כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  נצחון ראשון נגד החרמון 27/02/2008 17:12 לתגובה הבאה
  boazkaniel לא מחובר boazkaniel  משתמש בינוני 91 הודעות עד כה
אני שמח להודיע כי בסיבוב המשפטי הראשון נגד החרמון נצחנו בגדול!! אתר החרמון ביקש להוציא נגד פעילות ההדרכה שלנו צו מניעה בטענה כי השטח הוא פרטי שלהם ואנחנו לא יכולים להדריך שם. אחרי דיון משפטי ארוך בנצרת אני שמח לבשר כי ניצחנו.
בית המשפט דחה את הבקשה שלהם לצו מניעה והתיר לנו להמשיך ולהדריך בהר.
אני מקווה שזו תחילתה של הדרך להוצאת ההר למרכז כמו כל משאב לאומי אחר במדינה.
אנו ממשיכים במאבק ופונים למנהל.
מי שיכול לעזור למאבק מוזמן לפנות אלי

בעז קניאל
0545-920-921
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה ל - 1 27/02/2008 17:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כל הכבוד בועז תגובה ל - 1 27/02/2008 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
אתה יודע איך להשיג אותי אם אתה צריך משהו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בהצלחה, כולנו איתכם תגובה ל - 1 27/02/2008 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 508 הודעות עד כה
מקווה שזה ניצחון ראשון בשרשרת של נצחונות. רק תגיד במה אפשר לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מי שמעוניין לקרוא בTHE MARKER עמ 32 או לקישור תגובה ל - 1 27/02/2008 19:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
בועז כל הכבוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאפו בועז תגובה ל - 5 27/02/2008 19:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2105 הודעות עד כה
אמנם אני מסרב לגלוש בחרמון אך אם אתה זקוק לאיזו שהיא עזרה מיד אתיצב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שאפו בועז תגובה ל - 6 27/02/2008 21:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
בועז,
מצטרפת לברכת ולאיחולים של קודמי.
סוף סוף מישהו שלא רק מקטר אלא גם עושה!!!

אם אוכל לעזור במשהו, מלבד לתת לך רוח גבית
אולי לספר על תלאותי בחרמון ועל היחס המחפיר שלהם
בשמחה גדולה

כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אכן שאפו לבועז. זה לא המקום היחידי שבועז עושה. תגובה ל - 7 27/02/2008 21:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
מי כמוני יודעת כמה שעות בועז מפנה מזמנו ומרצו כדי לפעול ולעזור בתחום הסקי.מאז הכרותי את בועז הוא לא נלאה בנסיוונותיו לעזור ולשנות את פני ספורט הסקי בארצנו. לנו בענף התחרותי הוא תורם בהתנדבותו גם כן.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כל הכבוד בועז! תגובה ל - 8 27/02/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. icon14.gif  כו ירבו... תגובה ל - 1 28/02/2008 08:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1868 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כל הכבוד בעז תגובה ל - 1 28/02/2008 20:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד ג עודד ג לא מחובר עודד ג  משתמש בינוני 51 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לכל המאושרים מהניצחון!! תגובה ל - 1 01/03/2008 02:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גולש  משתמש לא מוכר
באמת מזל טוב!!
עצוב לראות כמה שנאה יש בתגובות שלכם.
לפני שאתם קופצים לכתוב תגובה בסגנון של "הנה זו תגובה של מישהו מנווה אטי"ב" אז כן, אני אחד מבני היישוב.
בתור מי שגדל בקרב אנשי המושב, אין ספק כי הייתי משנה את דרכם של חלק מהחברים. במהלך השנים הם אימצו לא מעט את דרך הבוטות והגסות על פני דרכים נעימות יותר.
בעניין המאבק של בועז - הנושא לא פשוט. לא פעם עולה הנושא של "למי שייך..." לא רק בהקשר לחרמון (אלא גם חמת גדר, חופי הכנרת וכו'..).
אינני מעורה בפרטים המשפטיים וזאת אשאיר לעורכי הדין, לבתי המשפט ולמנהל מקרקעי ישראל.
מאז הקמת המושב מספר המשפחות נותר על 32. זה לא מקרי. אני בטוח שלא ניסיתם להתקבל לחברות מעולם והסיבה היא מאוד פשוטה - החיים באזור הזה אינם פשוטים כלל! כשהוקם אתר החרמון לא רצו אלפי אנשים עם היוזמה הזו, אלא קומץ בלבד.
החרמון הוא מקום הפרנסה היחיד שיש לאנשים האלו. וזהו פרוייקט חיים.
תאמינו לי שאנשים בני 60 לא נהנים לקום בחמש בבוקר ולעבוד עד הערב תוך כדי התמודדות עם עם ישראל.
בסה"כ מדובר בחודשיים במקרה הטוב שמאפשרים להתפרנס בכבוד.
כמו כן, החרמון מספק מקור עבודה לאנשי הסביבה כולל תושבי קריית שמונה ומג'דל שמס השכנה.
קראתי בכתבה את הקטע שבועז מציע להוציא למכרז את כל השירותים שמציע האתר כולל גבית דמי כניסה, מזון, השכרת ציוד סקי ומכירת ביגוד וציוד. כהגדרתו, אנשי האתר יוכלו להפעיל את הרכבלים כיוון שנרכשו על ידם. מבחינתו אנשי המושב לא זכאים לדבר!!
לפני שלוש שנים בערך היו עימותים בגבול הצפון עם חיזבאללה, מה שסגר את החרמון לתנועת מבקרים במשך רוב ימי הגלישה.
בעונה זו אנשי המושב לא התפרנסו!!
בשנת 2001 עונת הסקי הסתכמה ב- 17 ימי גלישה בלבד!!!
אז מה בועז מציע? שאנשי המושב ילכו לעבוד בקריית שמונה? בקצרין? אולי יתחילו לחתום אבטלה בלשכה בקצרין?
בשנים קשות כולם נהנים לגור בסביבה נוחה ובטוחה יותר ולהתפרנס ממקור נוסף (למשל בועז עם הקבוצות שיוצאות לחו"ל). מאוד נוח לרצות לטעום מהתבשיל כשהוא סמיך וטעים, אך אסור לכם להתעלם ממי שבישל אותו במשך תקופת חיים.
גם אני כבר לא גר שם מאותם סיבות שלכם -יותר כיף לרדת במעלית ולקנות שוקו במכולת של חיים מאשר לנסוע חצי שעה להיפר נטו בקריית שמונה.
אני מכיר חלק מהמגיבים כאן כבר הרבה שנים, ולא מעט ראיתי את הניצוץ בעיניים כשמדברים על "הרווחים של אנשי היישוב".
אנשים יקרים - תאמינו לי שאם הייתה אפשרות רבים היו בוחרים לגור במקום אחר. לא תמיד מבחירה אנשים נוסעים מנווה אטי"ב לצפת (מרחק 50דקות נסיעה) כדי ללדת.
אנשים נשארים כי יש להם אמונה בעסק שלהם וכי יש להם פרנסה.
בועז מציע לדרוס את כולם ולהבטיח גם לו חלק.
הכירותי עם בועז היא רבת שנים. ללא קשר למאבק הזה, כבר לפני 15 שנה לא יכולתי לומר שאני מחבב את בועז. לא פעם חשתי רוע בהתנהלותו. אני מקווה שלא תקחו חלק בשמחה לעיד הזו. צריך לזכור שמדובר בעתיד של משפחות שלמות ולא רק בתחביב גלישה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לגולש תגובה ל - 12 01/03/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לעניות דעתי האישית, חלק מהדברים שלך נכונים וחלק לא.
למיטב ידיעתי הגרעין המייסד התארגן בשנת 1968. עוד לפני שמישהו חשב על אתר סקי. המושב הוקם לצורך התיישבות חקלאית וכך הוא מוגדר חוקית - נוה אטי"ב כפר שיתופי להתישבות חקלאית בע"מ (הוצאתי מאתר רשם אג"ש). סקי אינו פעילות חקלאית, אבל כמעט כל האגש"ים בארץ מתפרנסים לא רק (ולפעמים בכלל לא) מחקלאות - ואצלי במשרד עברו המון אג"שים.
מה שאנשים רואים - בטח בהגעה ליום אחד - זה את הקליפה. והקליפה החיצונית של אתר החרמון אינה מעודדת, בלשון המעטה. למה מי שנכנס בשביל לגלוש צריך לשלם גם עבור כניסה לאתר? למה הציוד בתת-רמה? למה יש תחושה, שעושים לך טובה שנותנים לך להכנס? למה הפער הענק בין כתבות התדמית שמנחם ברוך דואג בכל שנה בעיתנות לבין המציאות בשטח?
בכל מקום אחר שאני מגיע אליו ברמת הגולן - ואני אוהב להגיע לרמת הגולן - מקבלים אותי כמו שאני רוצה שיקבלו אותי. יכול להיות שהסיבה היא, שיש תחרות. אם לא יתייחסו אלי יפה באודם, אלך לעין זיון (השמות לשם הדוגמה בלבד). אם במָסעדה לא יהיה לי טעים במִסעדה - אלך למקום אחר לאכול. אם יתייחסו אלי לא יפה בחרמון ויתנו לי מגלשיים מחורצים, שאפשר לפרוס לחם עם הקנטים שלהם, למי אלך? עד לפני כמה שנים לא היתה גם בזה תחרות, עד שבא שופי ופתח את החנות שלו - ואחרי צרות צרורות שעשו לו אנשי המושב רק התערבות הרשות להגבלים עסקיים גרמה להפסקת ההצקות. אם אני צריך לחכות בתור במעליות חצי שעה כי יש מעלית של שני אנשים, לאיזה אתר אחר אלך?
מבחינתי, רק הגבלה של המונופול הזה יכול לפתור בעיות שירות.
אתה כנראה לא קראת את הטענות של המושב בבקשה לצו מניעה זמני. אני קראתי אותן וגם העברתי את דעתי לבועז. אתה צריך לקרוא בשביל להאמין איזה טענות טוענים: המדריכים של בועז לא עוברים תדריך, ולכן הם עלולים לקחת את הקבוצה שלהם מעבר לגבול לתוך סוריה. ואני קורא ושואל את עצמי - בשנה שעברה הייתי שלוש פעמים בחרמון, מהן פעמיים עם בנותי, לא ראיתי שום שלט שמתרה בי שאני עלול לגלוש לתוך סוריה ולא קבלתי תדריך - האם אתר החרמון סיכן ביודעין אותי ואת בנותי?
אני מסכים איתך, שהמדינה צריכה לתמוך במי שנאחז בקרקע בספר, אם הוא עושה זאת למען בטחון המדינה. ההתיישבות קבעה את גבולות המדינה. הלובי ההתיישבותי העביר את חוק גל, שמחק למושבניקים חובות עתק, חלקם נוצרו כתוצאה מבזבוזים והרפתקאות פיננסיות כושלות. המדינה קבעה גם ישובי קו עימות, שנהנים מהטבות נוספות לענין חוק גל. דרך אגב - נווה אטי"ב הוא אחד מהם, אם אתה לא יודע. אבל שוב - הכתובת לפתרון הבעיות הוא לא הציבור הרחב, משלם המסים. לפי הטיעון שלך, מותר להתעלל בי בכניסה לאתר ולתת לי תת-שירות, בגלל שהמדינה לא פותחת בית חולים ברמת הגולן או שאף רשת מזון פרטית לא פותחת סופר ענק ברמת הגולן.
לגבי טענותיך על "הצרות הכלכליות" כשהאתר לא פתוח - מה מהכספים שהושקעו הם כספי המושב ומה מענקים של המדינה? כמה דמי חכירה ריאליים שולמו למינהל מקרקעי ישראל על המשבצת של אתר החרמון? אולי בגלל זה המינהל לא רוצה לחדש את חוזה החכירה למושב? מה שטח המטעים של המושב ומה הרווח מהם ומהצימרים לעומת הרווחים מאתר החרמון? אני בטוח, שלכל השאלות האלה ורבות אחרות שנוגעות להתנהלות הכספית והעסקית של המושב תינתנה תשובות במסגרת ההליך שהמושב נקט. וטוב שהקוזק הנגזל הגיש את התביעה - היא תבחן את דרך התנהלותו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. יש צדק בדבריו של "גולש" אבל...... תגובה ל - 12 01/03/2008 10:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
כאחד אשר מגיע לחרמון לא מעט פעמים בשנה (כהכנה לחופשה המיוחלת בחו"ל) אני יכול להבין את כעסם של כולם ואני בניהם.
במידה מסוימת יש צדק בדבריו של "גולש", אין סיבה לנסות ולקחת מוצר מוגמר (כמובן טעון שיפורים רבים בלשון המעטה) אשר אנשים עמלו כל חייהם כדי להקימו ואם לא הם יתכן כי גם "גבעת גלישה" זו לא הייתה קיימת.
אני חבר למשפחה הגרה בישוב ואני יודע כי חייהם לא קלים בכלל ולא הייתי נכנס לנעליהם ואף לא לרגע (גם עם "המיליונים" שמרוויחים מהחרמון), לא כל אחד מאתנו היה מוכן לגור במקום כזה, נכון שבחורף הכל נראה וורוד או ליתר דיוק לבן, אך יחד עם זאת אומר באופן חד משמעי כשם שאני אומר בפרצוף לאותה משפחה, כי החזירות שבה נוהגים ומנהלים אנשי החרמון פשוט מעוררת בחילה.
אני חושב כי המחירים מופרזים במידה ניכרת ואף עולים על המחירים שאנו משלמים באתרים בחו"ל, אז אם כבר גובים מחירים כאלו לפחות שתהיה הצדקה לכך, מה שבפועל לא קורה כידוע לכולנו.
אני בטוח כי כמה מדריכים אשר יחליטו ללמד באתר החרמון לא "יגנבו" את פרנסתם של אנשי הישוב כשם "שסקי נטו" במג'דל לא עשה זאת.
יחד עם זאת כשחקן טניס לשעבר אביא בפניכם דוגמה מהתחום שלי:
גם מרכזי הטניס בארץ הם לא גוף פרטי ולמעשה שייכים לכולנו, אך בשום פנים ואופן לא יאפשרו למאמנים חיצוניים להגיע ולתת שעורים פרטיים במתחם היות וזוהי עיקר פרנסתם של המאמנים (קצת שונה מהמצב בחרמון אבל בכל זאת חומר למחשבה).
חברי הישוב צריכם לזכור דבר אחד כי אנשים מחפשים מחליפים ותחליפים כאשר לא טוב להם ובזה הם כן יכולים לטפל.
אני חושב כי "המחלוקת" צריכה להיות, לא למי שייך החרמון או ליתר דיוק למי הזכות לתפעל אותו ? (על כך אני חושב כי התשובה ברורה ומי "שעמל בערב שבת ייהנה בשבת") אלא מדוע מקבלים כל כך מעט בעבור כל כך הרבה? או לחילופין מדוע משלמים כל כך הרבה בעבור כל כך מעט?
אם הדבר הזה ישתנה הרי שכולנו נהיה מרוצים, לפחות רובינו הגדול.
זאת דעתי האישית.
אתם יכולים להסכים ויכולים שלא
שבת שלום לכולם.
אלון.

[עודכן ב:01 מרץ 2008 10:23:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. למיכאל תגובה ל - 13 01/03/2008 20:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גולש  משתמש לא מוכר
כמה תגובות קטנות לטענותייך:
1." למיטב ידיעתי הגרעין המייסד התארגן בשנת 1968. עוד לפני שמישהו חשב על אתר סקי. המושב הוקם לצורך התיישבות חקלאית וכך הוא מוגדר חוקית" - החיים משתנים והעולם מתקדם וזה עדיין לא משנה את העובדה שהיוזמה קמה מתוך היישוב והיא עיקר פרנסתו.
2."למה הציוד בתת-רמה?" - בכל שנה נרכשים ציודים חדשים דנדשים ואתה מוזמן להגיע ולהעיף בהם מבט. אין ספק כי מגיע לך ציוד ברמה טובה אחרי פיטקס וווקס. אגב, אתה יכול להגיע עכשיו גם לחנות ההשכרה החדשה בנווה אטי"ב. אין ספק כי מגיע לך יחס טוב כלקוח ותמורה נאותה לכספך. אבל, בלי שום קשר, בוא נחשוב רגע על ענייני "יחס". כמה פעמים גלשתי ליד אנשים שהתגאו בזה שהציוד שלהם נשאר בבית כי "עדיף לי לחרוש את הציוד של החרמון"?. אני מבטיח לך שהם לא התאמצו לעקוף אבן או נמנעו מדריכה על הציוד של החבר. אני לא צריך להכביר במילים על היחס הישראלי של מגיע לי כי שילמתי. הייתי בעשרות אתרים בחו"ל כולל ארה"ב ונדהמתי לגלות איזה יחס של כבוד יש לאנשים לציוד גם כשיש אבנים. לצערי את נושא האבנים וכמות השלג אני לא יכול לפתור.
3."אתה כנראה לא קראת את הטענות של המושב בבקשה לצו מניעה זמני...אתה צריך לקרוא בשביל להאמין" - קראתי ואני מתקשה להאמין.(כמו שחינכו אותי לא צריך להאמין לכל מה שכתוב בעיתון). אם אכן אלו הטענות אני מסכים כי הן הזויות. תסכים איתי שהכתבה "מעט" מגמתית והדברים שציינת בוודאי לא היו החלק הארי בטענות מול שופט בית המשפט.גם בנושא סעד שופי הייתי שוקל את הדברים בפרופורציה. לאחר שנים שהאיש עבד בחרמון כעובד מרכזי בהשכרת ציוד סקי הוא החליט לפתוח עסק מתחרה. אני בטוח שאם היית חש שהעסק שלך מאויים בצורה כלשהיא לא היית יושב בחיבוק ידיים. אבל המרחק בין זה לבין הטענות על הצקות ואיומים הוא גדול מאוד. כך גם חשב בית המשפט שסגר את התיק של סעד שופי.
4." לפי הטיעון שלך, מותר להתעלל בי בכניסה לאתר ולתת לי תת-שירות, בגלל שהמדינה לא פותחת בית חולים ברמת הגולן או שאף רשת מזון פרטית לא פותחת סופר ענק ברמת הגולן" - מעולם לא טענתי כי יש להם הזכות להתעלל בך ואף מצער אותי שאתה תופס את דבריי בצורה עקומה.עסק חייב לראות את הלקוח שלו במרכז ולנסות להשתפר אחרת יישאר מאחור. אז היו שיפורים כמו - מכונת סקיפס אוטומטית, חנות השכרת ציוד בנווה אטי"ב החל מ- 06:30 ומעלית חדשה לגולשים מתחילים בבית הספר לסקי. התחלה שחייב להיות לה המשך ללא ספק.
5."לגבי טענותיך על "הצרות הכלכליות" כשהאתר לא פתוח - מה מהכספים שהושקעו הם כספי המושב ומה מענקים של המדינה?" - אני לא יודע על אילו מענקים מדובר. בכל קיץ מושקעים כספים רבים בתחזוקה,פיתוח ורכישה מכספי ההכנסות המיועדים לכך. המדינה לא מפזרת מענקים והאתר משקיע בעצמו במימון עצמי כמו הרכבלים למשל.בועז הציע "להוציא למרכז את כל השירותים הקשורים באתר ושהנהלת האתר תגבה את הסקי פאס". אפילו הוא יודע שמוגזם להוציא למכרז רכוש פרטי שנכרש במימון פרטי.
גם כשיש מתיחות בגבול הצפון ולקוחות הצימרים מצביעים ברגליים המדינה לא רצה עם צ'ק. כולם סופגים את זה ומחכים להכנסות של החורף.

כחברו של בועז אני בטוח שאתה ממתין לפתיחתה של תיבת פנדורה בהתנהלות הכספית והעסקית של "הקוזק הנגזל" שפתח אותה. ובכן, תשמח לגלות שלא הכל אצלנו פועל בדרך של בריונות.על אף תפיסתך המוטעית, אנחנו מנהלים את המערכה דרך מסדרונות בית המשפט.
אם בכל זאת יוחלט שנווה אטי"ב לא ימשיכו לנהל את אתר החרמון, אז בוודאי שיהיה לכם מבחר בתים לנהור אליהם. מצד שני בלי פרנסה בטוחה, מרחק חצי שעה למכולת או בי"ח במרחק שעה כמעט אני יכול לנחש איפה תחליטו לגור.
אבל יהיה כיף, לא לדאוג, נוכל להצטופף עוד קצת בבניין בתל אביב (מה זה עוד 32 משפחות)ואלינו יצטרפו החבר'ה מחמת גדר, ממנרה, מחופי אילת, מחופי הכנרת, מהקיבוצים מהמושבים... יהיה שמח.

שיהיה לך שבוע נפלא החל ממחר כשתגיע למשרד.
הכל באמת ברוח טובה.
בסה"כ אנשים רוצים להתפרנס בשקט חודשיים בשנה.
מה שכן, אני מקווה שהטלטלה הזו תפקח את העיניים של אנשי היישוב לשיפור ההתנהלות, תרבות הדיבור ומודעות ללקוחות שלהם.

בברכה,
גולש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. למיכאל תגובה ל - 15 01/03/2008 21:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא מכיר בכלל את בועז. קראתי עליו פה ושם בפורום. הפעם הראשונה שהתכתבתי איתו היתה בעקבות התביעה שהוגשה ע"י המושב והשרשור שהוא פתח בפורום.
אני מסכים איתך שהגולש הישראלי המצוי בחרמון פחות מתורבת מאחרון רועי הגמלים בערבות מונגוליה. עדיין - לא היתה פעם אחת שקבלתי ציוד ברמה סבירה בחרמון. לעומת זאת הייתי עד בשנה שעברה לתופעות שלא ראיתי בחיים, בהשכרת הציוד, ובתורים למעליות. ראה גם תגובות של אנשים בשנה שעברה.
כתבת:
"קראתי ואני מתקשה להאמין.(כמו שחינכו אותי לא צריך להאמין לכל מה שכתוב בעיתון). אם אכן אלו הטענות אני מסכים כי הן הזויות. תסכים איתי שהכתבה "מעט" מגמתית והדברים שציינת בוודאי לא היו החלק הארי בטענות מול שופט בית המשפט."
לא הבנתי, אם קראת את הכתבה בעיתון על הטענות או קראת את הטענות עצמן. אני לא מכיר את העובדות (רק את הטענות) ולא קראתי את הפרוטוקול של הדיון. כפי שאמרתי, אני לא מכיר את בועז ואת השותפה שלו. אבל כשאני קורא כאלה טענות, אותי זה מקומם, גם כגולש, גם כעורך דין (אני לא יכול לומר את דעתי על רמת הטענות, כי זה בטוח יהיה עבירה אתית), וגם כאזרח במדינת ישראל. אם אני הייתי שופט, גם אם לא הייתי מכיר את אתר החרמון, לא הייתי נותן לדיון להמשך יותר משתי דקות.
יש לי הרבה חברים בהתיישבות העובדת ואני לא מזלזל בהתיישבות. נהפוך הוא. יחד עם זאת, לא זכור לי שמי מהם התנהג בצורה כזו. אולי זה בגלל שאין להם מונופול על משהו.
אם כבר מדברים על מונופול - כמה שילם מר אברמוביץ על הזכות לגלוש לבד בחרמון, ביום בו האתר לא היה פתוח למבקרים? ואם הוא גלש - האם התנאים הצדיקו לא לפתוח את האתר לציבור? ואם התנאים היו מספיק טובים בשביל אברמוביץ מלונדון - למה הם לא היו מספיק טובים בשביל אברמוביץ מכרמיאל?
לגבי שופי - מותר לאדם לעבוד שנים במקום אחד ולפתוח עסק מתחרה. גם בית המשפט העליון הכיר בזכות זו והגביל את סעיפי אי-התחרות. ידוע לי ממקור ברשות להגבלים עסקיים, שהם אמרו למושב (לא יודע אם רשמית או אוף דה רקורד) שאם ימשיכו להציק למי ששוכר אצל שופי הם יתערבו. אתה בטוח זוכר את הכתבות בעיתון מה עשו לאנשים שהעזו לשכור ציוד אצל שופי. דרך אגב - עד היום שכרתי אצלו ציוד יותר טוב ממה שקבלתי בחרמון.
מי שיחליט אם נווה אטי"ב ימשיכו או לא ימשיכו לנהל את האתר זה לא בית המשפט בתביעה הזו. מי שיחליט זה כנראה מינהל מקרקעי ישראל, או בית המשפט בתביעה אחרת. נושאה של התביעה הזו - מבחינתי - הוא שרירות לב וניצול מונופול למניעת תחרות הוגנת בתחום אחד - הדרכת סקי באתר. אני לא חושב שצריך להוציא מידי המושב את הזכות לגבות כסף עבור מה שהם השקיעו. אני כמשפטן גם מבין את גבולות ההליך. בראיה מהצד, תיבת הפנדורה נפתחה ע"י מי שלא היה אמור לפתוח אותה. במקרה זה - המושב. אני חושב שכל המהלך היה שגוי ומוטב היה לבלוע את הגלולה ולהתרכז בהעלאת רמת ההדרכה ושיווק ההדרכה.
לפחות אנחנו מסכימים על שני דברים, בהם סיימת:

מה שכן, אני מקווה שהטלטלה הזו תפקח את העיניים של אנשי היישוב לשיפור ההתנהלות, תרבות הדיבור ומודעות ללקוחות שלהם.

בברכה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. בעז, בהצלחה וד"ש לעו"ד שלך תגובה ל - 1 01/03/2008 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 526 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. למיכאל תגובה ל - 16 02/03/2008 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גולש  משתמש לא מוכר
אני קורא את התגובות שלך ומבין שאינך מנסה להבין באמת את הכתוב.
אני חש כי מטרתך היא פשוט להגיב ולזרוע עוד כעס ותסכול.
תוכל להסתכל בכל תגובותיי שאינני מנסה להצדיק את התנהלות ההנהלה, אלא דווקא רואה חשיבות בשינוי.
דעותייך כנראה מוצקות מידי בכדי לנהל דיון אמיתי בנושא.
אם כך ידידי - כאן נפרדות דרכינו...
אני בטוח שלשנינו יש דברים חשובים יותר להתמקד בהם.

שוב, בברכת שבוע נפלא.

גולש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. למיכאל תגובה ל - 18 02/03/2008 00:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתה כל כך טועה במה שאתה מייחס לי
אבל כמו שאמרת - כאן מסתיים הויכוח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. לא יכול להתאפק יותר תגובה ל - 19 02/03/2008 04:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1. החרמון הוא שלי, לא רק שלי אלא של כל אזרחי מדינת ישראל. באיזשהו שלב כמה משפחות "פילחו" אותו למדינה בלי שום הליך מסודר ואני דורש אותו בחזרה. אני לא רוצה אותו בחזרה כדי לקבל אחוזים מהרווחים אלא מפני שנוצר בחרמון מונופול מהסוג הרע, מונופול מנוון ומנוול שלא בוחל בשום אמצעי, חוקי ולא חוקי כדי לעצור כל בדל של תחרות.
2. הפרנסה של המשפחות בנווה אטי"ב לא מעניינת אותי בכלל, אני לא לשכת הסעד. הם נכשלו בניהול אתר החרמון ולכן צריכים לקחת אותו מהם מה שיותר מהר גם אם זה אומר שהם יסעו בטרמפים לחתום בלשכת התעסוקה. אני עובד היום במשרה מלאה ותוך כדי כך מפתח עסק עצמאי (בלי שקיבלתי שום נכס מהמדינה). לא רוצה שאף אחד יהיה לקוח שלי כדי לסדר לי פרנסה. אני רוצה שאנשים יהיו לקוחות שלי כי הם מקבלים ממני שירות נהדר במחיר אטרקטיבי. אם אני לא אצליח לעשות את זה, לא מגיע לי שקל אחד מהם.
3. אני לא יודע כמה כסף הושקע באתר החרמון. אני יודע שמבחינה חוקית יש שם אי סדרים שהנהלת החרמון מנסה לטשטש. אם מבחינה חוקית הושקע כסף בחרמון בלי לקבל את ההיתרים הדרושים, מצידי שהכסף הזה ילך לפח (בדיוק כמו שהוצאו צווי הריסה למבנים לא חוקיים אחרים). אם נגבה כסף שלא בסמכות מהמבקרים באתר צריך לתבוע מהנהלת החרמון את כל הכסף הזה חזרה עד האגורה האחרונה ולזרוק את האחראים לכלא (אחרי משפט כמובן). נמאס לי כבר שכל ביריון מחליט שהוא עושה מה שבא לו והמדינה לא עוצרת אותו. (ראו למשל את הפושעים שמגדרים את חופי הכינרת וסוחטים בניגוד לחוק כסף תמורת הכניסה אליהם)
4. בדרך כלל כשקיים מונופול הוא פועל באופן כל כך לא יעיל עד שהוא מזיק גם לעצמו. כשנפתח למשל שוק הסלולר בארץ לתחרות חברת פלאפון ספגה מהלומה קשה שהכריחה אותה להתייעל ולהשתפר אבל בסופו של דבר מצבה של פלאפון היום טוב לאין ערוך ממצבה לפני שהשוק נפתח לתחרות. אם אתר החרמון ילקח מנווה אטי"ב, יוצא למכרז טוב (לא עבור המרבה במחיר אלא עבור מי שיתחייב לשיפור הכי גדול של האתר) אני לא אתפלא אם בסופו של התהליך תושבי נווה אטי"ב יגלו שההכנסה שלהם גדלה למרות שהם יאבדו את ההכנסה מגביית דמי שימוש באתר. זה יקרה אם הזוכה במכרז ישפר את האתר, יגדיל מאוד את כמות המבקרים אליו ותושבי נווה אטי"ב ירוויחו מהשירותים הנלווים שהם יספקו לגולשים (צימרים, ציוד, הסעדה, אפרה סקי ועוד). זה יחייב אותם כמובן להעניק שירות טוב בניגוד למה שקורה היום.
5. הגישה המגעילה של גולש והעדות שלו על שאר תושבי נווה אטי"ב מוכיחה למה צריך לקחת מהם את הזיכיון לאתר ("תאמינו לי שאנשים בני 60 לא נהנים לקום בחמש בבוקר ולעבוד עד הערב תוך כדי התמודדות עם עם ישראל"). כנותן שירות לעם ישראל מעולם לא ראיתי במתן שירות לישראלים (ותיירים) התמודדות אלא זכות. אני נהנה להעניק שירות טוב לאנשים ושמח שאני עובד בעבודה שמאפשרת לי לגרום להם להנאה. מי שלא זאת הגישה שלו, שלא יעבוד במתן שירות. ישראלים הם לקוחות מצויינים כשמתייחסים אליהם בכבוד והם יודעים להעריך שירות מצויין (אולי מפני שהוא כל כך נדיר בארץ).
6. הנהלת החרמון לא מתמודדת עם תחרות באמצעות שיפור השירות אלא באמצעות נסיונות הפחדה של המתחרים. התביעה נגד בועז נועדה קודם כל להרתיע אותו מהתמודדות ולייאש אותו. אני שמח שהביריונות המשפטית הזאת נכשלת.
7. לא מכיר את בועז באופן אישי אבל אני קורא בעניין רב את מה שהוא כותב בפורום ומעולם לא נתקלתי בבדל רוע שעולה מדבריו, להיפך, הוא מהווה תרומה חשובה לפורום וניכרת בו האהבה לתחום ולעוסקים בו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. בשורה תחתונה כולם מציגים אותה עמדה אז... תגובה ל - 20 02/03/2008 05:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כולנו טוענים אותו הדבר...
למעשה הטענה העיקרית היא כי השירות "לקוי, לא משקף את המחיר והאתר טעון שיפור רציני ביותר", אם כך יש להילחם להשגת הטרות אלו ולא"לקחת להם את שבנו", כי הרי גם את אנשי החרמון ניתן ללמד שירות מהו ואת זה צריך ללמד אותם בכל דרך אפשרית, גם איום על לקיחת הזיכיון בא בחשבון אך יש לזכור כי לא זו המטרה.
שבוע טוב לכולם ובלי מלחמות מיותרות, כאלו יש לנו מספיק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. לגולש תגובה ל - 13 02/03/2008 11:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2105 הודעות עד כה
לגולש
אתה טועה ומטעה אולי בתום לב ואולי בכוונה.
בחרמון שולטות 32 משפחות כי אינן מוכנות להכניס עוד שותפים לאתר. גם מי שרוכש היום משק בנווה אטיב לא יכול לקבל שותפות באתר החרמון.
בנוסף לכל משפחה בנווה אטיב יש גם 70 דונם של משק חקלאי כך שפרנסתם אינה רק מהחרמון.
ולגבי הטענה שהם מיסכנים כי גרים בצפון ויוצאים לעבודה מוקדם בבוקר
אתה באמת חושב שזו טענה רצינית? כל חקלאי בכל מקום בארץ מצפון ועד דרום יוצא לעבודה עם שחר ומה עם פועלי תעשיה.
כל מה שביקשנו מאנשי החרמון זה לתת שירות ברמה גבוהה. את זה איננו מקבלים ולכן יש להפקיע מידם את הבעלות וניהול האתר.
מדובר בגיבוב של אנשים כוחניים ששמו להם למטרה לדרוס את כל מתחריהם כדי להרוויח מיליונים וזה על גבו של עם ישראל וציבור הגולשים.
לשם הגילוי הנאות אומר שאני מכיר את בועז די טוב. אני בטוח שאם אדם כבועז קניאל היה מנהל את אתר החרמון היינו מקבלים אתר אירופאי ולא אתר של החברה.
יבורך בועז על נחישותו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. גולש תגובה ל - 18 02/03/2008 11:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
גולש, נא לשמור על גבולות דיון ענייני. אין כאן מקום להתקפות אישיות על משתתפי הדיון והפורום. אם יש לך טענות מנומקות ומוצדקות, תאמין לי שהם ישמעו טוב יותר בלי פגיעות אישיות.
תודה ושבוע טוב
POWDER
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. נצחון ראשון נגד החרמון תגובה ל - 1 02/03/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ordon לא מחובר ordon  משתמש פעיל 228 הודעות עד כה
ראו כתבה ב"דה מרקר" און ליין מהיום ראשון אחרי הצהריים !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. נצחון ראשון תגובה ל - 24 04/03/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  stephanietf לא מחובר stephanietf  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
למר בועז קניאל,
קראתי בעיון רב את קריאתך לעזרה מהעם לנשל את אנשי נווה אטי"ב מפרנסתם "אתר החרמון" – אנחנו מכירים מעל 20 שנה. שמי מוריס, חבר מושב נווה אטי"ב ועובד בחב' סקי חרמון עשרות שנים וחי במקום מעל 30 שנה- תרשה לי להגיב לך ולכל השונאים אותנו. הגנים היהודים של קנאה ועין צרה עובדים טוב בעם שלנו.
לכולם מוכר הפתגם שאומר ש"ימותו הקנאים" אני אומר שתחיו ותסבלו מהאושר שלנו כשהלבן מופיע על ההר שהוא שלנו למרות כל מה שתגידו. ועכשיו לענייננו:
1. בועז קניאל – לא נראה לי שתרמת לספורט הסקי, תרמת לעצמך בלבד כבעל חברת נסיעות "רג'ינה טורס" ומוציא גולשים לחו"ל תמורת אלפי יורו. לדעתי התרומה היא הפוכה, הגולשים תורמים לך את היורואים שלהם.
ב-20 שנים אחרונות השתתפתי בישיבות של התאחדות הסקי בישראל עם אנשים שבאמת תרמו (טוב או לא טוב) לספורט הלבן, לא ראיתי אותך אפילו חצי פעם, תמשיך לתרום כך. לפני כ-20 שנה הגעת לחרמון ומול החנות שלנו עמדת למכור ציוד של חב' "רוסיניול", רצית לתרום לעצמך ולא לגולשים, אז בבקשה אדון בועז קניאל אל תעשה מעצמך את הצ'ה גברה של הסקי,אתה לא!!!

2. אסנת חיות – למדה לגלוש בחרמון ועבדה שנים כסגנית מנהלת בית הספר לסקי בחרמון. ידעה לבקש לה ולילדיה הנחות למיניהן בקניית ביגוד, ציוד, סקי פס ועוד. בנה למד לגלוש כאן בחרמון, הפך למדריך סקי כאן בחרמון והדריך כאן. אסנת קיבלה מאיתנו את כל האמון שנותנים לבן מושב .אבל מה לעשות, אלפי השקלים שזרמו לקופות סינורו אותה. ברור שהחליטה לתרום לעו"ש שלה ולא לספורט הלבן בישראל, אין תמימים בארצנו.
3. סעד שופי – לאחר 20 שנות עבודה בחב' סקי חרמון החליט לפתוח חנות להשכרת ציוד סקי, רק דבר אחד היה חסר לו, פירסום!!! על גבינו הופצו שקרים בכלי התקשורת, הוגשו נגדנו עשרות תלונות במשטרה, עצרו אותנו, חקרו אותנו, התיקים נגדנו נסגרו ללא הגשת כתבי אישום כי כל הסיפורים היו המצאות ושקרים. סעד יכול לערער לבית המשפט העליון, זה לא יעזור לו, אנחנו לא חבורת פושעים אנחנו בעלי משפחות מכובדים וגם סבים וסבתות.

בראשית, כפי שכולם יודעים, גל האבנים שנקרא "הר חרמון" היה נטוש. חוץ מחברי המושב אף אחד מכל הבכיינים לא חשב שיום אחד יקום כאן על ההר הזה אתר סקי. האתר הזה נבנה מכספו של כל אחד מחברי מושב נווה אטי"ב, ללא עזרה של אף אחד. היום האתר הזה מכיל: 13 מסלולים, 5 רכבלים, 4 טיברים, 2 מסועים ללימוד סקי ובי"ס לסקי עם 30 מדריכים בעלי הסמכה.
השכרת ציוד הסקי והסנובורד מכילה: 2000 זוגות סקי ו-500 סנובורדים. להשכלתך אני ומנכ"ל סקי חרמון ,יורם, אחראים על קניית הציוד. לכל הבכיינים: כל שנה מחליפים כ-300 סנובורדים, 700 זוגות סקי וכ-700 זוגות נעליים. שאר הציוד נכנס לסדנת תיקונים (פיטקס, קאנטים, ווקס) ומוחזר למדף כחדש. זה אומר שלא אתה אדון קניאל השקעת בקניית הציוד, בבניית הרכבלים, בהפעלתם.
ברור שאתה לא משתתף במשכורות של האנשים שעובדים כאן (270 עובדים) אלא אנחנו חברי המושב – בעלי אתר החרמון.
כשאתה יושב במשרדך במקום חמים ונעים תחשוב על המטורפים שעמלו כל הלילה על חתולי השלג כדי שהמדריכים שאתה שולח בשלט רחוק יגלשו על מסלולים בטוחים. כשאתה בביתך בערב עם משפחתך (הרבה בריאות ואריכות ימים) בלילות הסוערים, כשכל הכבישים מובילים לאתר החרמון חסומים, עובדים אנשינו לפינוי השלג מהכביש. משאיות וטרקטורים בקור ובסכנות של ראייה מוגבלת בזמן סופה. האנשים האלה מסכנים את עצמם כדי שהמדריכים שאתה שולח יגיעו לאתר בבטחה וימשיכו לתרום עוד שקלים לכיסך ולכיסה של אסנת. עד כאן לא תרמתם מאום לספורט הלבן.
אז תאמר לי אדון קניאל, האם אתה זה שהשקיע בקניית כל הציוד הזה? האם אתה זה שמשלם לעובדים שמפעילים את הכלים ומסכנים את עצמם בשבילך? לא ולא! אנחנו בעלי אתר החרמון, אנחנו שהשקענו וממשיכים להשקיע, אנחנו אלה שתורמים לסקי בישראל וחיים ממנו, לא בעושר אלא בכבוד גדול ובלי בושה.
בעניין השירות – יש לנו בארץ אתר שלג אחד קטן, תגיד לבכיין התורן שלך שאם אתה היית מנהל באתר, לא היית מסוגל לתת שירות הולם ל-4000 גולשים שמגיעים באותו היום, באותה שעה מלווים בעוד 5000 מבקרים, אז תרדו כולכם מהאולימפוס התל אביבי שלכם ותסתכלו על הדברים כמו שהם.
בנוגע לפסק הדין האחרון, צר לי להגיד לכם שהשופט לא הבין במה מדובר. במלחמה יש מספר קרבות- הקרב הראשון יצא לטובתך. אבל אדון בועז קניאל יהיו עוד קרבות ואנו בעלי אתר החרמון נשאר כאן לעד ונכדנו יהיו היורשים שלנו כאן, באתר החרמון שלנו, שתאהב את זה או לא, כי גם אנחנו אנשי ההר הגבוה, יודעים להילחם. אתה לא הראשון ולא האחרון, כי אנחנו כאן ולא נזוז מכאן כי אתר החרמון שלנו!!! ולא שלך!!!

נ.ב. כידוע לי כבר יומיים את תקוע באיטליה, במלון בין הבריכה לספא בגלל גשמים כבדים ואין לך אפשרות להדריך את הקבוצה שלך, לא רק בחרמון יורד גשם לפעמים אבל באיטליה לא יעיזו להתלונן או לקלל אותך כמו שהבכיינים שלך עושים בחרמון ואם היית מנהל את העסק שלך כמו שצריך היית צריך להתעניין מראש במזג האוויר ואולי לקחת את הקבוצה לגלייצ'ר, בכל אופן קבוצתך תרמה לך את היורואים שלה ושוב אתה לא תרמת מאומה לסקי אלא לעצמך בלבד.

בילוי נעים באיטליה.

מוריס פואנקינוס,
מושב נווה אטיב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. כזו תת רמה לא ראיתי הרבה זמן בפורום תגובה ל - 25 05/03/2008 00:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1. בתור מונופול שגובה סכומי כסף מופרזים על כל פיפס בחרמון מי אתם שתדברו על תרומה???
2. בועז ואסנת לא מתחזים לתורמים אלא בסך הכל הקימו עסק ללימוד סקי. אגב, את תרומתו של בועז כולנו רואים בפורום, ממך לא קיבלנו דבר בלי תשלום מפולפל
3. לא צרות עין וקנאה גורמים לכזו התמרמרות בקרב הגולשים על הנהלת אתר החרמון אלא הזלזול מצדכם באנשים שבמיטב כספם רוכשים את הזכות לגלוש בהר היחיד במדינה שיש בו שלג. ההר שאתה וחבריך השתלטתם עליו ואני מקווה שבועז יראה שמדובר בהשתלטות לא חוקית וההר יחזור אלינו הגולשים.

תמשיך לחרף ולגדף מר פואנקינוס. כל מילה שלך מעבירה עוד אנשים לצד שלנו. כל השמצה משכנעת עוד אנשים שהחרמון נפל לידיים הלא נכונות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. הפוך על הפוך..... תגובה ל - 26 05/03/2008 06:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מר פואנקינוס הנכבד (חבל שאיני יכול לומר החכם)
אם תעבור אחורה במקצת בשרשור העץ הנ"ל תראה כי אני הייתי בין האנשים שגילו קצת ומעט מקצת הבנה לגבי מצבכם הנואש, אך דבריך מר פואניקוס לא רק שלא שמועילים עבורכם אלא ההיפך הוא הנכון.
כאשר שומעים התנסחות כזו נשאלת השאלה האם האדם מחפש עוד אויבים מבלי לדעת או שהוא סתם לא חכם (בלשון המעטה), לצערי במקרה שלך יתכן כי שני המקרים נכונים.
אני חיי ברמת חיים גבוהה (בזיעת אפי- מתפרנס בכבוד) כך שאין בי כל רצון לגזול את פרנסתך, כל מה שאנו דורשים הוא שיפור תנאים עבורנו כלל הגולשים – מה שלך קשה להבין כנראה.
דע לך כי לאחר תגובתך המתגרה גרמת גם למתונים שבנינו (ואני בניהם) לפקוח את העניים ולהבין עם מי יש לנו עסק, טיפשי ומיותר מבחינה טקטית והיה עדיף אילו לא תגיב כלל.
הכל אני יכול להבין... אבל להתגרות בנו במודע??????
"הר החרמון שלנו"..... בדיחה עלובה ואף לא מצחיקה
לסיכום
במקום לגרום לאנשים לנסות להבין אתכם, פשוט גרמת לנו לרצות להלחם יותר במרץ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. למוריס תגובה ל - 25 05/03/2008 08:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
מוריס, אם אתם לא מסוגלים לתת שירות ל4000 איש תגבילו את מספר הגולשים.
אבל הכסף מסנוור אותכם, מה לעשות.שירות זה לא הקטע שלכם. אני הייתי עם אישתי וילדים לפני מספר שבועות. לא מצאתי מקום לשבת לנוח ולשחרר את הרגליים. הילדים היו צמאים.נגמרו לנו המים. היה חם.שלחו אותנו לשתות בשירותים.אני רוצה שתגיד לי שזה נראה לך בסדר. הילדים שלך גם שותים בשירותים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. כלבים רבותי כלבים... תגובה ל - 25 05/03/2008 09:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1868 הודעות עד כה
למה כלבים מלקקים לעצמם את הביצים?
כי הם יכולים... Laughing

תחרות תמיד משפרת את מצב הצרכנים, וגם את מצב היצרנים, ולאורך זמן גם את מצב המונופול שמצליח להתמודד עם השינוי בשוק.

מוריס, לא רוצים לקחת לך את הפרנסה, אנחנו רוצים תמורה טובה יותר בעד הכסף שאנחנו משלמים, שירות טוב יותר (בסקלה שבין רע למצוין אתם נמצאים ב"גרוע").

לדעתי אתם תקועים בקבעון מחשבתי (או אולי חידלון מחשבתי) המונע ממכם להגדיל את ההכנסות סבדרי גודל ותוך כדי כך לשפר את השירות ושביעות רצון הלקוחות, וכל עוד תשארו בקבעון הזה אתם בבעיה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. נצחון ראשון תגובה ל - 25 05/03/2008 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  erkr לא מחובר erkr  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
לא רוצה להתייחס לתוכן תגובתו של מוריס
רוצה להתייחס לסגנונו - זה סגנונו של אתר החרמון
בהחלט שיש תנאים מקלים ( אורךעונת הסקי בחרמון , אי הודאות לגבי עתידו וכו') ועל כך מבין ומסכים.
אבל מדוע הסגנון המגעיל , הדוחה , המתנשא הזה שבא לידי ביטוי באופי ואופן תיפעול האתר - בהתייחסות שאיננה ראוייה ללקוחות.
מוריס מדגים איך הוא והם חושבים ומתייחסים וזה מבחינתי מה שקובע.
אז מוריס - כדאי שתלמד ותפנים שלא לעולם חוסן !!!
כדאי שתלמד ותפנים שללא לקוחות מרוצים , אין לך ולכם זכות קיום.
כדאי שתנסה להבין מדוע הלקוחות אינם מרוצים ואף מרגישים כעוסים ומנוצלים
מוריס - מציע לך ולכם לנסות ולהאזין ללקוחות ולעשות עם זה משהו
במסגרת כל האילוצים והמגבלות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. שונאים אתכם ?? תגובה ל - 25 05/03/2008 09:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברק ברק לא מחובר ברק  משתמש פעיל 1135 הודעות עד כה
הרבה יותר מזה !!!
אתם עבריינים פושעים !!
על כל סבל והשפלה שעברתי עצלכם בהמשך השנים אני מקווה שזה יחזור אליכם !!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. השירות של משפחת פלוסקינוס תגובה ל - 30 05/03/2008 10:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בדף האינטרנט שלהם בקישור מאתר האינטרנט של החרמון:
השרות שלנו אדיב וקשוב!!!

ולמי שלא מאמין לי: http://www.weekend.co.il/ramatg/stephanie/index.html

אולי השירות אדיב וקשוב, כי אם הוא לא יהיה כזה, אלך לצימר במקום אחר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. icon9.gif  סליחה טעות - פאוסקינוס ולא פלוסקינוס תגובה ל - 32