כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול שמשלב את מרכז ודר' אמריקה יחד 09/03/2008 20:21 לתגובה הבאה
  moranal לא מחובר moranal  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
היי אני מתכננת לטוס במהלך אפריל, לטווח של חצי שנה ואני מעוניינת לשלב את מרכז אמריקה עם דר' אמריקה.
אשמח אם מישהו שמכיר את 2 היעדים ויכול לייעץ לי על מסלול ביחס למז"א..

תודה רבה
מורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול שמשלב את מרכז ודר' אמריקה יחד תגובה ל - 1 09/03/2008 23:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורי לא מחובר אורי  משתמש פעיל 265 הודעות עד כה
יהיה טוב אם תפרטי קצת יותר - מהן ציפיותייך מהטיול, העדפותייך, תקציבך, מגבלותייך וכו'
רק כך נוכל לעזור לך באופן יותר ממוקד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול שמשלב את מרכז ודר' אמריקה יחד תגובה ל - 2 09/03/2008 23:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moranal לא מחובר moranal  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אוקי.. עקרונית יש יעדים ספציפיים שאני רוצה -קובה גווטאמלה,ובדר' אמריקה ברזיל, ארגנטינה ופרו..ואני לא יודעת איפה כדאי להתחיל ואיפה עדיף לטייל בתקופה הזאת.
מעבר לזה אני פתוחה להצעות.
אני פחות מחפשת טרקים ארוכים..אבל טיולים קצרים,שהייה בערים ותרבויות באים בחשבון..וחופים.בנוגע לתקציב זה עוד לא סגור כרגע..אם יש לך הערכה כמה טיול כזה צריך לעלות ,אשמח לכל מידע.

תודה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מסלול שמשלב את מרכז ודר' אמריקה יחד תגובה ל - 3 10/03/2008 20:47 לתגובה קודמת
  אורי לא מחובר אורי  משתמש פעיל 265 הודעות עד כה
את מנסה לקפוץ על כל העולם בבת אחת ולדעתי זה לא מוצלח.
יהיו לך הרבה טיסות אשר ייקרו את הטיול באופן משמעותי, יש לקחת זאת בחשבון.
באופן עקרוני, בקובה, גואטמלה, אין בעייה לטייל כל השנה.
בפרו, ניתן לטייל החל מאפריל לאורף כל התקופה בה תשהי ביבשת.
ברזיל גם אפשר כל השנה.
ארגנטינה, בחלקה הצפוני והמרכזי אפשר כל השנה, בחלקה הדרומי אי אפשר בכל התקופה בה תשהי ביבשת.

הייתי ממליץ לקרוא קצת על המדינות וליצור מעיין רצף של מדינות בהן את מעוניינת לטייל על מנת להקטין את מספר הטיסות, ולהתאים את עצמך למזג האוויר.
אם לאחר מכן יהיו שאלות נוספות כמובן שאת מוזמנת לשאול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ןיזה וחיסונים
להודעה הבאה:לנוסעים למרידה (יוקטן מקסיקו)