| 1. FIS WC - ישורת אחרונה לסוף העונה |
28/02/2008 12:18  |
 |
אדם מאיגוד מדריכי הסקי |
138 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם,
עונת הסקי התחרותי תסתיים בעוד שבועיים, כאשר בכל אחד מסופי השבוע הקרובים יתקיימו תחרויות. בסוף השבוע האחרון ייערכו תחרויות בכל ארבעת הדיסציפלינות בבורמיו, איטליה. גם אצל הגברים וגם אצל הנשים נוצר מצב מעניין בראש טבלת הדירוג הכללי ולכן יהיה מעניין מאוד לצפות בתחרויות.
גברים:
בראש הדירוג הכללי עומד כרגע בודי מילר (ארה"ב) עם 1103 נקודות כאשר נושף בעורפו בנימין רייך (אוסטריה) עם 1058 נקודות.
נשים:
בראש הדירוג הכללי עומדת כרגע לינדזי וון (ארה"ב) עם 1103 נקודות כאשר נושפת בעורפה ניקול הוספ (אוסטריה) עם 1049 נקודות.
נו, ולמה זה כל כך מעניין?
ראשית, באופן אובייקטיבי הפרש של 50~ נקודות הינו הפרש קטן כאשר יש עוד 8-9 מרוצים ופסילה\נפילה אחת יכולה להפוך את הקערה על פיה.
שנית, וכאן הנקודה העיקרית, שני המובילים הנוכחיים (במקרה אמריקאיים) מתמחים במקצועות המהירים, היינו דאונהיל וסופר-G, בעוד שני המזנבים (במקרה אוסטרים) הם בעלי אוריינטציה טכנית ומומחים בסלאלום ו-GS. בעצם, אם תרצו, אפשר יהיה לראות כאן קרב של "כוח מול מוח" או לחילופין, עד כמה המתחרים הם ורסטיליים ובאמת טובים ממתחריהם.
בהנחה שכ"א מהמתחרים "ישמור" על הקטגוריות "שלו", הזוכים יהיו אלו אשר יפגינו ביצועים טובים יותר דווקא בתחומים ה"חלשים" שלהם.
הצפייה מומלצת בחום, במיוחד לאור השדרנים והפרשנים המעולים של יורוספורט. כדאי להתעדכן על לוח השידורים סמוך לתחרויות באתר הערוץ (לא לשכוח להתאים את השעות לשעון המקומי).
צפייה מהנה,
אדם.
|
|
|
|
|
|
| 4. אני חולה על ניקי הוספ תגובה ל - 3 |
28/02/2008 20:11   |
|
|
הגלישה שלה בסלאלום באליפות העולם בשנה שעברה היתה פשוט מופלאה
כמו שנאמר פעם (על מייקל ג'ורדן): poetry in motion
|
|
|
|
| 5. אני מסמפט את ניקול קידמן תגובה ל - 4 |
29/02/2008 02:27   |
|
הודעה ללא תוכן
עושים מה שאפשר
|
|
|
|
| 6. אני מסמפט את ניקול קידמן תגובה ל - 5 |
29/02/2008 12:20   |
|
לא זכור לי שאוסטרליה היתה אי-פעם מעצמה בסקי
ובמה בדיוק מתבטאת הסימפטיה, שהגברת ראויה לאזכור בפורום זה?
ואתהכבוד השרה רוחמה אברהם אתה לא מסמפט?
[עודכן ב:29 פברואר 2008 12:21:]
|
|
|
|
|
| 8. אם הבדיחות הפתטיות שלך על עורכי דין ראויות לאזכור תגובה ל - 6 |
29/02/2008 17:20   |
|
בפורום זה אז אפשר לזרוק משפט גם על מצב הפליטים הליברים/מחירי הנפט/Footbal/מועמדים דמוקרטים בבחירות בארה"ב.....
עושים מה שאפשר
|
|
|
|
|