כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון מעבר בין מקסיקו-גוואטמלה 08/03/2008 13:52 לתגובה הבאה
  eiron לא מחובר eiron  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים חודש למקסיקו וגוואטמלה.
חשבנו לעבור את הגבול ממקסיקו אחרי שהייה בסן קריסטובל.
השאלה היא אם לעשות את אזור פלורס, עם ביקור בטיקל, ואח"כ לרדת לאזור גוואטמלה סיטי, אטיטולן ואנטיגוואה, ואז לקחת טיסה חזרה למקסיקו, או לעשות את הדרך הזו בנסיעות.

שתי שאלות בהקשר הזה -
1. האם יש טיסות בין גוואטמלה סיטי וטולום, או שיש שדה תעופה רק בקנקון?
2. מה זמן הנסיעה בין קנקון וטולום?

תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון מעבר בין מקסיקו-גוואטמלה תגובה ל - 1 09/03/2008 07:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יעל מ. יעל מ. לא מחובר יעל מ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 726 הודעות עד כה
היי,
מצ"ב לינק ל-1001 טיפים - גוואטמלה - מסלולי טיול. בטוחה שתוכלו להיעזר בו.

טיול מהנה
Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון מעבר בין מקסיקו-גוואטמלה תגובה ל - 1 09/03/2008 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענבל א לא מחובר ענבל א  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי-
האמתי שאני לא כל כך מכירה את המקומות המדוברים (אני רק מתחילה עם ארגון הטיול). התוכנית שלי היא הפוכה משלך- מדרום לפצון.
הייתי אצל סוכן נסיעות שהמליץ לי לעבור מגוואטמלה למקסיקו דרך בליז. ממה שהבנתי יש שם שוניות יפות לשנירקול וחופים שווים למדי (במידה ואתם בקטע). צריך רק להוציא ויזה לפני ההגעה.
אתה יכול לרדת מכיוון קנקון דרומה, לעבור דרך בליז ולהגיע לגוואטמלה..
שיהיה בהצלחה ונסיעה טובה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון מעבר בין מקסיקו-גוואטמלה תגובה ל - 1 09/03/2008 14:53 לתגובה קודמת
efratsimhi12 efratsimhi12 לא מחובר efratsimhi12  משתמש פעיל 163 הודעות עד כה
1. זמן הנסיעה מטולום לקנקון הוא שעתיים נסיעה.
2.שדה תעופה בטולום נראה לי שאין אבל אני לא סגורה. אבל יש טיסות בין קנקון לגוואטמלה סיטי ב180 דולר אם אני זוכרת נכון עם קונקשן בטולוקה שבמקסיקו.
3. אם אתם באים מסן קריסטובל אתם עוברים ישר לפלורס וכן, תעשו את הטיקל . אין מה לעשות שם יותר מיומיים . תצאו לסיור שיוצא ב4 לפנות בוקר חוזרים ב12 ואז אתם יכולים כבר לקחת שאטל ללנקין במידה ויוצא שאטלים בשעות כאלה, ככה גם לא תעשו שם עוד לילה מיותר. בלנקין אתם תיתקעו בטח 3 ימים. משם אתם צריכים לחזור לאנטיגואה כדי לנסוע לכל אזור אגם אטיטלן ולסן פדרו. ואז אתם שוב חוזרים לאנטיגואה ומשם 40 דקות ואתם בגוואטמלה סיטי. תתקשרו לסוכני נסיעות באנטיגואה ותשאלו כמה זמן לוקח לשאטל מאנטיגואה בחזרה לגבול במקסיקו לדעתי זה הרבה זמן. ובהתחשב בזה שיש לכם רק חודש אז אולי שווה לקחת טיסה פנימית בגוואטמלה ומשם 7 שעות נסיעה מפלורס למקסיקו -לפלנקה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התלבטות
להודעה הבאה:מקסיקו - טיסות