| 1. כמה שאלות לגביי טיול ארוך באתיופיה |
08/03/2008 06:07  |
| עמרי89 |
 |
|
|
כמובן שהטיול כולל את רוב האיזורים (צפון, דרום וכו'...).
האם חישוב של כ-700 דולר בחודש למשך חמישה חודשים הוא ריאלי? (כמובן בכמה שפחות טיסות ושכירת רכב, אפילו אפשר בכלל בלי אלא רק ע"י תחבורה ציבורית וטרמפים)
כמה כסף הגיוני להביא במזומן ובכלל טיפים לגביי עניין הכסף..?
אם היציאה היא בחודשים מאי-יוני מאיזה חלק מאתיופיה מומלץ להתחיל לטייל?
ואם אפשר לקשר ללינקים על אתיופיה (כל דבר יתקבל בשמחה)אשמח לקבל .
תודה רבה רבה!
|
|
|
|
|
| 3. כמה שאלות לגביי טיול ארוך באתיופיה תגובה ל - 2 |
08/03/2008 20:01   |
|
אתיופיה זולה, זה סכום סביר, כמובן שתיקח גם אקסטרה. אם אתה חוזר לאדיס אחרי סיבוב בצפון, וכ'ו הכי טוב לקחת טרבלרס ולפרוט אותם. טיסות פנימיות - ואתה תגלה שגם המתכלבים טסים בצפון אתיופיה - הם הרבה יותר זולות ממה שהוזכר פה. זה תלוי בכמה טיסות וכמה אנשים מזמינים. לנו ארבע טיסות פנימיות עלו יחד 250 דולר לאדם. לגבי מזג האוויר, זו תקופה בעייתית, אפריל עד ספטמבר בגדול זו העונה הגשומה, בדרום בייחוד יוני עד ספטמבר. הצפון עביר יותר גם בגלל שתהיה בערים חלק גדול מהזמן ולא בשטח כמו בדרום. הייתי עושה את הצפון וגם את המזרח השחון יותר ורק בסוף את הדרום. הדרום גם יפהפה אחרי תקופת הגשמים מבחינת צמחיה ובעלי חיים, אוקטובר-נובנבר יהיו אידיאליים.
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
|