כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon10.gif  אקוודור ושכנותיה? 29/02/2008 12:50 לתגובה הבאה
  do1986 לא מחובר do1986  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,

אני מתכננת בחודש יוני לטוס לאקוודור (נחיתה בקיטו) ויש לי חודש לטייל באיזור.

חיפשתי, חיפשתי באתר מסלולים, מקומות להיות בהם , איך כדאי לתכנן ולא מצאתי, אולי מישהו יכול לעזור ? Smile

חוץ מזה לא כל כך הבנתי איך הלינה עובדת? אמורים להזמין מראש את הלילה הראשון? במיוחד אם נוחתים בלילה ?

ממש תודה לכל מי שיענה !

דותן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אקוודור ושכנותיה? תגובה ל - 1 04/03/2008 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yonatanamit לא מחובר yonatanamit  משתמש בינוני 82 הודעות עד כה
אכן אקוואדור אינה יעד פופולארי בקרב המטיילים הישראלים
וממש לא ברור למה. מדינה מדהימה ואוטנטית, יש בא הכול, בזול וקרוב.

דבר ראשון לגבי הלינה- זה עובד איך שבא לך, איפה שבא לך ובמחיר שבא לך ויש אין סוף הוסטלים בתנאים ומחירים שונים ברחביי ה"גרינגו לנד" בקיטו (אזור של כמה רחובות במרכז העיר החדשה שמכונה כך בשל ריכוז ההוסטלים והמסעדות ששורצים תיירים בעיקר)
אם את מפחדת אז את יכולה להזמין באינטרנט ללילה הראשון
ואז יש לך כתובת ברורה ובטוחה לת לנהג מונית שיקח אותך בביטחה למיטה.
אוי, זה נשמע קצת גס... : )

מהכותרת לא ממש היה ברור אם יש לך חודש בכלל בטיול (ואת רוצה לטייל באקוואדור או שמה את רוצה להספיק גם את שכנותיה)או חודש באקוואדור כי זה מה שנראה לך מתאים לך ועל כן קשה להיתייחס בצורה מדוייקת אבל בכול מקרה אני אני פה לזוג שביקש מידע על אקוואדור לשבועיים שלושה
אז תסתכלי ואם תרצי אני אוסיף לך בכיף

וככה על המזלג- ג'ונגלים מדהימים, הרי געש מושלגים שניתנים לטיפוס או טיול מסביבם, לגונות, חופים ועוד...

נ.ב
אם כוונתך במסלולים לטרקים אז זה כבר סיפור אחר.
באקוואדור כול הקטע של הטרקים הוא לא ממש פופולארי וקצת קשה להיתארגן שלא לדבר על למצוא שותפים אבל אני יכול להמליץ לך
על טרק באזור לגונה קילטואה(יוממים שלושה), טרק בפארק קאחאס(גם כן), טרק מסביב לקוטופאקסי ושמעתי גם שיש מסביב לצ'ימבוראסו אבל אני לא מכיר אותו.
בכול מקרה אם זה הכיוון שלך ות'כלס גם אם לא אז כדי לך להיתייעץ אם מדריכים של חברות בקיטו (גוליבר- החברה של ערן, אשר יש להם גם שתי חוות מדהימות, ויושבת בקיטו למשל... מדברים ספרדית\אנגלית\לפעמים עיברית)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. "אקוואדור אינה יעד פופולארי בקרב המטייל הישראלי" תגובה ל - 2 08/03/2008 03:40 לתגובה קודמת
itziktakya itziktakya לא מחובר itziktakya  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום לכולם, אני טס במאי לדורם אמריקה וכן אחד הייעדים שלי זו אקוואדור ....
מישהו שבאמת יודע יכול להסביר לי למה ומה הסיבות???.
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרום אמריקה באפריל-מאי
להודעה הבאה:עדכון על הנעשה בדרום אמריקה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף