כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. HELP 05/03/2008 21:43 לתגובה הבאה
  yuval103 לא מחובר yuval103  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
אנחנו יוצאים לאישגיל ביום ו , ותחזית מזג האויר , גרועה ביותר .

יש למישהו רעיון לאתר חלופי , אנחנו עם רכב .

דחוף ביותר !!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עופר יאללה תסגור את הברזים עכשיו צריך קצת שמש תגובה ל - 1 05/03/2008 22:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 241 הודעות עד כה
נראה לי שביקשתי יותר מידי טוב שלג ועשיו מרוב שלג ומזג אוויר סוער גם לא נצליח לגלוש????
נקווה כי תצא השמש עד יום ראשון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה כל כך גרוע בתחזית? תגובה ל - 1 06/03/2008 09:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
אפילו בתחזית האופטימית (או פסימית, תלוי מאיזה כיוון מסתכלים עליה) של snow-forecast אין כמויות היסטריות של שלג, ואם תסתכל טוב תראה שהוא ירד בעיקר בלילות. ממה שאני רואה דווקא איזור אישגל צפוי להיות אחד מהרגועים בשבוע הבא. השלג לא ירד כל הזמן, יהיו בהחלט הפוגות ארוכות שימשכו גם יום ויותר, ובסה"כ מדובר על שבוע שידמה לשבוע חורף רגיל. הבעיה היחידה שעלולה להיות חלק מהזמן תהיה של רוח וראות בחלקים הגבוהים של האתר. במקרה כזה תוכלו לנסוע ליום ל-Kappl שהיא נמוכה יותר ועם מורדות דרומיים, או לגלטור שגם היא נמוכה יותר. בסה"כ לדעתי השבוע הבא יהיה בהחלט סביר יחסית לאישגל (שמראש היא אתר גבוה שבו כמויות גבוהות יחסית של שלג), ובטח יותר טוב ממה שהיה שם לקראת סוף פברואר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. האם זאת אמרת עופר שאין צורך לחפש.....? תגובה ל - 3 06/03/2008 15:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 241 הודעות עד כה
היות וכמו שאתה יודע אנו נתמקם בסנט יוהן בטירול, האם על סמך דבריך ניתן להבין כי היות והאתרים באזור נמוכים יחסית, סביר להניח כי המצב שם מבחינת מזג האוויר יהיה רגוע יותר משאר המקומות או שתמליץ על אתרים אחרים??? (אני לא מפחד מנהיגה, פשוט מחפש את התנאים הטובים ביותר).
אודה לך באם תענה בהקדם?
לשלג כבר דאגת לנו עכשיו תדאג לקצת שמש ובכלל נברך אותך כל בוקר, למרות שעדיין עדיף מזג אוויר חורפי עם שלג טרי מאשר מזג אוויר מקסים עם שלג הדומה למרק גולש.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. האם זאת אמרת עופר שאין צורך לחפש.....? תגובה ל - 4 06/03/2008 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yuval103 לא מחובר yuval103  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
opher

תודה , איפה ראית את תחזית מזג אויר עליה התבססת ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לדעתי סיבה לדאגה תגובה ל - 5 06/03/2008 16:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הראל לא מחובר הראל  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
גלשתי באישגיל ביום שישי שעבר, היה מעונן ומושלג כל היום, כל המסלולים היו פתוחים וכל המעליות עבדו, הראות לא הייתה משהו אמנם חלק מהזמן, אבל היה אפשרי לגלוש, רק לאט יותר. אז נראה לי שאתם יכולים להיות רגועים, מה גם שהאתר נזקק בסוף השבוע לתגבורת שלג משמעותית.
אנחנו כל השבוע התפללנו לשלג, אז הנה הוא הגיע...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ועוד דבר תגובה ל - 6 06/03/2008 16:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הראל לא מחובר הראל  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
לא כדאי לוותר על אישגל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם זאת אמרת עופר שאין צורך לחפש.....? תגובה ל - 5 06/03/2008 17:50 לתגובה קודמת
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
קצת קשה לי לפרט את המקורות מאחר שאני עוקב אחרי כמה מודלים. מחר בערב אתן את התחזית הקבועה של שישי בערב שהיא יותר מפורטת, אבל מאחר שאתם עוזבים מחר בבוקר אומר בשתי מלים שבסה"כ כנראה הולך להיות לכם לדעתי שבוע לא רע בכלל מבחינת מז"א. לאורך כל השבוע צפויה לכם תוספת של כ 40-50 ס"מ שירדו בעיקר בלילות (בעיקר שני בלילה ושלישי בלילה, ואולי גם קצת ברביעי בלילה). חלק מהימים עשויים להיות מעוננים ואפילו גם קצת שלג אבל אין מה לדבר על סופות רציניות ובטח לא טמפרטורות גבוהות כמו שהיו בשבועות האחרונים.
אז סעו ותבלו, ואומר רק שאישית לא הייתי מהסס לרגע לגבי נסיעה לאישגל מחר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ד"ש מרמי (המכור) מבנסקו
להודעה הבאה:ססטירייר או אלפ דואז או אף תשובה לא נכונה...?