כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. FIS WC - ישורת אחרונה לסוף העונה 28/02/2008 12:18 לתגובה הבאה
אדם מאיגוד מדריכי הסקי אדם מאיגוד מדריכי הסקי לא מחובר אדם מאיגוד מדריכי הסקי  משתמש בינוני 137 הודעות עד כה
שלום לכולם,

עונת הסקי התחרותי תסתיים בעוד שבועיים, כאשר בכל אחד מסופי השבוע הקרובים יתקיימו תחרויות. בסוף השבוע האחרון ייערכו תחרויות בכל ארבעת הדיסציפלינות בבורמיו, איטליה. גם אצל הגברים וגם אצל הנשים נוצר מצב מעניין בראש טבלת הדירוג הכללי ולכן יהיה מעניין מאוד לצפות בתחרויות.

גברים:
בראש הדירוג הכללי עומד כרגע בודי מילר (ארה"ב) עם 1103 נקודות כאשר נושף בעורפו בנימין רייך (אוסטריה) עם 1058 נקודות.

נשים:
בראש הדירוג הכללי עומדת כרגע לינדזי וון (ארה"ב) עם 1103 נקודות כאשר נושפת בעורפה ניקול הוספ (אוסטריה) עם 1049 נקודות.

נו, ולמה זה כל כך מעניין?

ראשית, באופן אובייקטיבי הפרש של 50~ נקודות הינו הפרש קטן כאשר יש עוד 8-9 מרוצים ופסילה\נפילה אחת יכולה להפוך את הקערה על פיה.
שנית, וכאן הנקודה העיקרית, שני המובילים הנוכחיים (במקרה אמריקאיים) מתמחים במקצועות המהירים, היינו דאונהיל וסופר-G, בעוד שני המזנבים (במקרה אוסטרים) הם בעלי אוריינטציה טכנית ומומחים בסלאלום ו-GS. בעצם, אם תרצו, אפשר יהיה לראות כאן קרב של "כוח מול מוח" או לחילופין, עד כמה המתחרים הם ורסטיליים ובאמת טובים ממתחריהם.

בהנחה שכ"א מהמתחרים "ישמור" על הקטגוריות "שלו", הזוכים יהיו אלו אשר יפגינו ביצועים טובים יותר דווקא בתחומים ה"חלשים" שלהם.

הצפייה מומלצת בחום, במיוחד לאור השדרנים והפרשנים המעולים של יורוספורט. כדאי להתעדכן על לוח השידורים סמוך לתחרויות באתר הערוץ (לא לשכוח להתאים את השעות לשעון המקומי).

צפייה מהנה,

אדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. FIS WC - ישורת אחרונה לסוף העונה תגובה ל - 1 28/02/2008 14:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
אל תשכח אצל הגברים את דידיה קוש, נמצא כרגע במקום השלישי גם הוא מאוד צמוד עם 998 נקודות וגם המוביל בדירוג במקצועות הדאונהיל והסופר G.
וכל הסיום הדרמטי הזה לא היה מתקיים אם סווינדל לא היה שובר את הפרצוף ונאלץ להעדר השנה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני חולה על קוש תגובה ל - 2 28/02/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gaditene לא מחובר gaditene  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
האיש עשוי מפלדה. גם מבוגר וגם מוצק שלא לאמר שמנמן.
אני ואשתי צהלנו בסלון כשהוא לקח מקום שני בGS לא מזמן.
מחזיקים לו אצבעות...
גדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני חולה על ניקי הוספ תגובה ל - 3 28/02/2008 20:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 652 הודעות עד כה
הגלישה שלה בסלאלום באליפות העולם בשנה שעברה היתה פשוט מופלאה
כמו שנאמר פעם (על מייקל ג'ורדן): poetry in motion
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני מסמפט את ניקול קידמן תגובה ל - 4 29/02/2008 02:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Alon Alon לא מחובר Alon  משתמש פעיל 952 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אני מסמפט את ניקול קידמן תגובה ל - 5 29/02/2008 12:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 652 הודעות עד כה
לא זכור לי שאוסטרליה היתה אי-פעם מעצמה בסקי
ובמה בדיוק מתבטאת הסימפטיה, שהגברת ראויה לאזכור בפורום זה?

ואתהכבוד השרה רוחמה אברהם אתה לא מסמפט?

[עודכן ב:29 פברואר 2008 12:21:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. וחזרה לענייננו! אני מעריץ את הגדול מכולם. תגובה ל - 6 29/02/2008 14:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 207 הודעות עד כה
הרמן מאייר!!!!!!! למרות שלאחר תאונת האופנוע הוא לא חזר לגמרי לעצמו. אבל מישהוא אחר כבר היה תולה את המגלשיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אם הבדיחות הפתטיות שלך על עורכי דין ראויות לאזכור תגובה ל - 6 29/02/2008 17:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Alon Alon לא מחובר Alon  משתמש פעיל 952 הודעות עד כה
בפורום זה אז אפשר לזרוק משפט גם על מצב הפליטים הליברים/מחירי הנפט/Footbal/מועמדים דמוקרטים בבחירות בארה"ב.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. איזה ניקול קידמן ? דליה איציק לוקחת אותה בהליכה. תגובה ל - 8 29/02/2008 17:34 לתגובה קודמת
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2096 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נפתח טיול אופניים לחברי הפורום ב 29.2.2008
להודעה הבאה:עדכון תחזית מז"א - החורף חוזר