| 1. Club Valtur Sestriere |
11/03/2008 15:30  |
| |
bobdub |
2 הודעות עד כה |
|
|
אני הייתי בקלאב ולטור סיסטרייר בסוף פברואר עם הבת שלי בת 9 .
מאוד נהנתי!!!
קלאב נמצא במרחק של שעה וחצי נסיעה מטורינו בגובה של 2300 מ' (בערך).
מי שרוצה להזמין צריך לדואג מראש להזמין חדר בכומה גבוהה ( יותר נחמד) עם נוף לכיוון מסלולים ( חדרים ספורים בן x13 ל- x17 ) .
הקלאב בנוי מ2 בניינים עגולים , אין הבדל משמעותי ביניים . הביניין ה"אדום" נמצא קרוב יותר למיני קלאב והמעלית יורדת קרוב יותר למועדון סקי.
אין צורך לרוץ לקחת ציוד מייד אחרי הגעתכם , ניתן לקחת עד 10 בערב ללא טור מיותר.
האתר עצמו לא גדול במאוחד אבל תוך זמן קצר באמצעות גונדולות ניתן להגיע לאתרים נוספים כמו סנסקאריו ומונז'נבה הצרפתי .
מקום מצויין ללמוד סקי לילדים. מיני קלאב עובד כמו שעון שוויצרי . ילדים באים ב9 בבוקר לקלאב חוזרים ב 5 בערב . ישנם מדריכים דוברי אנגלית . המלצה שלי לאסוף את הילדים לארוחת צהריים .
לאחר שבוע סקי הבת שלי מרמה 0 ירדה אתי בכלות מהמסלולים האדומים כולל מסלול אולימפי.
בקלאב אוכל טוב , יין בארוחות חופשי ובאר לא יקר במאוחד .
בכפר עצמו אין הרבה אטרקציות , אפשר לטייל במרכז קטן ולשתות קפה .
מומלץ מאוד !!!
 |
| 69327.jpg(גודל:6.97KB) |
|
|
|
|
|
| 3. Club Valtur Sestriere תגובה ל - 2 |
11/03/2008 19:23  |
| |
bobdub |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
החדר היה לא גדול במאוחד , סטנדרתי , עם מקלחת חדשה נקיה מאוד.
מים חמים בשפע!
שתי מיטות , טלויזיה , ארון בגדים נוח .
אוכל איטלקי מצוין , מנות ראשונות מגוונות מואד , הרבה סוגים של פסטות , תוספות , בשר צלוי ועד... הרבה סלטים שונים בצהריים ובארב . בבוקר ארוחה קלה יותר (לא כמו בארץ) . בבוקר יש סוגים שונים של קפה ומיצים. בארוחות צהריים וארב יין אדום ולבן חופשי.
מסלולים ברמה טובה מאוד . ישנם תותחי שלג . למרות שלא היה שלג 3 שבועות לא יהי חסר שלג במסלולים. באתר עצמו אין מסלולים ארוכים מאוד למעט מסלולים אולימפיים שהם קצת קשים יותר מאדומים אבל לא רצח.
לא היה טורים במעליות .ישנם הרבה טי-בארים במסלולים , קצת ארוכים (צריך להזהר לא ליפול!) . יש בסביבה אתרים נוספים יותר טובים לדעתי מסיסטרייר כמו סנססריו או מונז'נבה , צריך לקחת גונגולה (קרון) כדי להגיע לשם . המדריכים הרגנו שני ימים שלמים של סקי ובאותם ימים גלשנו באתרים האלו .
הציוד סקי ברמה טובה מאוד . לא היו לי שום בעיות עם הציוד.
יתרון בקלאב כמו ולטור שהוא נמצא ממש ליד המעליות ( ski out) , אין צורך לשבור את הראש עם הסקי פס, ציוד , אוכל , שיעורי סקי , עיסוק לילדים , עברות לשדה ועד דברים נוספים .
החבילה עלתה לי 2500 יורו לשני אנשים כולל הכול. שווה כל אגורה.
|
|
|
|