כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול שמשלב את דר' ומרכז אמריקה יחד 10/03/2008 12:43 לתגובה הבאה
  moranal לא מחובר moranal  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
היי חבר'ה,
אני מתכננת לטוס במהלך אפריל, ואני מעוניינת לטייל גם בדר' אמריקה וגם במרכז.
טרם סגרתי כרטיס כי פשוט אין לי מסלול ואני ממש אשמח אם מי שמכם שמכיר את שני היעדים יוכל לעזור לי..ואני צריכה עזרה Smile
הטיול מתוכנן לתקופה שבין אפריל עד ספטמבר.
אני יודעת שמדובר בעונת החורף ותהיתי באיזה יעדים כדאי להתמקד.
אני פתוחה להכל- חופים, תרבויות , אזורים מתויירים, נופים טרקים קצרים. מה שכן ואת זה אני יודעת מראש מבלי להגיע לשם ואז להגיע למסקנה.. שאני לא מעוניינת בטרקים ארוכים של מספר ימים..
תודה רבה
מורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול אפשרי תגובה ל - 1 11/03/2008 23:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
אם את מתחילה באפריל, הייתי ממליץ להתחיל בגוואטמלה (תבדקי תאריכים לפסטיבל סמנה סנטה באנטיגווה), עם קפיצה לשבועיים- שלושה לחלק הדרומי של מקסיקו (חצי האי קנקון ומדינת צ'יאפס) ואולי קצת הונדורס (קורס צלילה בזול). משם יש אופציה להמשיך למדינות אחרות במרכז כמו אל סלבדור, ניקרגואה, קוסטה ריקה ופנמה. בשתיים הראשונות לא הייתי. חסיד גדול של קוסטה ריקה אני גם לא, אבל מאוד ממליץ על פנמה.
כמובן שמאוד תלוי בקצב שלך ומאוד תלוי בכמה מדינות תטיילי, אבל אם לא תתקעי יותר מדי הסיפור הזה יקח לך משהו כמו 3-4 חודשים, מה שמשאיר עוד קצת יותר מחודשיים.
עכשיו יהיה לך האופציה להמשיך לקולומביה (בשיט מפנמה?) או לטוס לאקוודור (גלאפגוס!) או פרו. אחרי תקופה כזו, אני מאמין שכבר יהיה לך די ברור מה את מעוניינת לראות ואיפה את רוצה לטייל אז להחליט מעכשיו זה פחות רלוונטי.
מה שכן, זו רק חצי שנה ומזג האויר בדרום יהיה בעייתי, אז הייתי מוותר בפעם הזו על דרום היבשת וברזיל.
תהני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול אפשרי תגובה ל - 2 13/03/2008 01:25 לתגובה קודמת
  moranal לא מחובר moranal  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
היי.. תודה על הרעיון..
אבל חשבתי אולי לעשות הפוך.
4 חודשים בדרום:ארגנטינה ברזיל בולביה ופרו ומשם להמשיך לחודש חודשיים לפנמה או קוסטה ריקה וקובה.
מה דעתך?נראה לך סביר וראלי מבחינת זמנים?
ומבחינת טיסות.. יש לך מושג איך זה עובד כמה טיסות פנימיות אני אצטרך למסלול כזה?[B]
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפש מסלולי יום באזור אל בולסון שמתאימים גם לילדים
להודעה הבאה:ווארז בחודש מרצ דחוף

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף