|
| 2. שאלה בנוגע למשך זמן הטיול בניו זילנד ואוסטרליה תגובה ל - 1 |
02/03/2008 01:10   |
 |
עמית - הנהלת הפורום |
9020 הודעות עד כה |
|
|
ואו, שאלה מאד מסובכת ואינדיבדואלית, הרי זה מאד תלוי במה אתה מתעניין לא ?
אם זה נופים ונופים ונופים, אז הייתי אפילו מוותר על אוסטרליה או מקדיש דווקא לה רק שבועיים ולניו זילנד חודש וחצי (וגם אז משתדל להתרכז באי אחד), ואם זה הרבה ים, מסיבות וגם נופים אם כי שונים בתכלית השינוי, לתת יותר זמן לאוסטרליה, שהחסרון בה הוא המרחקים המאד גדולים שאתה צריך לעבור בין נקודה לנקודה, מה שמצמצם לך את הזמן בכל נקודה ונקודה.
כמו כן, עליך לבדוק מה היא העונה בה אתה טס, החלטה שיכולה לשנות תכלית השינוי את התקוםות שאתה תרצה לבלות בכל יעד ויעד
עמית - מנהל הפורום
|
|
|
|
| 3. שאלה בנוגע למשך זמן הטיול בניו זילנד ואוסטרליה תגובה ל - 2 |
02/03/2008 01:47   |
| |
zvikasap |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית.
בקשר לעונה שבה אני מתכנן לטוס, מדובר כאן בסביבות חודש נובמבר. נכון יש עוד הרבה זמן אבל מעכשיו אני בודק ומברר מה יהיה הכי כדאי בשבילי. כמו שאומרים, אף פעם לא מוקדם מדי.
בעקרון מה שמעניין אותי זה נופים עוצרי נשימה, אני לא כזה מעריץ נלהב של טראקים רגליים אך מתוך נקודת המבט שזו חוויה בלתי נשכחת ופשוט אי אפשר שלא לעשות את זה אין לי בעיה לעשות כמה טראקים שכאלה, זה לא שאני אנטי העניין.
עקב הזמן המצומצם של הטיול קניית רכב לא עומדת כאן על הפרק וזה בטח גם דבר שאני צריך לקחת בחשבון כאשר אני מתכנן טיול שכזה, אולי ההוצאות שלי גם יהיו יותר גבוהות עקב כך.
בנוגע למסיבות וחופים, נראה לי שאם כבר מסיבות וחופים אז תאילנד זה יותר הכיוון שלי ולא אוסטרליה, נכון שתאילנד ממוסחרת, רועשת והמונית, אבל זה לא גורם לי לשנוא את המקום ואני רק מחכה לחזור לשם (הייתי שם לפני שהתגייסתי לצבא).
השאלה שלי היא גם אם יש מה לעשות באוסטרליה בזמן קצוב של שבועיים וחצי ואם זה בכלל יהיה שווה להיות שם או ישר להגיע לניו זילנד ולחסוך את הכאב ראש הזה כי הרי כמו שאמרת, המרחקים באמת גדולים וכדי למצות כמו שצריך את היבשת צריך הרבה יותר מחודש אז בטח ובטח שלא שבועיים.
אז לסיכום אני יכול לומר דבר כזה, התכנון לטוס בנובמבר השנה, מסיבות וחופים אני מעדיף את מה שתאילנד מציעה לי, טראקים ונופים ממה שהבנתי פשוט שאין מקום כמו ניו זילנד, בקשר לאוסטרליה....לזה אני מחכה לתשובה מאנשים שקצת יותר מבינים ממני.
|
|
|
|
| 4. שאלה בנוגע למשך זמן הטיול בניו זילנד ואוסטרליה תגובה ל - 3 |
02/03/2008 16:17  |
|
|
אני די מסכימה עם עמית. זה נראה לי זמן קצר בשביל שלוש המדינות האלה. לפי מה שאתה אומר, נראה לי שיכול מאוד להתאים לך לנסוע לנ"ז. העונה טובה, אם אתה נוסע רק לשם אז פרק הזמן ממש בסדר. אם אתה לא מתכוון לעשות טרקים ארוכים בכלל (או רק אחד-שניים מקסימום), לא תהיה לך בעיה לטייל חודש וחצי-חודשיים רק בנ"ז, זה יתן לך מספיק זמן בשביל להגיע להרבה אזורים יפים. נכון שיש דברים שאפשר לראות רק אחרי כמה קילומטרים טובים מהכביש, אבל יש המון נופים מאוד מאוד יפים שאפשר להגיע אליהם בטיולי יום אם טרקים זה לא הקטע שלך. אני לא בטוחה שאני הייתי נוסעת לשבועיים לאוסטרליה ואז חודש וחצי בנ"ז, אולי עדיף חודשיים בנ"ז וזהו, למרות שאתה כן יכול לעשות שבועיים באוסטרליה, פשוט תצטרך להתמקד על אזור מאוד ספציפי. אל תשכח שלאוסטרליה צריך גם ויזה מראש.
לא הייתי דואגת יותר מדי מעניין התחבורה בנ"ז, זה לא זמן שמצדיק קניית אוטו, אבל השכרה תעלה לך הרבה פחות ממה שאתה חושב, במיוחד אם תטייל עם שותף או אפילו תיקח ליפטרים.
|
|
|
|