כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מצב גלישה בחרמון - בתודה על התשובה מראש 01/03/2008 12:48 לתגובה הבאה
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
אהלן חברים
אני מתכנן לנסוע מחר לחרמון (כנראה שלא יהיו עוד הרבה הזדמנויות ע"פ מצב החום בחוץ) ואני חושש שמצב השלג הוא בין רע לרע מאוד.
מופיע היום באתר החרמון 40 ס"מ למטה וזה לא אידיאלי בדרך כלל.
האם מישהו היה בחרמון בזמן האחרון ויודע מה מצבו האמיתי?
אני לא רוצה לצאת מחר ב4 בבוקר ולגלות שנסעתי לשווא...
תודה מראש

תמיד חושב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מצב גלישה בחרמון - בתודה על התשובה מראש תגובה ל - 1 01/03/2008 21:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 241 הודעות עד כה
היי חושב מה המצב?
היות ואף אחד לא עונה כנראה שאין מספיק מיואשים כדי להגיע לחרמון לאחר שעברו כמה ימי שמש על האתר.
אני הייתי בחרמון ביום רביעי (ישר לאחר הסופה) מבחינת השלג היה נהדר ואני מוכן לחתום על איכות שלג כזו בחופשתי הקרבה באוסטריה, למרות כי נראה לי שהמצב מתחיל להשתפר במהלך השבוע הבא.
מהניסיון שלי לאחר כמה ימי שמש "אפקט החרמון" נכנס לפעולה ונראה לי כי לא הייתי לוקח סיכון, אך אם בכל זאת מדגדג לך תנסה להרים טלפון למועדון הסקי, בטוח היתה הסעה היום לחרמון והם עושים דרכם הביתה ברגע זה.
מה קרה אתה כבר לא לא יכול להתאפק...? תחכה עד ל 15.03
דרך אגב צריך להודיע בשדה התעופה על הגעתך כדי שהטייסים יעלו את רום הטיסה מסביב לשדה (עם הגובה שלך זה באמת סכנה לטייסים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חרמון - סוף עונה תגובה ל - 2 02/03/2008 19:12 לתגובה קודמת
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
טוב, לא עמדתי באפשרות של לא לנסוע לחרמון.
הייתי שם היום עם עוד 3 חברים.
מצב השלג בין רע לבכי רע.
המצב בואדי חתול מזעזע, דיי חום אם אפשר לתאר את זה ביותר ברור ממזעזע.
היום גם היה ערפילי מאוד וענני ומשעה 13:00 לא ניתן היה להמשיך לגלוש.
המצב בשיאון בין סביר לסביר מינוס, שם גלשתי רוב שעות היום כיוון שהשלג הטוב ביותר (מזכיר את המילה סביר) היה בשיאון.
כמות המבקרים הגולשים היתה קטנה מאוד, תורים לא היו בכלל בשיאון וגם בשאר קצר מאוד.
השלג בבוקר מאוד מזכיר ברד בקיוסק ולאחר שעתיים שלוש התחיל להזכיר משהו שאין לי הסבר אם הוא שלג או עיסה לא ברורה.
בקיצור, סוף עונה חרמון, 15 למרץ יאלה צרפת...

שועל יקר,על אף היאוש כפי שהבנת הייתי.
קשה לוותר על הזדמנות אחרונה (למרות שאוטוטו שולגים באירופה).

אגב, אני חושב שמגיע לי לטוס בקוקפיט, אולי שם הכיסאות יותר מתאימים לאנשים מעל 2 מטר.
כמו כן, לידיעה כללית, נפילה בסנובורד מגובה 2 מטר הרבה יותר כואבת ממה שחושבים (במיוחד בחרמון).
ניפגש בעונה הבאה (ממשיכים לעקוב).
ויוה לפרנס !!!

תמיד חושב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קרח ואש באישגל
להודעה הבאה:סופה באוסטריה לפי החזאים!