כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קניון קולקה פרו 01/03/2008 23:09 לתגובה הבאה
  yakirable לא מחובר yakirable  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אנחנו 2 זוגות הורים שנוסעים לפגוש את ילדיהם התרמילאים בפרו:
2 שאלות:
1.דרך איזו חברה מומלץ לקיים טרק בקניון קולקה ליומיים? מה העלויות? האם כדאי להזמין מראש עוד בארץ?
דרך איזו חברה כדאי להזמין טיול לגונגלים לארבעה ימים לפארק מאנו, האם זה כדאי, מה העלויות כולל טיסות?
תודה רבה
יקירה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איזה אתר נפלא. תגובה ל - 1 04/03/2008 10:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 918 הודעות עד כה
דווקא כתבתי לכם תגובה ארוכה ודי מפורטת. אבל מערכת הפורומים החדשה, מסבירת-הפנים והנהדרת הזו, נתנה לי כהרגלה את התשובה הנפלאה מזן 'תקלה במערכת, לחץ F5 לעידכון'. כמובן שכל מה שכתבתי נמחק ללא אפשרות לשחזרו. לפעמים אני תוהה בשביל מה להתאמץ בכלל. אם אתם עוד זקוקים לעזרה, אנא פנו אלי בדוא"ל.

אה, וכפי שהזכרתי כאן לפני כשבועיים, בעברית תקנית, צירוף המילים 'תצוגת מדורגת' אינו אפשרי. בתקווה וגו'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איזה אתר נפלא. תגובה ל - 2 04/03/2008 12:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4839 הודעות עד כה
חתול, צר לי.
אנחנו עובדים על זה. באמת. אני מבין שהלחיצה על F5 לא עובדת לך, אה? שים לב שלפעמים זה לוקח כמה שניות ועובד.
בכל מקרה, כאמור - אנחנו עובדים על זה, ואני מאד מקווה שזה יסתדר בקרוב מאד.
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זה לא זה. תגובה ל - 3 04/03/2008 18:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ה-F5 אכן מרענן את חלון כתיבת ההודעה, רק בלי כל מה שכתבתי לפני-כן.

תודה, בכל מקרה. אני אשתדל לא להתייאש.

וה'תצוגת מדורגת' זה עניין של מקצועיות ומקצועיות, שלא אופייני ל'למטייל'. לא ברור לי איך לא הבחינו בדבר כל-כך בולט לעין במשך כמה חודשים, ואיך גם אחרי שהסבתי לכך את תשומת הלב לא ננקט שום צעד, אבל אם זה לא מפריע לאף אחד אז מי אני שאעיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נשמע כאילו אתה יושב לבד בחושך בפינה ומחכה לטלפון... תגובה ל - 4 05/03/2008 02:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3245 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קניון קולקה פרו תגובה ל - 1 05/03/2008 12:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yonatanamit לא מחובר yonatanamit  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
למרות הצעתו הנדיבה של החתול לפניה למייל אני אגיב פה בכל זאת
קודם כל את הטרק בקולקה קניון אין שום צורך להזמין מראש באינטרנט כי יש שם אין סוף חברות שיוצאות על בסיס יומי ואף נמצאות כולן באותו רחוב סמוך לפלאזה המרכזית (והמרשימה מאוד) של העיר ארקיפה.
אם יש לכם זמן הייתי ממליץ אף להקדיש יומיים ככה להיסתובבות ברחובותיה היפים של העיר וביקור במוזיאון או שניים.

לגבי הטרק אם יש באפשרותכם (מבחינת זמנים ואיפה נמצאים הילדים) אפשרות לעשות טרק במקום אחר אני חושב שזה עדיף מכוון שהטרק בקולקה קניון הוא לא אחד מן המרשימים שעשיתי, יש בפרו אין סוף טרקים אחרים שהם הרבה יותר מיוחדים, יפים (השניים הראשונים הם דעתי)וקלים.
בטרק זה קיימת ירידה מאוד תלולה שבעיקבותיה תגיע בהמשך גם עליה מאוד תלולה והוא לא כלכך קל.
ואת ה"אטרקציות" המרכזיות של המקום שהן הקניון עצמו והקונדורים אפשר לחוות גם מן התצפית בלבד.
שגם אליה ניתן לקחת סיור מאורגן שיכלול גם נסיעה וביקור באתרים באזור( תצפיות על נוף ובעלי חיים, כפרים מקומיים, מעיינות חמים וכו')פלוס לילה ולמחרת בבוקר נסיעה לתצפית.

לגבי שמורת מנו אני לא יודע בוודאות כי לא היה לי תקציב לזה
אבל לפי הבנתי דווקא את זה אולי כדי כן לסגור מראש דרך אחת החברות בעלות האישורים להולציא סיור שכזה מכוון שהן מוגבלות ועל כן מספר המקומות מוגבל ואתם עלולים להתעקב ול"בזבז" זמן שאולי חסר
למרות שגם במקרה הזה אני מאמין שאפשר להגיע ולסגור במקום (בזול יותר,וכן, זה יקר מאוד גם לבעלי תקציב) ובזמן שתעלצו להמתין תהנו ותחוו את קוסקו והאזור...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon14.gif  חוסל סדר תצוגת מדורגת תגובה ל - 4 05/03/2008 16:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה חתול. זה חיכה לסוף סבב התיקונים, כי זה לא היה ממש חשוב (כמו פתרון בעיית ה F5), אבל כשהצגת את זה כמו שהצגת - השתכנעתי Very Happy

תודה!

[עודכן ב:05 מרץ 2008 16:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon14.gif  הללוג'ה! תגובה ל - 7 05/03/2008 19:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עכשיו אני יכול לישון בשקט, נוקדן שכמותי. Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. נוקדני כל העולם התאחדו! תגובה ל - 8 06/03/2008 08:36 לתגובה קודמת
אני איתך בעיניין הזה...

(גם אם זה לא נראה, לפעמים Laughing )
סמן להדפסה   הוספת תגובה