כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה שאלות לגביי טיול ארוך באתיופיה 08/03/2008 06:07 לתגובה הבאה
עמרי89  משתמש לא מוכר
כמובן שהטיול כולל את רוב האיזורים (צפון, דרום וכו'...).

האם חישוב של כ-700 דולר בחודש למשך חמישה חודשים הוא ריאלי? (כמובן בכמה שפחות טיסות ושכירת רכב, אפילו אפשר בכלל בלי אלא רק ע"י תחבורה ציבורית וטרמפים)

כמה כסף הגיוני להביא במזומן ובכלל טיפים לגביי עניין הכסף..?

אם היציאה היא בחודשים מאי-יוני מאיזה חלק מאתיופיה מומלץ להתחיל לטייל?

ואם אפשר לקשר ללינקים על אתיופיה (כל דבר יתקבל בשמחה)אשמח לקבל Smile.

תודה רבה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה שאלות לגביי טיול ארוך באתיופיה תגובה ל - 1 08/03/2008 12:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
danatubin danatubin לא מחובר danatubin  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אני חושבת שזה אמור להספיק. האמת היא שאנחנו טיילנו עם 1000$ לחודש אבל אם מצטמצמים, אני חושבת שזה אפשרי. השאלה מה אתה רוצה לעשות (ומה יש לעשות באתיופיה 7 חודשים?)
בטרמפים לא הייתי מציעה לך לנסוע, התחבורה הציבורית שם מאוד זולה (20 ש"ח לנסיעה מאדיס לבהר דאר למשל) והרמה של האוטובוסים סבירה + כך שלא הייתי מסתכנת.
טיסות ושכירת רכב מאוד מייקר את הטיול שם (טיסה פנימית עולה בסביבות ה 300$).
אני חושבת שהכל תלוי בתכנון הטיול שלך. אם אתה מתכוון להיות הרבה באדיס ובערים מרכזיות, אתה יכול להגיע עם רוב הכסף בטרוולים כי הם פורטים אותם בלי בעיה בכל בנק והעמלה לא בשמיים.
לגבי המזומן,תשים לב שהשטרות יהיו משנת 2000 ואילך אחרת הם נותנים לך קצת פחות מהערך של הדולר. אגב, הדולר שם עכשיו עלה כך שזאת תקופה טובה להגיע עם דולרים (1$ = 10 BIR)
אם אתהמתחיל במאי - יוני, הייתי מציעה לך להתחיל בדרום לפני שיתחילו ההצפות מהגשמים שמקשים על הג'יפים לעבור שם.

לינקים לגבי אתיופיה יש באתר המון, תקרא ב 1001 טיפים.

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה שאלות לגביי טיול ארוך באתיופיה תגובה ל - 2 08/03/2008 20:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוזי עוזי לא מחובר עוזי  משתמש פעיל 1678 הודעות עד כה
אתיופיה זולה, זה סכום סביר, כמובן שתיקח גם אקסטרה. אם אתה חוזר לאדיס אחרי סיבוב בצפון, וכ'ו הכי טוב לקחת טרבלרס ולפרוט אותם. טיסות פנימיות - ואתה תגלה שגם המתכלבים טסים בצפון אתיופיה - הם הרבה יותר זולות ממה שהוזכר פה. זה תלוי בכמה טיסות וכמה אנשים מזמינים. לנו ארבע טיסות פנימיות עלו יחד 250 דולר לאדם. לגבי מזג האוויר, זו תקופה בעייתית, אפריל עד ספטמבר בגדול זו העונה הגשומה, בדרום בייחוד יוני עד ספטמבר. הצפון עביר יותר גם בגלל שתהיה בערים חלק גדול מהזמן ולא בשטח כמו בדרום. הייתי עושה את הצפון וגם את המזרח השחון יותר ורק בסוף את הדרום. הדרום גם יפהפה אחרי תקופת הגשמים מבחינת צמחיה ובעלי חיים, אוקטובר-נובנבר יהיו אידיאליים.

"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כמה שאלות לגביי טיול ארוך באתיופיה תגובה ל - 3 12/03/2008 10:47 לתגובה קודמת
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש בינוני 84 הודעות עד כה
יוני זה אוואסה.
רק אוואסה. ותשאר שם חודש לפחות.
סע באופניים שם לטיקר ווהה, ויליג' סמוך- כנס לתוככי הכפר עם האופניים. תפגוש אנשים שאין מילים לתאר את המדהימות שבהם.
לגבי מזון- קודם כל בלואי הוטל. לאחר מכן אפשר גם בפינה הוטל.
ארוחות בוקר- על שפת האגם בכניסה לשוק הדגים טילפיא טרייה ונהדרת אצל דני. תשאל מי זה דני.
תהייה סבלני שם- כולם יסתכלו עלייך כולל ילדים עניים ומאוד רעבים ולא תאכל באינטימיות. הם יתנפלו על העצמות של הדג בסוף, תהייה סבלני.
תמסור שם לנשמות שלי ד"ש לכולם פרום דה קריזי יזראלי וויז דה בייסיקל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מזג אוויר באתיופיה
להודעה הבאה:טיול עצמאי למרוקו

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר