כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כנראה שאיתן באמת נוסע כדי להכין לנו את אוסטריה 28/02/2008 09:23 לתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 241 הודעות עד כה
תראו בעצמכם
איתן את חופשת שנה הבאה אני מתכנן בדיוק שבוע אחריך, מה אתה אומר?
מתכון כמעט בטוח לשלג טרי.
מקווה כי גם אתה תצליח להנות, לפי מיטב הבנתי אתה כבר רגיל למצב!
סמן להדפסה  
2. תראו בעצמכם מה הולך להיות במיירהופן אתר נמוך יחסית תגובה ל - 1 28/02/2008 10:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כנראה שבאמת העופר הזה הוא נביא.
תראו מה הולך להיות במיירהופן (אתר נמוך יחסית אך בלי קשר רום ההתקרחות הולך ויורד ויגיע מתחת ל 250 מטר) מה שאומר שגם העיירה תצבע בלבן הכל כך מיוחל.
נקווה שהתחזית אכן תתגשם כי כמו שנראה עכשיו הכל בכיוון חיובי ביותר.
אז כמו שאמרתי כדי לעקוב אחר נסיעותיו של איתן ולצאת שבוע אחריו Laughing

http://www.snow-forecast.com/resorts/Mayrhofen/6day/top

עופר הבטיח לתת היום עוד חיזוי, נקווה הוא יאשר את המצב.
אז בואו נתפלל ונחכה.
בהצלחה.

[עודכן ב:28 פברואר 2008 10:29:]

סמן להדפסה  
3. שועל נכבד תגובה ל - 1 28/02/2008 11:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אדם מאיגוד מדריכי הסקי אדם מאיגוד מדריכי הסקי לא מחובר אדם מאיגוד מדריכי הסקי  משתמש בינוני 138 הודעות עד כה
שועל נכבד,

בבדיקה מהירה שתערוך תוכל לראות כי עמוד הפורום הראשי מכיל 6 שרשורים שאתה פתחת, 5 מהם עוסקים במזג האוויר שיש או שאין, שיהיה או שלא יהיה לך בחופשתך המתקרבת עליך לטובה.

אם לא ידוע לך (ואני משוכנע שכן ידוע לך), כל פתיחת שרשור חדש, דוחקת שרשור אחר, שאולי מכיל דיון בעל יותר "עניין לציבור", לעמוד הבא. כמו כן, בפורום החדש, כל תגובה לשרשור מקפיצה אותו למעלה. מן הראוי היה שגם אם כבר פתחת שרשורים עקרים אלו לא תגיב עליהם בעצמך על מנת להשאירם קיימים ולא לתת להם לגווע כיאה לכאלו.

תופעה זו חוזרת על עצמה מזה שנה שנייה וזכורה לנו משנה שעברה שבה הפכת מה"שועל" ל-"שועל המודאג", ל-"שועל המיואש" ולבסוף ל"שועל המאושר".

אנא התאפק והתאזר בסבלנות. למרות רצונך הטוב, אין עדיין כל הוכחה לכך שדיבור על מזג האוויר גורם לשינוי בו. עופר נותן את עדכוניו בצורה סדירה ומדויקת (ותודותינו הרבות על כך) ללא כל הפצרות מצד משתמש זה או אחר. אף אחד בפורום לא יכול להחליט עבורך מה נכון לעשות בקשר לנסיעתך מלבדך ואין לנו כל נתונים אחרים שלך אין.

אדם.
סמן להדפסה  
4. אדם נכבד תגובה ל - 3 28/02/2008 12:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מקבל את דבריך אם כי נאמרו בצורה קצת מעליבה "כיאה לכאלו" מה הכוונה, האם יש רמיזה בדבריך כי נושא מזג האוויר ומצב השלג אינו מעניין? אז כל אחד ודעתו הוא יתכן ואותך לא, אין אני מנסה לשנות את מזג האוויר ע"י דיבורים קצת מעליב לשמוע זאת, בסך הכל אני משתף אחרים במה שאני מוצא ואם זה לא מעניין אותך אתה מוזמן או ליתר דיוק לא מוזמן להיכנס ולהגיב בצורה שבה הגבת.
אם תעבור על כל הפורום בתקופה האחרונה תראה שהדבר שמעסיק את רוב הגולשים הוא מזג האוויר.
יתכן ואתה את חופשתך כבר עברת ולכן זה כבר לא מעניין אך אני לא חושב כי יש לך הזכות להחליט בעבורי ובעבור אחרים מה מעניין אותם או לא, כל אחד ועניינו

לסיכומו של דבר
אדם מאיגוד מדריכי הסקי היה עדיף כי לא תגיב בצורה שהגבת ואם כבר החלטת להגיב היה עדיף כי תעשה זאת בצורה יפה יותר ופחות מתנשאת
בהצלחה לך בהמשך
אני לא מעוניין להתחיל פה מלחמה והתנצחויות ע"ג הפורם אז אל תנסה לגרור אותי לכך
יום טוב.
סמן להדפסה  
5. שועל פרא תגובה ל - 4 28/02/2008 22:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שוורץ לא מחובר שוורץ  משתמש פעיל 1830 הודעות עד כה
את הדברים שכתב אדם הייתי אומר בעצמי ובאופן הרבה יותר בוטה כבר לפני שבוע(כשעוד הייתי באוסטריה).
למרבה הפליאה,כבר העירו לך בעדינות על כך שאתה מציף את הפורום בהודעות שווא ובחרת להתעלם.כשאדם בחר להעיר לך באופן ישיר ומכובד אתה בחרת להעלב!
האם אתה איש בגיל העמידה עם קופסא של תינוק שלא עמד מעולם?? כי אם כן,ישנם כמה פורומים מתאימים שתוכל לזהות אותם לפי ה pop ups של מטרנה .

סמן להדפסה  
6. icon12.gif  שיר השירים פרק ב' פסוק 15 תגובה ל - 5 28/02/2008 23:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 732 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה  
7. הי שוורץ. ברוך הבא. תגובה ל - 5 28/02/2008 23:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה  
8. תשובה אחת לי אליך שוורצקופ... קפוץ לי תגובה ל - 5 29/02/2008 00:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם כבר הנהלת הפורום מרשה להתבטאויות כאלו אשיב באותה הנימה.
אם אתה מרשה לעצמך להתבטא בצורה הנ"ל אז ברור כי הרבה שכל אין בקופסתך שאולי הספיקה לעמוד על שתי רגליים אך חסרת תוכן היא לחלוטין וחבל.
לא זכור לי שהעירו לי אף פעם לגבי אופן השתתפותי בפורום ומי מינה אתכם כמנהלי הפורום הרשאים להעיר למשתתפים אחרים ועוד בצורה בוטה שכזו.
תראו לאן משכתם את מצוקתו של האחד שניסה לעודד ולהתעודד מהפורום הנפלא הזה וחבל שבאין ברירה מכיל גם אנשים קטנים, חסרי כבוד ואמפטיה לאחרים כמוך.
כבר אמרתי כי אני מצטער באם פגעתי או גרמתי "סבל" בעקבות אופן השתתפותי בפורום למרות שתמיד אם לא מעניין אפשר לדלג ולהמשיך הלאה (הרי לא גזלתי מכספיכם או מזמנכם "היקר") , אז להמשיך ולפתח התנצחויות מהסוג הנ"ל רק מעיד על אופייך הלוחמני והמתנשא (הישראלי המכוער במיטבו)... מיותר לחלוטין וחבל שכך.
אותי לדוגמה לא מעניין כמה נקודות צבר בודי מילר או לינדזי וון, זה אומר שיש לי את הזכות לדבר אל אלו שמעניין אותם בצורה זהה לצורה שבה פתחת את הפה הגדול והמכוער שלך מבלי ריסון מינימאלי.
מי נתן לך את הזכות לדבר אלי בצורה כזו, גם כאשר רוצים להעיר ישנה דרך מכובדת לעשות זאת, אך כל אחד ומה שהוא רואה ולומד בבית הוריו וכנראה שכך זה אצלכם בבית... צר לי עליך. Crying or Very Sad
כל שנותר לי לומר הוא כי אני מרחם עליך ומקווה כי תתבגר לכיוון הנכון עם השנים ובכל זאת תכניס קצת תוכן איכותי לקופסא. Confused
תרשה לי לנחש האם את בגיל 15...? לפי צורת התבטאותך אני לא אתפלא, אך גם זה לא נותן אישור לכך.
בהצלחה בהתפתחות שנעצרה.
סמן להדפסה  
9. Sheleg 2.0 תגובה ל - 8 29/02/2008 00:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
Yoss, I leave you alone for only a few days and you already started to pick a fight with The White Fox

come on don't you have better things to do such as
WAX ON WAX OFF your new Xscreams.

I am sure you don't want to be known as an "ugly Israeli"

leave that to Barak and I

So let the guy ask the same question 12 different ways...he still is going to ski on shity snow the first days of his ski vacation.

No matter how many times he asks Opher to change his forecast.....
סמן להדפסה  
10. צור אהבתי את תגובתך...למרות שלא מכירה את השחקנים תגובה ל - 9 29/02/2008 00:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
רק את השלג Very Happy
סמן להדפסה  
11. אני שמח שיש אנשים שזה מהנה אותם... לא נסחפתם??? תגובה ל - 10 29/02/2008 02:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Laughing Laughing Laughing Laughing
סמן להדפסה  
12. רינה את מפסידה. אחלה שחקנים אחד אחד. תגובה ל - 10 29/02/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה  
13. כשאנשים נמוכים יוצרים צל גדול סימן שהשמש שוקעת . תגובה ל - 12 29/02/2008 17:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה  
14. icon11.gif  משפט המחץ של סוכני הביטוח... תגובה ל - 13 29/02/2008 18:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שוורץ לא מחובר שוורץ  משתמש פעיל 1830 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה  
15. היה ברור שתגיב איש קטן תגובה ל - 14 29/02/2008 19:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה  
16. עובדות והתנהלות תגובה ל - 1 29/02/2008 20:03 לתגובה קודמת
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1890 הודעות עד כה
גבירותי ורבותי,
אכן בצד העובדות, כל הודעה חדשה דוחקת את קודמותיה ודף הבא והופכת את הידע הרב והזמין של הפורום לפחות זמין.
ואני יכול להכות על חטא שהעניין לא טופל על ידינו קודם.
ומאידך אין מקום לשפה גסה ופוגעת.

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה  
להודעה הבאה:נפתח טיול אופניים לחברי הפורום ב 29.2.2008