כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שמעתם על כרטיס הנחות לארגנטינה? 06/03/2008 22:26 לתגובה הבאה
  ליאור85 לא מחובר ליאור85  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
היי לכולם.
שמעתי שיש כזה כרטיס הנחות לארגנטינה, שעולה 80 ש' ונותן כ30% הנחה בכל מיני מקומות שם... מישהו שמע על זה/ניסה את זה/ממליץ על זה?
צירפתי לזה לינק, אם זה עוזר
תודה

[עודכן ב:06 מרץ 2008 22:27:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא. אבל תגובה ל - 1 07/03/2008 11:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1454 הודעות עד כה
לא שמעתי על הכרטיס המדובר.
אבל נסיוני הדל מראה שרוב הכרטיסים מהסוג הזה יתנו לך הנחות על מגוון מצומצם של בתי עסק, וכנראה אלה שלא ממש תרצה להשתמש בשירותיהם.

אני אדגים את טענתי על כרטיס הנחות מוכר וותיק בשוק. כרטיס HI שנותן הנחה בהוסטלים HI
בכל עיר שהיא לא עיר בירה או העיר הגדולה במדינה, תמצא גג הוסטל אחד ששייך לרשת, לרוב מחיר הבסיס יהיה יקר יותר מלא מעט מההוסטלים האחרים בעיר, ויתן תנאים הרבה פחות ידידותיים. בערים הגדולות ההיצע יהיה קצת יותר גדול (אבל ניתן לספירה על יד אחת\שתיים) אבל גם ההיצע של המקומות הזולים יהיה גדול בהרבה.

סביר להניח שהכרטיס שלך לא יעלה על ההיצע הזה, ופשוט יצמצם לך את מגוון בתי העסק שאתה בודק, כי אתה תחפש כאלה שיש בכרטיס במקום כאלה שיש להם שם טוב, או מעניין.
חוץ מזה, נראה לי במחיר הזה אתה יכול להשיג גם כרטיס HI וגם כרטיס סטודנט (אם אתה), וקשה לי לראות אותו גובר על ההיצע של שניהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גם אני סקפטי... /= תגובה ל - 2 07/03/2008 11:54 לתגובה קודמת
  ליאור85 לא מחובר ליאור85  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
את כרטיס הסטודנט של איסתא כבר רכשתי, זה היה 50 שקל.
בעיקרון הוא מציע הנחה בכל מיני מקומות בעולם, גם בישראל (אבל לא משמעותי). אני מקווה שהוא יחזיר לי את ההוצאה! אני אבדוק יותר לקראת הטיול אם הדברים שהכרטיס מדבר עליהם באמת נוגע אליי ואם זה יחזיר את ה80 שקל...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הצעת לבוש [=

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף