כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לגבי BOOKING 04/03/2008 12:55 לתגובה הבאה
  מייפל לא מחובר מייפל  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
אני נוחתת עם חברה באוקלנד ומשם אוספים אותנו להמילטון לחמישי-שבת (שיוצא בפורים 20-22/3 - ככה שאם מישהו נמצא שם בתאריך הזה שיצור קשר שנתארגן על איזה מסיבונת קטנה וקריאת מגילה כי אין שם בית כנסת למיטב ידיעתי)אבל השאלה לא קשורה לזה...

השאלה היא כזו: אנחנו רוצות להזמין אוטובוס במוצ"ש לוולינגטון ומשם לקחת מעבורת, איך אנחנו יכולות לקבל את ההנחת סטודנט/אנ"א בהזמנה דרך האינטרנט (או אם חברתנו בהמילטון תזמין עבורנו..)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לגבי BOOKING תגובה ל - 1 04/03/2008 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2831 הודעות עד כה
ציטוט מהאתר של intercity " ניתן לקנות כרטיס עם הנחה דרך האינטרנט אולם תדרשו להראות לנהג את כרטיס ההנחה שלכן כשתעלו לאוטובוס ". חיפוש קצר באתר מראה כי לאחר שתבחרו את היעד ואת התאריך והשעה תוכלו לבחור את סוג הכרטיס ושם ישנן אפשרויות בחירה עבור כרטיס סטודנט או YHA או VIP . כמובן שאין כפל הנחות, נכון לעכשיו לתאריך שלכן כרטיס מסוג web saver זול מכרטיס סטודנט או YHA בערך פי 2 אבל תבדקו את התנאים שלו תחת הלשונית terms & conditions.
לגבי המעבורת הכרטיסים שלכן אינם מקנים הנחה כלשהי, המחירים במעבורת משתנים לפי מידת הגמישות של הכרטיס ושעת ההפלגה. תחפשו מה טוב לכן.

אני רוצה עוגייה, אהההההההההה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תוספת קלה תגובה ל - 2 04/03/2008 18:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8938 הודעות עד כה
ככל שתקדימו להזמין הסיכוי לקבל כרטיסים במחיר טוב יותר גדל.

בשונה מהתנהגות הצרכן הישראלי, הדקה ה90 הישראלית, היא למעשה קצת לפני השריקה לפתיחת המשחק בניו זילנד

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רכבים... תגובה ל - 3 04/03/2008 18:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התשובה!

לגבי השכרת רכב - בכל האתרים שמפרסמים השכרת רכבים כתוב שלא ניתן לשכור רכב מתחת לגיל 21, לצערי לא אני ולא החברה שטסה איתי בנות 21 עדיין (אני אחגוג 21 יומיים לפני שנעזוב את ניו זילנד Razz) מה הסיכוי שנוכל לשכור רכב?
אני יודעת שהנושא הזה נטחן פה באתר, אבל לא מצאתי התשובה לשאלה הספציפית הזו עד כה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אתן יכולות לנסות לפנות אליהם באופן אישי תגובה ל - 4 04/03/2008 18:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1566 הודעות עד כה
אבל יש סיכוי שבכל זאת לא תוכלו לשכור או שתאלצו לשלם ביטוח גבוה. יחד עם זאת, אין חוק שאוסר עליכן לנהוג, תוכלו למשל לקנות אוטו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אתן יכולות לנסות לפנות אליהם באופן אישי תגובה ל - 5 04/03/2008 18:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 665 הודעות עד כה
בהזמנה מראש, המחיר הזול ביותר לרוב יהיה בnakedbus.

http://nakedbus.com/
המחירים של הכרטיסים הראשונים הם דולר לנסיעה. - שווה בדיקה.
(מותר להגיע לבושים)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אתן יכולות לנסות לפנות אליהם באופן אישי תגובה ל - 5 04/03/2008 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לקנות אוטו לדעתי לא משתלם לנו לפי מה שהבנתי ממה שכתוב פה, אנחנו נהיה בניו זילנד רק חודש...

מה לגבי הPASS , האם שווה לקנות אחד באינטרסיטי או שמפספסים הרבה מקומות יפים? אין באתר שלהם פירוט מלא של התחנות, הם מסמנים רק את הערים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לאור... תגובה ל - 6 04/03/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חובה?
כי זה יכול לחסוך לי הרבה מקום בתיק Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לדעתי ה PASS לא משתלם תגובה ל - 7 04/03/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8938 הודעות עד כה
לפחות מקטע או 2 שאני קניתי והעלות היתה די גבוהה, אבל יתכן ואני טועה.

מעבר לכך שזה סוג של תחבורה ציבורית כמו אגד שמגיעה לתחנות מרכזיות בכל עיר, בשונה מהאוטובוסים של חברות האטרקציות (שמתאפיינות גם במשחקים שמזכירים פעולה בצופים או בנוער אבל רוויה באלכוהול ומין...)

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לאור... תגובה ל - 8 04/03/2008 18:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה נסגר איתך!? את מגיבה מהר מדי, בקושי הספקתי לצאת מהדף.

שמעתי פעם על מישהי שנסעה עם בגדים, אבל כל האוטובוס צחק עליה ושר לה שירים (הסיפור הוא כמובן נכון, חוץ מהקטע של כל האוטובוס עם הצחוק והשירים).

לא בטוח שכדאי לך לקנות פאס, לדוגמא: הפאס של אינטרסיטי לא נוסע לקצה הדרומי של האייבל טאזמן (MARAHAU), למרות שבמפות שמחלקים מראים שהאוטובוסים שלהם מגיעים לשם (בגלל שמגיעה לשם חברה בת)

יכול להיות שתפסידו קצת כסף, אבל אפשר לשלם על האוטובוסים בנפרד, כך גם תהיה לך אפשרות לבחור בין חברות שונות וגם לקחת ליפטים עם אנשים שתתחברי אליהם... או אפילו לתפוס טרמפים כשאין תחבורה ציבורית בשעה שאת רוצה (בלי להתבאס שכבר שילמת על כרטיס)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לאור... תגובה ל - 10 04/03/2008 19:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סורי, אני אשתדל לקורא ולכתוב יותר לאט פעם הבאה... Very Happy

לגבי מה שכתבת על הנייקדבאס, הם אכן יותר זולים, אבל האוטובוס שלהם עובר רק פעם ביום (לפחות ביעדים שחיפשתי עד עכשיו..) ובשעות לא משהו.. Sad
יש עוד חברות חוץ מאינטרסיטי ונייקדבאס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. יש עוד תגובה ל - 11 04/03/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אטומיק שאטלס (אם אני לא טועה, אז הם רק באי הדרומי)

ויש את כל החברות שכולם מאשימים אותן במין ואלכוהול (לא בהכרח רע) שצריך לזכור, שאולי לא תשתלבו חברתית באוטובוס, אבל אחרי הכל זה רק אוטובוס ולא כל הטיול. החברות - קווי אקפיריאנס, סטריי, מאג'יק באס.(stray, kiwi,magic)

אני יודע שיש רכבת בין אוקלנד לוולינגטון, אבל אני לא זוכר אם היא עוברת בהמילטון.

שימי לב, לרוב החברות "הארציות" אין תדירות של אוטובוסים כמו של אגד בארץ, ובכל יום הן מוציאות רק אוטובוס אחד או 2. (עוד סיבה לא להתחייב לחברה אחת)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. יש עוד תגובה ל - 12 04/03/2008 23:20 לתגובה קודמת
אחח למה הם לא יכולים לעשות כמה נסיעות ביום ברכבת?!
הרכבת עוברת פעם אחת (!!) ביום בהמילטון, ב10 בבוקר והיא מגיעה לוולינגטון אחרי האוטובוס שיוצא באותה שעה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הנחות לסטודנטים
להודעה הבאה:שאלה לגבי תוקף ויזה

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים

חיפוש מהיר