כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסה בין גאוטמלה לקוסטה ריקה 03/03/2008 21:08 לתגובה הבאה
  lior83m לא מחובר lior83m  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום
אני וחברה שלי טסים לחודש לגאוטמלה וקוסטה ריקה
ורצינו לדעת האם כדאי להזמין את הטיסה מגואטמלה לקוסטה ריקה מהארץ
או שניתן לעשות זאת שם מספר ימים לפני על מנת להיות גמישים?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסה בין גאוטמלה לקוסטה ריקה תגובה ל - 1 03/03/2008 22:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אייל ה. לא מחובר אייל ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 3191 הודעות עד כה
ניתן להסדיר זאת בכל סוכנות נסיעות שם.
אייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסה בין גאוטמלה לקוסטה ריקה תגובה ל - 1 04/03/2008 16:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moranalb לא מחובר moranalb  משתמש פעיל 160 הודעות עד כה
היינו שם לפני כשנה וחצי. טסנו מגואטמלה לקוסטה ריקה, היה עמנו זוג נוסף שקנה את הכרטיסים בארץ מראש. אנחנו חיפשנו שם בסוכנויות הנסיעות. בכל המקומות המחירים היו יקרים ממחיר הכרטיס שהוזמן עוד בארץ. המחירים הכי זולים היו בסוכנויות הנסיעות באנטיגואה (בדקנו גם בסוכנויות בפנחצ'ל וגם בפלורס).
בתוך אנטיגואה היתה סוכנות ספציפית אחת שנתנה את המחיר הכי זול (אך עדיין לא זול כמו מהארץ).
מצטערת אך אין לי את שם הסוכנות , פשוט תצטרכו לבדוק ולהשוות מס' סוכנויות. כרטיס סטודנט מקנה הנחה (וגם אז זה יצא יקר יותר, אך רק בקצת).

אפשרות נוספת: סעו לשם ובידקו את המחירים. במקרה שמהארץ זול יותר, בקשו מחבר/אח להזמין לכם את הכרטיס מהארץ.בררו אילו פרטים נחוצים להזמנת הכרטיס והשאירו לו אותם ( בד"כ שם, מס' דרכון, ומס' כרטיס אשראי) היום כל הכרטיסים אלקטרונים ואפשר להדפיס בכל אינטרנט קפה.

שיהיה בהצלחה ובכיף, אתם הולכים להנות.
מורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסה בין גאוטמלה לקוסטה ריקה תגובה ל - 3 05/03/2008 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lior83m לא מחובר lior83m  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סוכנות נסיעות זולה באנטיגואה תגובה ל - 4 08/03/2008 17:47 לתגובה קודמת
  moranalb לא מחובר moranalb  משתמש פעיל 160 הודעות עד כה
Inter travel & adventure
4a. Calle Poniente No. 8 "B" Antigua, Guatemala
Telefax (502)78329443

כמובן שעדיין כדאי להשוות מחירים בין כמה סוכנויות (רק ברחוב הזה יש מס' סוכנויות נסיעות אחת מול /ליד השנייה)
המחיר שקיבלנו עבור טיסה מגואטמלה לסן חוזה היה 199 $ כולל כל המיסים, בהצגת תעודת סטודנט בלבד. (לפני שנה וחצי - אוקטובר 2006)
בשאר הסוכנויות המחירים נעו בין 230$ - 340$

שיהיה בכיף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה הבאה:פנמה...