כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חופשה באוסטרליה 03/03/2008 00:03 לתגובה הבאה
  dungush לא מחובר dungush  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
היי,
אני מעוניין לטוס לאוסטרליה לתקופה של חודש בחודשים מרץ/אפריל.
אשמח לקבל טיפים לגבי השהות.
אופי הטיול הוא מנוחה ובילויים בעיקר באזורים עם חופי ים מעניינים.
מה מזג האוויר בתקופה זו? עלויות לחודש ימים - אינני מחפש מלונות יוקרה אך גם לא להתחפש.
מכיוון שזמני מוגבל אחלק את הטיול לשניים מקסימום שלושה יעדים איכן עדיף ? (סידני , מלבורן ...).
תודה מראש,
דניאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חופשה באוסטרליה תגובה ל - 1 03/03/2008 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yoav752 לא מחובר yoav752  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
מצטרף לשאלה - עם שינוי קטן: במקום יציאה במרץ אז בסביבות ינואר.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חופשה באוסטרליה תגובה ל - 1 03/03/2008 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
דניאל היקר,
אמנם אתה שואל שאלה שנטחנה כל כך הרבה לכדי אבקה, אבל אני במצב רוח טוב היום כי יש לי יומולדת, ולכן אני אענה לך בכל זאת.

אוסטרליה מאוד מאוד גדולה ויש בה יותר מאזור אקלים אחד. באזור סידני, אתה יכול לדבר על תקופה שדומה, יחסית, לספטמבר שלנו, מלבורן, לעומתה, כבר דומה יותר לספטמבר באירופה. אזור הצפון הוא אחר לגמרי, שם מדובר על אזור טרופי עם עונה רטובה ואפילו סופות ציקלון. במדבר חם מאוד, ובכלל, יש גם אזורי ביניים. לכן, לפני שאתה שואל מה מזג האוויר, אתה צריך קודם לברר איפה אתה רוצה להיות. יש חופים טובים מאוד בדרום, יש בצפון, יש בחוף המזרחי, יש במערבי - בכל מקום שתרצה. אתה חייב להתמקד.

מעבר לזה, אוסטרליה זה לא בדיוק המזרח, צריך להתכונן מראש לטיול שם. אתה צריך להוציא ויזה, לפי התכניות שלך - פחות או יותר מחר בבוקר, אם אתה רוצה לקבל אותה בזמן. מעבר לזה - טיסות: אין הרבה חברות שטסות לאוסטרליה והקו לשם עמוס כל השנה: בכלל לא בטוח שיהיו טיסות פנויות לתקופה שאתה מדבר עליה. אתה חייב לבדוק את זה מהר.

לגבי עלויות, עלה צורך לעדכן את ההערכה לגבי עלויות, בוא נגיד שזה משהו סביב 2000$ אוסטרלי לחודש (דולר אוסטרלי שווה כ-3.3 ש"ח). זה כמובן תלוי איך תחיה ומה תעשה בזמן שהותך שם.

לסיכום - אתה צריך לעשות בדיקות מקדימות לראות אם בכלל רלוונטי לך לנסוע. אחרי שתעשה את זה, תקרא קצת, תחליט איפה תרצה לטייל ואז תחזור עם שאלות יותר ספציפיות.

טיול נעים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חופשה באוסטרליה תגובה ל - 3 03/03/2008 23:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dungush לא מחובר dungush  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
שקד קודם כל מזל טוב !!
עזרת לי וכנראה אטוס להודו.
תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה ונסיעה טובה! תגובה ל - 4 04/03/2008 14:02 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה