כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דודי בדווח חי ממאירהופן 10/03/2008 20:33 לתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 257 הודעות עד כה
הגענו אתמול אחה"צ אחרי טיול יפה בדרך ממינכן למאירהופן בהמלצתו האדיבה של ניסים ועל כך תרשו לי להודות לו.
מלון אנדריאה נמצא חביב ותואם לציפיות בהתאם למלצות שקבלתי מהפורום , החדרים והשרות מאד טובים ובעל המלון אף הפתיע כשחיבר אותנו לאינטרנט בחדר.
היום גלשנו כמובן כשבאופן כללי המסלולים במצב מצויין , את היום הקדשנו לפנקן ואיגלם ולמרבה הפלא כל המסלולים היו פתוחים כולל המעבר עד לאיגלם .
בצהרים החלו לנשב רוחות חזקות יותר מה שכנראה גורם לכניסת עננים לאזור , מקווה שהטמפרטורות ירדו אז אולי נזכה לשלג טרי .
להתראות בדווחים הבאים
דודי

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תמונות תגובה ל - 1 10/03/2008 20:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דודי בדווח חי ממאירהופן תגובה ל - 1 10/03/2008 21:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1569 הודעות עד כה
דודי - אני ממליץ מאוד על המסלולים יורדי העיירות.
להלן רשימת המסלולים:
1. מאגלם מסלול אדום 5 יורד עד לרכבל Rastkogelbahn.
2. מהרסטקוגל מסלול אדום 1 יורד עד רכבל EgalmNord ואפשר (ומומלץ) ולהמשיך בכחול 5 עד EgalmBahn
3. מאהורן מסלול אדום 5 יורד עד למלון אנדריאה
4. בארנה מסלול כחול 5 יורד עד לעיירה Konigsleiten
5. בהוכפוגן מסלול כחול 13 יורד עד לחניה
6. ב- SpielJoch מסלול אדום 5 יורד עד לעיירה Fugen

בהחלקה

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חמסה על ההצעה, תסביך מסלול 5 מוכר לי! תגובה ל - 3 10/03/2008 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 408 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דודי: טוב לשמוע ממך: אתה בא לאופניים ביום ו'? תגובה ל - 3 10/03/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 519 הודעות עד כה
מ.א. התלהב מהמסלולים "יורדי עיירות", אבל אל תשכח ב-KONIGSLEITEN את הרצף של 9,8,7.
לפי התחזית, מחר יהיה המזג אוויר הגרוע ביותר של השבוע, ולאחר מכן השתפרות.

בהחלקה. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תמונות תגובה ל - 1 10/03/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי ערב טוב מסלול אדום תודה העל הטיפים ואכן ירדנו גם במסלול 5 אדום וגם ב1 אדום הבעיה היא שכיורדים למקומות נמוכים השלג הופך מימי ולא הכי נוח לגלישה .
דוקא הבוקר הגענו כבר בשעה 08:30 לפנקן למעלה וגלשנו מספר פעמים את 27 אדום באזור הורברג ובגלל שהיינו ממש ראשונים המסלול היה בתול ופשוט מדהים , יש שם גם מסלול סלאלום נחמד וגם אותו גלשנו.
מחר כנראה נהיה בקלטנבך והוך פוגן .
אז תמונות ודיווחים מחר .
ביי ולילה טוב
דודי
CIMG0479.JPG CIMG0490.JPG
CIMG0479.JPG(גודל:57.97KB)CIMG0490.JPG(גודל:56.49KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. איזה קפטן!!! תגובה ל - 6 10/03/2008 23:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1049 הודעות עד כה
איזה קפטן יש לנו. גם הרחק ממייראופן התוססת, מקפיד לעדכן אותנו.
חזרתי עכשיו מהרצאה של דורון אמיץ ולרגע נבהלתי מלראות את ההודעה שלך בגרופי.
נראה לי שיהיה לנו קיץ מלא פעילות.

מאחל לכם מזג אויר נוח.
כל השאר- אני סומך עליך. תעשו חיים.

ניסים
נ.ב - לא חייבים להיצמד להמלצות. אפשר לגלות מרחבים ומסלולים חדשים ולהביא לנו המלצות חדשות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תמונות תגובה ל - 6 10/03/2008 23:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cilsedo לא מחובר cilsedo  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
עוד כמה ההמלצות פרקטיות:
- אם אתם עם ציוד פרטי - לכו תעשו סכינים. כמו שמחר תיראו בהוכצילרטל (בהנחה שהתדלוק של הלילה יהיה נחמד אבל לא יותר מזה) במסלולים יש חלקים משמעותיים שמצריכים סכינאות...זה נכון לכל האיזור.
- השלג הכי טוב כרגע - הינטרטוקס. לכו על יום עם הכי פחות רוחות והכי שימשי שאפשר.
- המסלול שיורד בהוכצילרטל עד לחניה (שחור-אדום מס' 1) מורכב מהרבה מוגולים סלש ושלג סכינים (נכון לסוף היום- היום). לא לרדת עם לא נשאר כוח Smile
- העליה לארינה דרך צלם-זילר מאוד עמוסה בבוקר (10).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. דודי תעשו חיים,כייף לשמוע ממך! תגובה ל - 7 11/03/2008 01:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 408 הודעות עד כה
ניסים? היכן היתה ההרצאה ועל מה?
לפני חודשיים הייתי בקורס של שלושה מפגשים עם דורון,היתה חוויה מהנה ומשכילה.
אם תראה אותו שוב תמסור לו ד"ש ממני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. דודי תעשו חיים,כייף לשמוע ממך! תגובה ל - 9 11/03/2008 09:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ההרצאה היתה בחנות ציודים (בסגולה) בנושא אימונים, בניית כושר, עבודה לפי דופק וכו'.
היה נחמד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לדודי, CILSEDO וכולם תגובה ל - 8 11/03/2008 13:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי, אתה מזכיר את 27 אדום בהורברג, ובא לי לבכות. גם אני התחתי את היום שם ושמסלול היה בתולי, מסלול מקסים.

CILSEDO, אני לא זוכר את השם שלך מהפורום אבל עם טיפים כאלה, גולשי עמק צילר השבוע יכולים לשמוח.

דודי וCILSEDO, תחליפו מידע ONLINE דרך הפורום, קלאסי (ואלה בארץ הקודש נהנה איתכם).

ניסים: החודש אתה חזק בהרצאות, אה? סתם, איזה רע אני, תרגיש טוב. Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מזל שיש אינטרנט. פחדתי שיהיה שבוע שקט. איך התחזית? תגובה ל - 1 11/03/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון . לא מחובר דורון .  משתמש פעיל 1300 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. דודי בדווח חי ממאירהופן 2 תגובה ל - 1 12/03/2008 07:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היום השני החל דכאוני משהו כי במאירהופן ירד גשם מה שניחם אותנו היתה המחשבה שאם למעלה יותר קר אז מדובר בשלג וזה עדיף .
את יום הגלישה הקדשנו למתחם הוך זילרטל/קלטנבך ואכן כשהגענו לאתר הכל היה מכוסה בשלג טרי שירד כל הלילה , המסלולים היו במצב מצויין עם שלג רך וטרי אמנם זה דרש יותר מאמץ בגלישה אבל היה שווה.
מאוחר יותר ככל שהתקדמו השעות התבהרו השמים ובשלוב של השלג הטרי ומזג האויר הנפלא זה היה אחד מהימם היותר מקסימים שהיו לנו.
לקינוח חגגנו באפרה סקי שבחניון של קלטנבך והיה מדהים מומלץ ביותר פגשנו המון אנשים שמחים שתינו בירה מוזיקה נהדרת ומה באמת צריך חותר מזה בחופש .
מצרף שתי תמונות מי שיזהה את המקום מקבל שי צנוע ברכיבה הבאה .

להתראות מחר .
דודי

CIMG0513.JPG CIMG0515.JPG
CIMG0513.JPG(גודל:40.43KB)CIMG0515.JPG(גודל:47.57KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. זהיתי... תגובה ל - 13 12/03/2008 08:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
א. אני שמח שהוך צילרטל מביא שמחה לאנשים נוספים, אתר הבית שלנו בעמק צילר, גם לי ולשותפים שלי הביא הרבה שמחה.

לגבי האפרה סקי בחניה ב-16:30, אני מסכים, תוסס ופנטסטי, להזכירך בסרטון שלי, אני והבת שלי רוקדים לצלילי המוזיקה ליד האוטו, בידיוק שם, 50 מטר מהשולחנות העגולים של הברים שם.

ולגבי חידת התמונות, זה קל: ה-KRISTALL HUTTE ליד ה-T בר השמאלי (התכסתם בשמיכות?).

את הפרס אתה יכול לשלוח במייל או לפרסם אותו בפורום Laughing

תמשיכו להנות. ו-10 יורו טיפ לבעל המלון על חיבור האינטרנט, עלי, כי זה מה שמחזיק אותנו מחוברים לשלג...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. דודי בדווח חי ממאירהופן 3 תגובה ל - 1 13/03/2008 09:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז קודם כל אדוארדו זכית בפרס . כל הכבוד !!!
אתמול היה היום המאכזב עד כה , עלינו בבוקר לארנה וכמו שכתבו כאן התור היה ארוך ומיגע , כבר בהתחלה החלו לנשב רוחות חזקות עם טמפרטורות גבוהות יחסית משהו כמו 7-8 מעלות .
כשהיגענו לנקודה הגבוה ביותר בכדי לגלוש במסלול 11 הרוח היתה פשוט סיוט כמעט ולא ניתן היה לגלוש , בקושי המשכנו ל isskogl וירדנו עם ה 6 השחור לעמק כדי לעלות ב falschbach וכאן היתה האכזבה הגדולה מסלול 10 שמוביל למעלית ל konigsleitenspitze היה סגור כי סגרו את הרכבל מה שמנע מאיתנו את המשך הגלישה הלאה .
השמים התקדרו מאד בינתיים ושלג החל לרדת בשילוב של רוח חזקה מה שהפך את הגלישה לסיוט .
בדרך חזרה ל zell בנקודות הגבוהות זה היה סיוט אמיתי .
החלטנו לרדת חזרה ולהטביע את יגוננו באלכוהול שהחל בארנה ונמשך לתוך הלילה ב shlusel .
באופן כללי יש בעיה מאד קשה במקומות הנמוכים כי יורד גשם והשלג נהיה עיסתי ולא נעים לגלישה , מקווה שהימים הבאים יהיו קרירים יותר ואם לא נטפס למקומות הגבוהים .
הבוקר נראה מבטיח ולפי מה שנראה כרגע נגלוש היום בקרחון .
ביי
דודי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. דודי בדווח חי ממאירהופן 3 תגובה ל - 15 13/03/2008 10:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי דודי,

איזה כיף לקרוא דיווחים בשידור חי מזילרטל.
נדמה לי שהרוחות רודפות אחריך (גם בינואר היו לך רוחות חזקות, לא?), אבל להבנתי מתחם ארנה כל כך מגוון בגבהים והכיוונים - לא מצאתם איזורים נוחים לגלישה ומוגנים מרוח?

ספר קצת על מצב השלג - מצד אחד אתה אומר שבמקומות הנמוכים השלג עיסתי, מצד שני ממשיך לרדת שלג. כמויות השלג משמעותיות? איך המצב באופן כללי?

תמשיכו לעשות חיים
ניסים

נ.ב - תודא שאין לך חיוב עבור שעות אינטרנט. שלא יהיו לך הפתעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ניסים תגובה ל - 16 14/03/2008 08:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה שקורה פה השבוע זה מאד מענין כי מזג האויר משתנה בקצב מאד מהיר כולל הטמפרטורות .
ברוב המסלולים זה לא שחסר שלג אבל מאד יכול לקרות שיורד גשם במקומות הנמוכים וכשעולים ל 2500 מטר מקבלים משבי רוח עזים שגם מפנים חלק מהשלג הטרי שירד.
אתמול בקרחון למשל מאד נהנו אבל גם שם היו רגעים של שמש ומיד אחר כך עננים ורוח כך שבאופן כללי המצב לא יציב .
השלג אם יורד יורד במקומות הגבוהים במהלך הלילה וחלק מהיום אבל מצד שני המסלולים במצב פאודר מבלי שהחתולים הספיקו לעבור עליהם ונוצר מצב של שלג טרי על שכבת שלג ישן / קרח וזה יוצר תגובה אחרת למגלש , בקיצור זה לא תנאי גלישה אידאליים אבל שלא יובן שאני מתלונן בסך הכל מאד נהנים פה .
בעלי המלון והעובדים פה יוצאים מגידרם להנעים את זמננו וזה מאד מאפיין מלונות קטנים לגבי האינטרנט אז תומס , בעל המקום , אמר לי שהשנה הם לא מחייבים עבור אינטרנט אבל מהשנה הבאה ייחיבו .
ביי
דודי
לא הצלחתי להבין מתי אתה נוסע ?
CIMG0545.JPG CIMG0547.JPG
CIMG0545.JPG(גודל:54.44KB)CIMG0547.JPG(גודל:38.61KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. תמונות תגובה ל - 17 14/03/2008 08:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

CIMG0570.JPG CIMG0571.JPG
CIMG0570.JPG(גודל:57.07KB)CIMG0571.JPG(גודל:56.83KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ההבדל בין העמק הירוק לשלג בגובה, מדהים תגובה ל - 18 16/03/2008 10:31 לתגובה קודמת
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1808 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חדש: תומר מדווח מסנובורד בפאסו טונאלה
להודעה הבאה:מזג האוויר