כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי 02/03/2008 23:48 לתגובה הבאה
  amishoshani לא מחובר amishoshani  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
בצמוד למפגשים עיסקיים ביוהנסבורג, נוכל לצאת ל-3 ימי טיול בלבד מחוץ לה. מה תמליצו? האם שווה להקדישם לקרוגר-פארק , לקייפטאון ונתיב הגנים או למסלול אחר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי תגובה ל - 1 03/03/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin מחובר eytanin  משתמש פעיל 308 הודעות עד כה
עצתי לך
טוס לקפטאון!
קנה בארץ כרטיס: TLV-JNB-CTN-JNB-TLV עם עצירה ביוהנסבורג. זה יחסוך לך הרבה כסף בטיסות פנימיות.
טוס לקפטאון בערב, לאחר סיום הפגישות. צריך להזמין מקום לטיסת ערב/לילה ברגע שתדע מתי מכוון שיש דרישה גבוהה לטיסות אלו.
קפטאון והסביבה מתאינה לטיולים קצרים: נתיב היין,כף התקווה, הר השולחן, הפינגווינים וכו'.
טוס חזרה לקשר עם הטיסה לארץ. שכח מנתיב הגנים. לא יהיה לך מספיק זמן. כנ"ל קרוגר. עד שתתרגל למרחקים ולנהיגה, יעבור זמנך,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי תגובה ל - 1 03/03/2008 12:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הזברה לא מחובר הזברה  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
לשלושה ימים הייתי ממליצה על קרוגר- כמה שעות נסיעה מיוהנסבורג. אם אתם רוצים לראות גם קצת נופים ומפלים אפשר לשלב ביום ההגעה לקרוגר נסיעה דרך מפומלנגה עם ביקור באתר או שניים והגעה לקרוגר בשעות אחה"צ-ערב של היום הראשון.

לדעתי אין טעם לטוס עד לקייפטאון הלוך ושוב בשביל שלושה ימים.
אופציה נוספת היא סאן סיטי ופילנסברג, אבל הייתי בכל זאת הולכת על קרוגר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי תגובה ל - 3 03/03/2008 16:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin מחובר eytanin  משתמש פעיל 308 הודעות עד כה
לזברה
אני נהגתי את הדרך מיוהנסבורג לקרוגר וחזרה מעל 20 פעמים.
" כמה שעות" זו הגדרה לא מדויקת. נכון להגיד 6-7 שעות. למי שלא מכיר, זה יותר מסובך. חוץ מזה, קרוגר זה "plastic park "
מי שרוצה לראות חיות שיבוא לטנזניה.

אני מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי תגובה ל - 1 03/03/2008 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3397 הודעות עד כה
ממליצה על קייפטאון או טיסה למפלי ויקטוריה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי תגובה ל - 5 04/03/2008 07:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eugeng eugeng לא מחובר eugeng  משתמש בינוני 57 הודעות עד כה
אני מסכים אם אילי. מפלי ויקטוריה הם אחד מקומות המרשימים ביותר והיום מקובל להגיע לשם בחבילה של 3 ימים הכוללת טיסה מיוהנסבורג, לינה, ביקור במפלים וטיסה חזרה והרבה פעילות נוספת כאופציונלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. 3 ימים בדרום אפריקה : עצתכם מה כדאי תגובה ל - 4 04/03/2008 08:52 לתגובה קודמת
  הזברה לא מחובר הזברה  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
מעניין, אני עשיתי את הדרך מ/ל יוהנסבורג כמה וכמה פעמים. 6-7 שעות לקח לנו מהחלק הצפוני ביותר של השמורה , היכן שכמעט אף אחד לא מגיע, ו- 4-5 שעות מהדרומי (קרוקודייל ברידג'). אמנם לא נהגתי אני אלא הבעל. אולי אתה נוסע ממש לאט?
וכשמדברים על דרא"פ הענקית - כמה שעות, או 4-5 שעות, זה באמת נסיעה קצרה.
לגבי השמורה עצמה - זה אולי לא הכי פראי שיש כמו בטנזניה קניה או בוצוואנה, אבל הבן אדם מגיע לדרא"פ ולא למקום אחר.
אני חוזרת על ההמלצה לקרוגר - לדעתי ביקור חובה לכל חובב טבע ובע"ח, ורק אזהרה אחת - ספארי זה דבר מאוד מאוד משתנה, זה תלוי בהתמדה אבל גם הרבה במזל. אם לא רואים כמעט כלום זה יכול להיות מאכזב, ואף אחד לא יכול להבטיח שתראה משהו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קמרון ומרכז אפריקה כסף מקומי
להודעה הבאה:הזמנת טיסה לטנזניה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר