כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עצירה בהונג קונג 29/02/2008 14:49 לתגובה הבאה
  rebit לא מחובר rebit  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
יש לי 9 שעות בהונג קונג ורציתי לנצל אותם בטיול בשווקים
השאלה שלי היא: איזה שווקים קרובים יחסית לשדה תעופה ועל איזה שווקים אתם ממליצים ?

דרך אגב אני טסה לאוסטרליה בגלל זה השאלה בפורום הזה איתכם הסליחה

תודה רעות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עצירה בהונג קונג תגובה ל - 1 01/03/2008 11:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אייל_פ85 לא מחובר אייל_פ85  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
Hey,
I don't know about markets, but I also had an 8 hour stop in HK, and the easiest thing to do was take the airport express train to Central, walk around and go to the Peak for an observation.
Don't forget that you have to take some time for checking out of the airport and checking in to the next flight, so make sure your plans fit in with the additional "security" time.
It would be too bad to miss a flight just because you got a little lost in HK or miscalculated the time you are going to spend walking and travelling around the island.
Have fun
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עצירה בהונג קונג תגובה ל - 1 01/03/2008 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 404 הודעות עד כה
Mad שווקים זה לא הצד החזק של הונג קונג, אבל יש שוק בקאולון
עדיף לנצל את האטרקציות החשובות שהכותב הקודם ציין. בכל מקרה אל תשכחי לקנות מתאם שקעים. השקעים באוס' ונ.ז. שונים.אולי גם מצלמה טובה.
נסיעה טובה Surprised
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עצירה בהונג קונג תגובה ל - 3 03/03/2008 00:29 לתגובה קודמת
  Tamar a לא מחובר Tamar a  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
חזרתי מהונג קונג, היה לי שם גם כן כמה שעות ביום + לילה.
אני הייתי ממליצה לך לוותר על השוק וללכת לPEAK מקום מדהים באי הונג קונג שיש בו תצפית על כל הונג קונג - עדיף בלילה.
אם את בכל זאת רוצה שוק יש את הladies market בקאולון, מקום נורא נורא נחמד, אם את קונה תתמקחי! הם בכוונה מעלים את המחירים, פשוט תעשי כאילו את הולכת והם מיד יורידו לך את המחיר, באזור יש גם מלא מסעדות של אוכל מקומי כזה.
לי היה קצת יותר זמן אז הייתי בשניהם.
ד"א, אף אחד שם לא יודע אנגלית אז עדיף שתכיני את הכל מהארץ או תשאלי בשדה אחרת תבזבזי זמן יקר על התמצאות כי אנשים פשוט לא יוכלו לעזור לך.
ועוד טיפ קטן הרכב המהירה מהשדה יקרה יחסית, אבל מהירה, יש גם אוטובוסים שהם קצת יותר איטיים , יותר זולים ויוצא לך לראות את האיים ואת הגשרים שזה נו, נורא מרהיב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בקשה קטנה מאנשי הפורום

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים