| 1. שאלה לגבי תוקף ויזה |
04/03/2008 19:41  |
|
אהלן חברים ,
אני וחבר שלי מתכננים לנסוע לאוסטרליה וכרגע אנחנו בשלב הוצאת הויזה , רצינו לדעת אם במידה ואנחנו מוציאים ויזה לחצי שנה , אז יש אפשרות לצאת לניו-זילנד ואז לקבל חצי שנה נוספת ,או שמדובר בטווחים מסוימים (לצורך העניין ינואר-מאי ,וזה התוקף בלבד).
בנוסף , מה הפרוצדורה להארכת ויזה במידת הצורך?
אשמח לקבל תשובה מהימנה , כי הנושא באמת חשוב לי .
תודה 
היי , קוראים לי ברוך , בן 23 מנתניה..מעוניין לטייל ולראות עולם ..מחפש שותפ/ה שתהיה נחמד/ה , מצחיק/ה , לתיכנון מסלול ביחד...זהו , אשמח לשמוע :)
|
|
|
|
| 2. שאלה לגבי תוקף ויזה תגובה ל - 1 |
04/03/2008 19:53  |
|
|
כשאתה מקבל ויזה לאוסטרליה יש בה שני פרמטרים - תאריך אחרון לכניסה ומשך שהות מותר בכל כניסה (בתנאי שקיבלת ויזה שמאפשרת כניסות מרובות - זה בד"כ המצב). אם תקבל ויזה מחר בבוקר עם תאריך אחרון לכניסה של חצי שנה אח"כ, זה אומר שתוכל להכנס ולצאת מאוסטרליה כרצונך עד ה-5 בספטמבר. מעבר לזה, בכל פעם שתיכנס יהיה לך פרק זמן מסוים שבו יהיה מותר לך לשהות, נגיד גם כן חצי שנה. זה אומר שתוכל לטייל באוסטרליה עד ה-28 באוגוסט, אז תיסע לשבוע נופש בפיג'י, תחזור לאוסטרליה ב-4 בספטמבר ותקבל עוד חצי שנה של שהיה באוסטרליה, עד ה-4 במרץ 2009. יחד עם זאת, אם תחליט לטוס לנ"ז בינואר 2009 אתה לא תוכל יותר לחזור לאוסטרליה (תצטרך ויזה חדשה). בצורה כזו, תוכל למעשה לטייל באוסטרליה כשנה כמעט רצופה, או פחות חודשים אבל גם טיול בנ"ז כמו שרצית.
אני באופן אישי לא הארכתי את הויזה כשכבר הייתי באוסטרליה, אבל יש כמה דברים שתצטרך לשים אליהם לב - קודם כל שהויזה שלך לא תכלול סעיף 8503 שלא מאפשר לך להאריך את הויזה. דבר שני, תצטרך להוכיח למשרדי ההגירה שיש לך מספיק כסף בשביל לטייל בזמן שבו אתה רוצה להאריך. לסיכום - אם אתה רוצה לטייל שנה באוסטרליה אתה צריך המווווון כסף בשביל זה.
נסיעה טובה!
|
|
|
|