כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נודה על קבלת דיווח עדכני למז"א בסופשבוע הקרוב 09/03/2008 20:12 לתגובה הבאה
  סולביג לא מחובר סולביג  משתמש בינוני 87 הודעות עד כה
אמורים לכרטס מחר טיסה לציריך לסופ"ש הקרוב: שישי(14/3) - שני(26).
בתור גולשי סנובורד מנוסים, חשוב לנו מאד מצב תנאי השלג באופפיסטים (שנתיים ברציפות תנאי השלג באתרים לא איפשרולנו גלישת אופפיסטיםולכן השנה החלטנו על חופשה בדקה ה90).
האם אמור לרדת מספיק שלג בימים הקרובים?
ראיתי דיווח של עופר מיום ו',אולם מתחזית באתר סאן אנטון רואה שביום ד' אמור להיות 8 מעלות.
במידה ועדיף לטוס לשוויץ, נקפוץ לדאבוס או וורבייר.
או שעדיף להמתין.
נודה על עזרתכם

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נודה על קבלת דיווח עדכני למז"א בסופשבוע הקרוב תגובה ל - 1 09/03/2008 22:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
אכן מיום רביעי עד שישי צפויה התחממות (חמישי יהיה מעט פחות חמים). לא בדקתי מה כתוב בSnow-forecast, אבל המספר של 8 מעלות ביום רביעי נראה לי קצת גבוה. ביום שישי יתכנו טמפרטורות כאלה בגובה העיירה, אבל באתר למעלה יהיה רק מעט מעל לאפס. בשבת וראשון צפויה להכנס מערכת חדשה עם ירידה בטמפרטורות ושלג חדש, כשסנט אנטון נראית לי עדיפה מבחינת כמויות יחסית לדאבוס (קחו בחשבון 10-20 ס"מ או יותר). כמה ישאר עד שבת מהשלגים של השבוע ושבוע שעבר וכמה התוספת של שבת וראשון תההיה משמעותית יחסית לדרישותיכם רק אתם יכולים לדעת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נודה על קבלת דיווח עדכני למז"א בסופשבוע הקרוב תגובה ל - 1 09/03/2008 23:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cilsedo לא מחובר cilsedo  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
על ה-routes בסט אנטון (אני מניח שזה מה שאתה מתכוון) לא עוברים חתולי שלג ככה שצפה לאופפיסטים עם שלג קשה (שכבה עליונה דיי עבה שכבר קפאה והפשירה כמה פעמים).
בשביל אופפיסטים טובים צריך דאמפ משמעותי - לא משהו שנראה שיש באופק כרגע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מעניין. בצרפת יש התקררות די משמעותית ושלג תגובה ל - 3 10/03/2008 07:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
אני עוקב אחרי תחזית של אלפ' דוז. שם יש התקררות די משמעותית לקראת סוף השבוע עם שלג קל וטמפרטורות של 8- ועם הרוח 15-. עוד לא ראיתי ימי ראשון שני (זמן ההגעה שלי לשם) בלי הרשמה לאתר אפשר לראות רק 6 ימים קדימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה רבה לכם תגובה ל - 4 10/03/2008 14:02 לתגובה קודמת
  סולביג לא מחובר סולביג  משתמש בינוני 87 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חדש: אורי מדווח מזאלבאך
להודעה הבאה:סקי באיטליה בשבת הקרובה