|
|
| 3. איזה כסף? שקלים? חברה אולי קצת פירוט בשאלה תגובה ל - 2 |
09/03/2008 22:35   |
| |
yaarabitton |
8 הודעות עד כה |
|
|
כן..שקלים..
|
|
|
|
4. לקנות דולרים והמחאות נוסעים עכשיו הדולר נמוך. תגובה ל - 3 |
10/03/2008 10:44   |
|
אם את רוצה לנסוע עם המחאות נוסעים{ טרוולים] וקצת מזומן וכרטיס אשראי למקרא חירום בלבד, אז שווה עכשיו ללכת לבנק ולקנות בשקלים שלך את ההמחאות נוסעים זה טוב לתמיד.
את הדולרים הייתי קונה בצ'יינג [ חלפנים] זה יותר משתלם. 1500$ מזומן זה מספיק , השאר בהמחאות נוסעים.
אם לא שילמת עדיין לכרטיס הטיסה שווה לקנות עכשיו דולרים במזומן ולשלם איתם לחברת הנסיעות.
היום הדולר יורד קצת ואולי גם מחר אבל הוא נע בסביבות 3.58
ל3.61 בחודש האחרון אז זה די יציב.
תהני בטיול מקנא בך.
{ מתי את נוסעת? }
" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
|
|
|
|
| 5. גם אני רוצה מידע פנימי שכזה. תגובה ל - 4 |
11/03/2008 09:00   |
|
מכיוון שאני רואה שאתה יודע לחזות מה יקרה עם הדולר, אשמח לאיזו עצה, של כמה להשקיע, ומתי בדיוק לצאת כדי שההשקעה שלי תהיה הכי משתלמת!.
ולשואלת. שער הדולר עולה ויורד, בטווח של שנה להגיד לך אם הכי טוב זה עכשיו, זה די יומרני.
מצד שני, אם התכוונת (כמו שלפעמים שואלים פה) אם כדאי להחליף את חשבון הבנק שלך לחשבון דולרי, על מנת לחסוך בעמלות, אז.. לא. לא ממש.
זה עשוי לחסוך לך כמות כסף קטנה במיוחד שכנראה לא שווה את הזן שתשקיעי בזה, ואת העצים שיכרתו כדי ליצר את כל הטפסים שתצטרכי לחתום עליהם. מהלך כזה כדאי בעיקר למי שהולך לעבוד בדולרים עם סכומים גדולים במיוחד, ולא עם 10000 דולר בערך שאולי תבזבזי בטיול.
שאלות? yacobi_l@yahoo.com
|
|
|
|
|
| 7. לא נראה לי חשוב. תגובה ל - 6 |
11/03/2008 20:09   |
|
אני אכן חושב שהחיסכון, אם יהיה, לא ממש שווה את המאמץ.
בקשר לטרוולים, האמת שאם יש לך מקום אחר לקנות, אז העדיפות היא למי שנותן לך שער טוב יותר (לפחות בבנק הדואר מקבלים רק שקלים, אם תבואי עם דולרים הם ימירו אותם לשקלים וחזרה לטרוולים).
כל עוד זה טרוולים של אמריקן אקספרס, אני לא חושב שזה משנה מאיפה קונים.
[עודכן ב:11 מרץ 2008 20:15:]
שאלות? yacobi_l@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
10. אחרי שבוע הדולר 3.45 תגובה ל - 9 |
16/03/2008 14:16  |
|
והוא היה אפילו ב-3.40 כך שזה באמת מצב לא נורמלי.
לחכות או לא , אני אומר שאת הרווח שלך כבר עשית שקיבלת משכורת בשקלים ולא בדולרים.
עכשיו נשאר רק לחשב כמה הרווחת, כי להפסיד לא הפסדת אלא אם כן היו לך דולרים כמוני......
שיהיה החלה טיול.
" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
|
|
|
|