כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סן אנטון - זקוק למידע 02/03/2008 12:07 לתגובה הבאה
  איתי... לא מחובר איתי...  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
מתכננים להגיע לאתר ביום חמישי בערב ולאחר מכן שלושה ימי גלישה.
מחפשים מקום לשהות בו, ומחיפושים התחלתיים נראה שהרבה מאוד מלא.

באתר של סן אנטון בחיפוש accomodation יש אפשרות לחפש בכמה מקומות :st anton am arlberg, pettneu-schnann, flirsch, strengen

מה מהם מומלצים? מה ההבדלים? איך אדע שאני לא נדפק באיזה מקום נידח שלא קשור לאתר?

מעבר לכך ... למי יש המלצות והכוונות..?
ו... אבא שלי כבר גלש שלושה שבועות בחייו אבל עדיין לא מסתדר כל כך טוב על השלג.. ברמה די בינונית מינוס.. הבנתי שהאתר לא מתאים כל כך למתחילים .. כמה זה משמעותי? הוא אומר שלא ממש משנה לו והוא לא צריך מגוון מסלולים אדיר והוא יסתדר שם..

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סן אנטון - זקוק למידע תגובה ל - 1 02/03/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יונתן ו לא מחובר יונתן ו  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
טוב אז ככה:
בעקרון כל הישובים שציינת חוץ מסן אנטון נמצאים לפחות 10 דקות נסיעה מסן אנטון (pettneu קצת פחות) אבל הרבה הרבה יותר זולים! אם ברשותכם רכב זה ממש לא נורא אבל זו דעתי ואני בטוח שיהיו כאן כאלה שיחלקו עלי! (חוץ מ-pettneu לשאר הישובים אין גישה למסלולים וגם אלו שב-pettneu לא משהוא בכלל).

כעקרון הדברים היקרים בסן אנטון הם השכרת ציוד (בהשוואה לצרפת - יותר מפי 2) ומלונות. מעבר לזה המחירים די דומים לכל שאר האתרים (סקי פס ואוכל).
מבחינת קושי המסלולים: החבורה של נסעה לשם בדיוק מהסיבה שהמסלולים שם קשים אבל כשגלשנו אותם ראינו שהשד בכלל לא נורא. זה נכון שאין מסלולים ירוקים אבל גם השחורים שם לדעתי היו ממש אדומים ולא יותר.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יונתן אני בהתלבטויות רציניות תגובה ל - 2 02/03/2008 19:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי נוחות האתר לגולשים ברמה די נמוכה...
האם לוותר ולחפש מקום אחר?
מלכתחילה הסיבה שכיוונו לסן אנטון זה בשביל האפרה סקי המשובח והאוירה..
חושבים אולי על דאבוס או איזה אתר בשוויץ? יש משהו שדומה לסן אנטון?

וכנראה שלא נהיה עם אוטו... האם לשלול את האפשרות לאחד הכפרים ליד סן אנטון?

תודה

איתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יונתן אני בהתלבטויות רציניות תגובה ל - 3 03/03/2008 12:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  KM לא מחובר KM  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
איתי שלום,

מנסיוני, ניתן לגור באחד הכפרים שציינת. אני הייתי עם מכונית, אך באזור קיימת תחבורה יעילה מאוד שניתן להשתמש בה ללא תשלום למחזיקי סקי פס (למרות המכונית, השתמשתי גם בשירות הסעה זה). התחבורה פועלת בשעות פעילות האתר, ואם יש בכוונתכם לבלות בשעות הערב, לא תוכלו להשתמש בה, עובדה שמקשה על יציאות למרכזי הבילוי, וחזרה מהם. האתר אכן לא מתאים מאוד למתחילים, אבל גם מתחילים + יכולים למצוא מסלולים מתאימים לרמתם.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה רבה.. אז עוד שאלה תגובה ל - 4 03/03/2008 12:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לאט לאט זה נראה כאילו נוותר על סנט אנטון כי לא ממש מתאים...
אבל עדיין שואפים לאתר בקרבת ציריך באוסטריה או אפילו שוויץ שמשלב אתר טוב עם אפרה סקי טוב וחי...

תודה רבה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה רבה.. אז עוד שאלה תגובה ל - 5 03/03/2008 14:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cilsedo לא מחובר cilsedo  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
קרוב לציריך בצד האוסטרי זה או אישגל או סט-אנטון.
שני האתרים בתפוסה מלאה (היה פברואר לא קל השנה, וסימני שלג עכשיו ממלאים את מקומות האירוח שנשארו פנויים). עדיין, לשני אנשים בהנחה שאין מגבלות תקציב קשות, תמיד אפשר למצוא מקום. תרימו טלפון ללשכת התיירות של אישגל,קאפל וגלטור - עבור שהיה בסילברטה, וסט-אנטון, פטנוי,לך-זורס - בשביל סט-אנטון.

לסט אנטון יש עדיפות אם אתם בעניין של אופפיסטים (שים לב, הקישוריות של המרחב שם היא יחסית בעייתית). אם אתם על הפיסטים לכו לאישגל (האתר המתוקתק ביותר באוסטריה לדעתי). להוזלת עליות, ובכלל כדי למצוא מקום בתקופה הזו, נסו להשיג מקום בקאפל (10 ד' מאישגל) או צה (20 ד').

אם יש לכם אופציה לקחת רכב - קחו. זה יאפשר לכם להיות גמישים עם מיקום המלון ובתקופה הזו צריך את זה. בכל מקרה אם מגיעים מאוחר בלילה - תיסגרו את הלילה הראשון בטלפון/אינטרנט מראש. מעבר לזה - אף אחד עוד לא ישן באוטו - מקס' תעברו מלון אחרי הלילה הראשון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סנט אנטון מתאים גם לגולשים בינוניים מינוס תגובה ל - 3 03/03/2008 14:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
אני הייתי בשבוע השני שלי שם, והצלחתי לגלוש ב 90% מהמסלולים בסופו של דבר. המסלולים הכחולים יותר תלולים מהרגיל, אבל זה לא נורא.
בלך ובצור, שכלולות בסקי פס, יש מסלולים יותר קלים - כחולים רחבים מאוד. פשוט תענוג.

המחירים של השכרת הציוד יותר רגילים מהרגיל (אני חושב שאותה הבעיה תהיה באישגיל, למשל), אבל חוץ מזה הוא לא יקר באופן מיוחד, בטח לא יחסית לאתרים בשוויץ. אם אתה רוצה לחסוך, אז אתה יכול למצוא גם צימרים זולים בעיירה עצמה.
אני ממליץ מאוד על האתר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם LECH וZURS מתאימים לשבוע ראשון? תגובה ל - 7 04/03/2008 10:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jackmate לא מחובר jackmate  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
ערן שלום,

קראתי שחזרת מהאזור של LECH. האם המקום מתאים למתחילים שבוע ראשון?
מה לגבי ZURS וOBERLECH? האם הכחולים תלולים מידי??

תודה
צביקה.

[עודכן ב:04 מרץ 2008 10:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האם LECH וZURS מתאימים לשבוע ראשון? תגובה ל - 8 04/03/2008 11:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יונתן ו לא מחובר יונתן ו  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
אין שום בעיה לגלוש בלך ובזורז בשבוע ראשון.
ב-לך יש הרבה מאוד כחולים מאוד ארוכים ולא תלולים בכלל. גם האדומים שמעל ZUG לא קריטיים.
המסלולים האדומים ב-ZURS יותר מאתגרים אבל גם שם יש הרבה מסלולים כחולים.
בעקרון מכל איזורי הגלישה שתחת הסקי פס של ארלברג, המסלולים ב-LECH הכי מתאימים למתחילים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לך ל-Lech תגובה ל - 8 04/03/2008 11:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המסלולים בלך ואוברלך אולי טיפה יותר תלולים מהרגיל באתר כמו, נגיד, מאיירהופן, במיוחד בסוף שלהם, אבל הם רחבים מאוד (אבל מאוד!) כך שקל למצוא מסלול גלישה מתון אם רוצים.
המסלולים מלך לצור רחבים אפילו יותר. יש שם פשוט משטחי שלג אינסופיים. מדהים.

אבל - אם אתה רוצה לקחת שיעורים, אז דע שסנט אנטון די יקרה יחסית מהבחינה הזאת, ו Lech אפילו עוד יותר יקרה. בנוסף בסנט אנטון הלינה לא יקרה באופן מיוחד, אבל בלך היא כן. אז ללון ולקחת שיעורים בלך יהיה עסק די יקר...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לך ל-Lech תגובה ל - 10 04/03/2008 14:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני קצת חושש ממסלולים תלולים ובמיוחד שאשתי לא תיבהל. גלשתי מספר ימים בקולורדו ואני מאמין שאני יסתדר. האזור נראה מקסים ולכן אני חושב לסע לשם. הכסף פחות מהווה בעיה והפרש של 100-200 יורו זה לא נורא מבחינתי. העיקר שנהנה ולא נרגיש החמצה או שנעסוק בהשרדות יום יומית על ההר. אני מחפש מקום שנוכל לגלוש בסבבה בנוף יפה ואני מקווה שאזור LECH מתאים. מה לגבי איזה אתר בשוויץ או אולי אפילו מדונה באיטליה? האם יש משהו יותר מתאים לשבוע ראשון? מה אתה ממליץ?
על קלאב אין מה לדבר. ממש לא בא לי וגם צרפת עושה רושם לא טוב מבחינת הנוף.......

תודה מראש
צביקה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אם הכסף לא בעיה אז Lech מצויין תגובה ל - 11 04/03/2008 16:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כאמור, לדעתי עם המסלולים אין שום בעיה גם למתחילים.

הנוף מקסים, העיירה עצמה נראית כמו גלויה, השלג שם הוא מהטובים ביותר באלפים, האווירה נהדרת, ובקיצור היה לי מדהים לגלוש שם, ואני ממליץ מאוד.

כמובן שיש עוד אפשרויות - למשל מאיירהופן. הנוף שם אפילו יותר מדהים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אם הכסף לא בעיה אז Lech מצויין תגובה ל - 12 04/03/2008 16:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה. במאיירהופן ראיתי שהעיירה לא מכוסה שלג וזה קצת מבאס. אנחנו לא ממש מחפשים את האפרה סקי אלא אווירה יותר רומנטית ונראה לי שLECH מתאים יותר. תקן אותי אם אני טועה.

תודה על העזרה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אם הכסף לא בעיה אז Lech מצויין תגובה ל - 13 04/03/2008 16:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אחרי שראיתי את התמונה הזו ננעלתי על LECH. האם מישהו יודע איזה כפר זה? איפה זה צולם?

תמונה מצורפת:

Internet Explorer Wallpaper.JPG
Internet Explorer Wallpaper.JPG(גודל:10.40KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. התמונה נראית כמו oberlech תגובה ל - 14 04/03/2008 16:59 לתגובה קודמת
  contessa לא מחובר contessa  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
אם כי אני לא סגורה על זה.
אם תקציב הוא לא בעיה - מצטרפת להמלצה החמה שקיבלת כאן על lech.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אתר ischgl
להודעה הבאה:מחפש שותף\ה לסקי\סנובורד בשוויץ המגורים עליי :)