הספקים האחרים. אירן בחורה חמה מלאת שמחת חיים נעימה וסובלנית, שליוותה אותנו לפני ובמהלך החופשה וכל בעיה או שאלה הזמנות ביצעה מהארץ על ידי sms ששלחתי לה. אפילו הזמנה למסעדה לערב פולקלור היא סגרה לי תוך כדי ומהארץ. Thumbs Up
ועכשיו לנופש עצמו:
נפלנו על שבוע נהדר יחסית שמש כל הזמן אולם מאד קר...היו יומיים שהקור הגיע למינוס 28 ..כן כן...מי שלא חווה טמפרטורה כזאת לא יודע מה זה...היינו צריכים לעטוף את עצמינו עד קצה האף...אבל התגברנו.
זה התחיל שטסנו בחברת התעופה הבולגרית- סבירה וההעברות היו רק לקבוצה שלי אוטובוס מרוחח עם עגלה נגררת לציוד והכל היה תקין.
התארחנו במלון במרכז העיירה הישנה בשם פירין...מלון סימפטי ברמה סבירה מאד, נקיה, האוכל ברמה בינונית וקרובה כ- 5-10 דקות מכל מקום בהליכה ו- 10 דקות נסיעה מהגונדולה, שמשם עולים לאתר הגלישה. למלון הסעות משלן (שאטלים) שיצאו בזמן כל חצי שעה וגם חזרה..אין תור ואין לחץ.המלון ממוקם בעיירה העתיקה כך שהכל קרוב.
נציגה של אירן מהסוכנות נסיעות חיכתה לנו במקום שליוותה אותנו יד ביד עד שאחרון האנשים בקבוצה קיבל סקי פס, ציוד ונרשם לבית הספר לסקי..כל הקבוצה היו מוכנים לגלישה תוך שעה וחצי.
בית הספר והמדריכם טובים ונחמדים, הציוד במצב טוב חדיש.
ועכשיו לגביי הרכבלים והמסלולים...אני שגלשתי באירופה, שוויץ, צרפת, איטליה לא מצאתי הבדל או ירידה ברמה..ההפך הנכון הציוד משוכלל וחדיש קריאת סקי פס דיגיטלית אין תורים מוגזמים והכל שפך אותנו למעלי המסלול בצורה מהירה. לגביי המסלולים...המסלולים מתוחזקים בצורה טובה מאד המון תותחי שלג ולמרות הקור העז הכינו יום יום את המסלולים בצורה טובה. לגולשים המתקדמים כמוני חזרנו על המסלולים מספר פעמים אבל יש מקומות באיטליה ואוסטריה שגם שם כל האתר לא מכיל יותר מ 70 ק"מ מסלולים.
באתר במעלה המסלולים יש מספר מסעדות ומקומות לשתיה ואוכל במחירים דיי סבירים.
לסיכום נהננו מאד משבוע זה שכלל 6 ימי סקי מלאים ולילה אחרון בסופיה במלון 4 כוכבים עם קזינו גדול ולמחרת טיול/הכרות/קניות בסופיה.
לכל המהססים והמתלבטים האתר ברמה גבוהה מאד שירותי הרפואה מאד מפותח במקום מרפאות באתר, אופנועי שלג רבים לחילוץ ואין מה לחשוש מהענין.אני שגלשתי בהמון מקומות באירופה לא מצאתי במשהו שבנסקו נפלו משאר אירופה ובמחיר מעולה הרבה פחות ממחיר באירופה באתר בינוני.
לסיכום חברה....אני ממליץ בחום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תודה רבה, הרגעת אותי!! תגובה ל - 1 27/02/2008 16:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
סוף סוף אני מקבל דיווח חשוב ומעודד לאחר הדיווחים הקודמים שלא כל כך פירגנו.
אני ובתי נוסעים ביום שני,האם גם אתה יצאת ביום שני? או שבת ,ראשון? אני שואל כי אני לא יודע מתי בדר"כ מתחילים ללמד בבתי ספר לסקי.במיוחד אם לא יצליחו לבנות קבוצת מתחילים מספיק גדולה לילדים.
שמחתי לקרוא שהמלון פירין ממוקם טוב ושהוא ברמה סבירה,בהסתמך על ניסיונך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עוד קצת הרגעות תגובה ל - 2 27/02/2008 17:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
talmoneta talmoneta לא מחובר talmoneta  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
רמי, אני מצטרפת לכל השבחים, בנסקו בהחלט אתר ברמה גבוהה מאוד.
ועוד דבר: אין לך מה לפחד מקבוצות הדרכה קטנות מדי. בשנה שעברה נסענו כל המשפחה (6 גולשים), חמישה מאיתנו צוותו לקבוצה של גולשים בינוניים+ ורק בן דוד שלי, בן 12, שהיה לו נסיון של רק שלושה ימי גלישה, צוות לקבוצה של מתחילים. חוץ ממנו היה בקבוצה רק עוד בחור אחד שפרש מהקבוצה אחרי יום וחצי, בכל שאר הימים הוא זכה להדרכה אישית צמודה וביום האחרון כשגלשנו כולנו יחד הוא כבר גלש בכמה רמות מעלינו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חזרתי משבוע סקי בבולגריה, בנסקו- נהננו תגובה ל - 1 29/02/2008 03:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  innka לא מחובר innka  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
תודה רבה על ההסבר המפורט!
אני גם שוקלת לנסוע לבנסקו בבולגריה.
רציתי לבקש ממך מס' טלפון או כתבות אתר החברה שבה הזמנת את החופשה. תוכל בבקשה לשלוח לי את זה להמייל: inna2501 @ gmail.com

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מצטרף להמלצות. ולגבי בולגריה במרץ - תגובה ל - 4 29/02/2008 14:22 לתגובה קודמת
  shac לא מחובר shac  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
אז כמו כולם, אין לי מושג איך ייראה השלג במרץ. מה שכן,

בולגריה זו בחירה טובה בעיניי - במיוחד לאיזור המתחילים - בינוניים, שלא מחפשים מאות רבות של מסלולים, אלא אתר ידידותי, מאתגר ויעיל.

הייתי בבנסקו השנה בינואר והכנתי דיווח די מפורט על הכל. אם תרצי תשלחי לי הודעה ואני אשלח לך אותו (לא יודע למה עוד לא פרסמו אותו).

בהצלחה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עדכון תחזית מז"א - החורף חוזר
להודעה הבאה:הישרדות - גם אתם יכולים!