כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חליפת סקי בזיל הזול 28/02/2008 20:07 לתגובה הבאה
חולה סקי 7  משתמש לא מוכר
הי כולם
רציתי לספר על חליפת סקי שקניתי מסוכן ששמו מתחיל ב"ש".
הוא בא הביתה ומכר לי חליפת סקי. הבאנו גם זוג חברים לארוע ושניהם קנו לעצמם חליפות.
ביום הגלישה הראשון מצאתי את עצמי עם רוכסן קדמי בר מינן במעיל (מה שעוזר מאוד לאיוורור בזמן הגלישה במורד. כשגולשים במעלה ההר זה פחות מפריע). גם רוכסן המכנסיים נפטר במהירה אבל עם זה אפשר היה להסתדר.
שכרתי לעצמי מעיל חלופי וכך גלשתי כל השבוע.
לזוג החברים קרה אותו דבר - לאישה ברבע העליון של הרוכסן הראשי לבעלה בשני פתחי האוורור בבתי השחי.
חבר שלי שמוכר חליפות של ספק זה מספר על כ15% החזרות בשל פגמים.
בקיצור, אכלנו אותה.
כשסיפרתי לו על הרוכסן הוא הסכים לבוא לראות אבל במשך 3 שבועות לא מצא לזה זמן. כשסיפרתי לו גם על המכנסיים הוא יצא מכליו והצהיר שלאדם כמוני אין זכות להנות מהמחירים שלו...
אני מודה שטעיתי כשחיפשתי לקנות בזול - טעות, טועים טעינו.
לפחות הבאים אחרי ששומעים על ש שמוכר חליפות מצויינות בזול ידעו מראש להימנע מהתענוג המפוקפק.
עשו את הדבר הנכון וספרו עליו לחברים, שיזהרו.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 1 04/03/2008 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
האם מדובר על "ש" הזה?

http://www.ski4all.co.il/

אם לא נעים לך לכתוב בפורום, בבקשה כתוב לאימייל שלי דרך האתר.

תודה
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 2 05/03/2008 11:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גולש צהוב  משתמש לא מוכר
אין פה עניין של אי נעימות חבר'ה, כולה חוות דעת על בנאדם ומוצר מסויים.
לענייננו, גם אני רכשתי ממנו. אני יחסית מרוצה מהציוד, החזיק לי במשך 3 ימי סקי נטו ואת המעיל לבשתי עוד פעמים רבות בלי כל קשר (קר באצטדיון טדי בחורף Smile).
החסרון שגיליתי אצלי הוא שהוולקרו (אם אנ'לא טועה בשם, הפס גומי הזה שמונע חדירת מים ברוכסן) מתחיל להתבלות ונקרע לאורך כמעט כל המעיל.
מעניין אותי מאוד לשמוע עוד חוו"דים אז מי שיש לו שיכתוב.
אגב ראיתי מעיל סקי מאוד דומה לזה בחנות בקניון בשוויץ והמחיר עמד שם על 2000 ש"ח...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 3 05/03/2008 11:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jackmate לא מחובר jackmate  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
פששששששש. החזיק 3 ימי סקי מלאים!!! Very Happy

על זה נאמר : "מה שעולה בזול ........"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 4 05/03/2008 12:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גולש צהוב  משתמש לא מוכר
תראה, בע"ה יבואו עוד הרבה חופשות סקי, לי ולמעיל. והעניין הוא שהמחיר הוא דיי זול, 750 ש"ח עבור מעיל ומכנס סקי ועבור חליפה טרמית. כמו כן קיבלנו גם משקפי סקי שעליהם לא נרחיב כי הם פשוטים מאוד.
תשמע, 750 ש"ח לכל הנ"ל כשאני גולש חדש (חופשת סקי ראשונה) זה היה פתרון טוב לפחות לעת עתה ובמצב שלי. וכמו שאמרתי, בעזרת השם יחזיק מעמד לעוד מספר חופשות. אם הייתי צריך לשים אלפי ש"ח על ציוד יקר כמו שיש בשוק (המותגים) אז כנראה שלא הייתי שם ולא הייתי נוסע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 5 05/03/2008 12:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
אם מדובר במה שמתואר בקישור שכרמית שמה, אלה חליפות של שופל.
ראיתי לא מעט מאלה באוסטריה בינואר. גם על אנשים שנעלו נעלי סקי של 400-500 יורו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 5 05/03/2008 12:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  omer555 לא מחובר omer555  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
לאחר ניסיון של 13 ימי גלישה מלאים של שני אנשים.
כולל הרבה נפילות בכל סוגי השלג. כולל גלישה בגשם ,ברד, ושלג.
חוות הדעת שלי:ציוד מצויין מהמותגים המובילים.
עמר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 5 05/03/2008 12:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
אם מדובר במה שמתואר בקישור שכרמית שמה, אלה חליפות של שופל.
ראיתי לא מעט מאלה באוסטריה בינואר. גם על אנשים שנעלו נעלי סקי של 400-500 יורו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 8 05/03/2008 14:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
חברת SHOEFFEL היא חברה גרמנית, שנמכרת ברמת מחירים לא נמוכה, אפילו יקרה. בטח לא ב150 אירו לחליפה. אז או שמדובר על עודפים/סוג ב', או שמדובר שוב במוצרים מזוייפים מסין.
אין כל פגם בלרצות חליפה זולה, ויש לא דרכים לקנות חליפות באיכות טובה במחיר סביר. בעודפים, מכירות סוף עונה אפשר לקנות מעיל ומכנס בפחות 1500 ש''ח.
אגב, אחת הסיבות שבגללן אני מעדיף מעיל עליון ללא ריפוד היא שניתן להשתמש בו בארץ בימי גשם בקיץ בטיולים לאירופה כך שזאת לא השקעה "לשבוע בשנה".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 9 05/03/2008 14:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גולש צהוב  משתמש לא מוכר
אכן התוויות על הבגדים מראות על ייבוא מסין, השאלה האם זיוף או שיש מפעל לחברה בסין כמו להרבה חברות אחרות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הנסיון שלי עם ש..... תגובה ל - 10 05/03/2008 17:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
אני קניתי אצלו מכנסיים שהחזיקו כבר שנתיים ואין לי שום תלןנה אליהם.עמה שאני עושה.ם הנפילות והכל...במקביל הוא נתן לי שתי זוגות כפפות. למה שתיים? כי הוא אמר לי שהן לא כ"כ אטומות למים ובגלל זה זוג בשימוש וזוג מתייבש. וזה בדיוק.זוג כפפות עלה לי 50 שקל. המותגים שלו לא אמיתיים אבל איכות המוצרים בד"כ סבירה.מחזיק עונה או שתים וטוב למתחילים. מי שמתקדם, גולש אוף-פיסט, מקומות גבוהים עם מזג אויר יותר קיצוני חייב ביגוד הולם. גורטקס וכו'
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 3 05/03/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moran1007 לא מחובר moran1007  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
חברה על מה כל המהומה,הבחור ש' מוכר זיופים של מותגים, הוא מביא אותם מסין ובגלל זה זה כל כך זול ומפתה.
יש לקחת בחשבון כי הבדים הם בדים שונים וכי כל שאר האבזמים והרוכסנים הם גם כן מהפשוטים ביותר ולכן לא מחזיקים זמן רב כמו המעיל המקורי של המותג.
אין מה להיכנס לפניקה מי שקונה ממנו שיקח בחשבון כי זה חיקוי ורוב הסיכוי שלא יחזיק מעמד זמן רב.
אין מה לעשות מה שזול בסוף יוצא יקר.
אני ממליץ לכם לקנות את מה שאתם צריכים בארץ ולשלם יקר אבל מקורי או לחילופין לא לפחד ולהזמין את הכל דרך האינטרנט מחנויות בארה"ב שם זה מאוד זול, מקורי, ומשתלם, גם שרות ההחלפות \ החזרות הוא הגון וטוב.
רוב החנויות שולכות מוצרים לישראל ויש לשלם 25 דולר (לערך).
במידה ומישהו צריך שם של חנויות טובות שכבר קניתי מהם (הרבה) ציוד בעבר מוזמן לכתוב לי ואני יעזור לו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. 1500 ש"ח זה עדיין כפול מהמחיר שהוא מציע תגובה ל - 9 05/03/2008 22:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
חבר שלי (גולש מתחיל) קנה את החליפה הנ"ל גלש, נפל, גשם וברד ומר שהוא מאוד מרוצה.

[עודכן ב:05 מרץ 2008 22:29:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. 1500 ש"ח זה עדיין כפול מהמחיר שהוא מציע תגובה ל - 13 06/03/2008 11:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
נכון, ו 10 שקלים זה פי 5 מ 2 שקלים. אין שום חובה לרכוש חליפה ב 5000 ש''ח. אפשר להשיג ציוד מקורין וטוב במחיר סביר לגמרי. חרמונית ניתן לקנות ב 200 ש'ח, אז מה זה הופך אותה מתאימה למתחילים?
אני לא בטוח שהחיסכון מול קנייה מושכלת (למשל ראיתי מעלים של קולומביה בסוף עונה ב פחות מ 800 ש''ח, קנייה של מעיל ללא בטנה ולא יעודי לסקי, תחתיו לובשים פליס טוב - שניהם פריטים שימושיים גם מחוץ לחופשת הסקי) שווה את הסיכון שהמוצר לא מספיק איכותי. אבל, זאת הגישה שלי, וכל אחד מוזמן לעשות את השיקולים שלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. חליפת סקי בזיל הזול תגובה ל - 1 07/03/2008 18:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skise לא מחובר skise  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
תגובתי .. לאחר שמכרתי חליפה לאדון הבטחתי להגיע פעם נוספת למכור גם לאשתו ומכיוון שכל עם ישראל רצה שאגיע אליהם למכור חליפות סקי לא מצאתי את הזמן להגיע ולמכור לה , מה לעשות שאני המעצמה הכי גדולה למכירת חליפות סקי בישראל .. לענייננו .. נכון הייתה תקלה במעיל ,הבטחתי להגיע לאדון אבל לפני כן שאלתי אם אוכל להתעכב כי האדון עשה סקי, ותגובתו הייתה בכיף אני לא רעב ללחם, יש לי כמה חליפות נוספות, אחרי שבועיים הגעתי במיוחד מחיפה להוד השרון להחליף לו את המעיל והאדון היה עסוק ולא יכל להפגש איתי, לכן נסעתי לחברתם ונתתי פיצוי חליפת סקי מתנה על התקלה ..לאחר מס דקות מתקשר האדון ודורש ..שימו לב ותגיבו .. תיקון המעיל .. מעיל חדש שנה הבאה .. מכנסיים תואמות למעיל החדש.. ו... שימו לב .. 50 יורו ..איש יקר .. כמה שאני נחמד ומוכן לפצות על טעות אשר נגרמה במפעל בסין ואחראי למוצריי למרות שאני אדם ללא אמצעים רבים ולא מקבל החזרי כסף ולא מעילים חדשים ,חושב שהשתוללת בדרישותיך שים לב שאתה היחיד אחרי 5000 חליפות שירדת לרמה של תינוק שלקחו לו את החלב,שים לב אתה מאבד צלם אנוש שאתה חושב על הכסף .. אם דרכיך היו דרכי נועם היית מקבל פיצוי בלי לבקש אפילו .. אני אשמח להחזיר לך את כספך ואדאג שלעולם לא תוכל לרכוש ממני בשנית ..הטלפון שלך שמור אצלי ולעולם אחרי קבלת הכסף לא תקבל שירות ממני ,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. שלום רב למחנך הלאומי תגובה ל - 15 08/03/2008 17:31 לתגובה קודמת
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1864 הודעות עד כה
האם אתה גם מעביר קורסים בשירות לקוחות? או בסתירות לוגיות?
Shocked

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דיווח- שלושה ימים קרים באוסטריה
להודעה הבאה:עוד כמה שעות והשועל ממריא