כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מעבר למדינת פרו בחודש מרצ 08/03/2008 19:14 לתגובה הבאה
  דורון27 לא מחובר דורון27  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
היי
אנו נימצאים במנדוזה מעונינים להצפין לפרו ואף יש לנו אוטובוס ישיר למטרה זו עד ללימה האם העונה מתאימה בהנחה ונבקר במס ערים ניבחרות ונטרק מעט בווארז פשוט בזמנו נאמר לנו כי מוקדם לבוא במרמ רצוי באפריל
שנית יש עיר מומלצת בארגנטינה שכדאי לבקר בה באיזור הצפון אך לא עיר שיגרתית משהו שיש בו טיול ארטטיבי כי מערים גדולות די נימאס
תודה ונישמח לתשובה מהירה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מעבר למדינת פרו בחודש מרצ תגובה ל - 1 13/03/2008 12:32 לתגובה קודמת
  noasrugo לא מחובר noasrugo  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
היי דורון

בפרו הייתי באוקטובר ולכן לא מקומי להגיד אם מרץ הוא הזמן הנכון, רק אגיד שגם בעונה וגם מחוצה לה יכולות להיות הפתעות מזג אוויר.

אני אתייחס בעיקר לשאלה השנייה, אמנם סלטה נחשבת עיר גדולה יחסית, אבל האווירה בה מאד נעימה וטיול ברכב של כמה ימים באזור קאצ'י קפז'טה יזמן לך נופים של קניונים אדומים, יערות מדהימים, ציורי קיר ומערות. במרחק שעה וחצי מסלטה לכיוון קפז'טה יש אגם יפהפה שבכיף אפשר להעביר שם לילה בקמפינג או במלונות היותר יוקרתיים שם. אם הייתם במנדוסה אולי תוותרו על אופציית היקבים בקפז'טה, למרות שלדעתי היין שם יותר טוב. אופצייה נוספת היא לנסוע מסלטה לסן סלבדור דה חוחוי(5 שעות בערך). אזור מקסים ובו האנשים הכי נחמדים שראיתי. לא הייתי בטוקומן, אבל שווה לבדוק אופציות טיול גם שם (מה גם שאם זכרוני אינו מטעני שם מרקו מצא את אמא!)
אני ממליצה בכל זאת לבקר בצפון, למרות שכבר קניתם כרטיס ללימה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפש המלצות למלונות בברילוצ'ה ואל-קלפאטה
להודעה הבאה:מחפש מסלולי יום באזור אל בולסון שמתאימים גם לילדים

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

מידע נוסף

חיפוש מהיר