|
| 2. טיול לחודש תגובה ל - 1 |
28/02/2008 14:43   |
|
אם אתם תרים אחר תרבויות וטבע ופחות חופים ועומד לרשותם חודש לא הייתי כל כך ממליץ על מרכז אמריקה כפתרון לכך , מכיוון שכמעט בכל מדינה המסלול משלב חופים (מהממים). הכי הרבה תרבות וטבע (בלי חופים) אפשר לספוג בגווטמאלה ובניקרגואה (מאוד אוטנטית) , אבל , בגלל שעומד לרשותכם חודש , ומדינות אלה לא שכנות אפילו הייתי ממליץ לכם לנסוע לארגנטינה או לבוליביה ופרו.
מוצ'ילרים ישראלים אחרי צבא יהיו (לדאבונכם) גם בדרום וגם במרכז אמריקה , כך שתאלצו "להתגבר" על הבעיה הזו. (למרות שבמרכז ניתן לפגוש יותר זוגות מטיילים).
אם אכן תתעקשו על מרכז אמריקה, תוכלו לשלב טיול יפה בגווטמאלה וקוסטה ריקה (תוותרו על החופים) ותוכלו לפגוש בתרבות ואנשים בגווטמאלה , טבע , נופים ירוקים ועוצרי נשימה , הרי געש, חיות וכו'. טרקים במרכז אמריקה אין כמעט (למעט בודדים).
בתור אחד שלפני הטיול במרכז אמריקה הייתי גם בדרום אמריקה (ברזיל בוליביה פרו ארגנטינה) וגם במזרח (תאילנד לאוס ויטנאם קמבודיה) אני יכול לאמר שהטיול במרכז שונה ורואים בו הרבה דברים שלא ניתן לראות ביבשות האחרות בהן הייתי.
בקיצור ,בהתייחסות למרכז אמריקה (כי זה הפורום הנ"ל) הבעיה הגדולה שלכם היא שאתם לא רוצים להיות בחופים, אבל מצד שני זה יכול לעזור לכם לשלב את גווטמאלה וקוסטה ריקה במשך חודש.
תעשו חיים
it's five o'clock somewhere
|
|
|
|
|
| 4. טיול לחודש תגובה ל - 3 |
28/02/2008 16:40   |
|
לפי דעתי (ומנסיון) למי שכבר "ראה עולם" וטייל , וזה לא הטיול הראשון שלו , חודש בגווטמאלה זה הרבה מעבר למה שמספיק .. 20 יום ממצים את המדינה.
it's five o'clock somewhere
|
|
|
|
|