כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שלום לכולם 10/03/2008 10:50 לתגובה הבאה
  shimritst לא מחובר shimritst  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
אני פעם ראשונה כאן בפורום. אני וחבר שלי נוסעים לאפריקה ולאחר לבטים קשים בחנו בקניה בתור התחלה בפעמים הבאות נטייל מקומות אחרים. יש לנו רק חודש ולכן גם רק שבועיים בשביל להתנדב שם. אם אתם מכירים משהו בטוח אני אודה לכם. אנחנו נגיע בסוף ספטמבר.
שאלה נוספת אל אלנ מכם שהיו כבר בקניה. אם אנו נתנדב בבית יתומים או עם ילדים. אני צלמת והייתי מעוניינת לעשות פרוייקט צילום עם הילדים השאלה אם יש לקנות מצלמות חד פעמיות במחירים נורמלים והאם יש שם גם מעבדת פיתוח?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שלום לכולם תגובה ל - 1 10/03/2008 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4760 הודעות עד כה
היי Smile
ברוכה הבאה לפורום!

בואי נתחיל מאירגונים בקניה, ואני אציע קודם אירגונים שישראלים היום בהם וחזרו מרוצים, כי זה יותר מהימן. תסתכלי בבקשה בלינק הבא: http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?postid=850&a mp;dest_id=98&dest_type=2
יש כאן שני דו"חות התנדבות של חבר'ה שחזרו משם. תגידי לי אם זה הכיוון ונוכל להמשיך לחפש.

לגבי המצלמות - מעבודת פיתוח בהחלט יש, אבל כדאי לשים לב שהרבה פעמים הם קיימות רק בערים גדולות. אם האירגון רחוק מהעיר, עלולה להיות בעיה.
מצלמות חד פעמיות יש לרכישה, אבל אני לא זוכר כ"כ מחירים...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שלום לכולם תגובה ל - 2 11/03/2008 08:55 לתגובה קודמת
  hagarph לא מחובר hagarph  משתמש מתחיל 45 הודעות עד כה
לגבי קניה- לפני שאתם נוסעים שווה לברר לעומק מה בדיוק המצב הבטחוני באיזור אליו אתם נוסעים. היה דיון בנושא בפורום אפריקה לפני כמה ימים, והמסקנה הייתה שבאזורים הלא מגה תיירותיים (כמו אזורי הספארי) עוד לא ממש מומלץ להסתובב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כל הכבוד לכולכם
להודעה הבאה:למהירי החלטה: 'כרטיס כניסה' לתפקיד באו"ם בג'נבה