|
| 2. היית צריך להבהיר תגובה ל - 1 |
12/03/2008 16:54   |
|
|
קוש זכה בגביע העולם בדאון היל - לא הדירוג הכללי.
עד לסיום העונה יש עוד GS, SG וסלאלום אחד.
|
|
|
|
| 3. התוצאות הסופיות - מילר הזוכה הגדול תגובה ל - 2 |
13/03/2008 18:36   |
|
זכה בכתר הכללי עוד לפני הסללום.
ובנימה יותר עצובה - מתיאס לנצינגר האוסטרי התרסק במירוץ בנורבגיה (לא זוכר אם לפני שבוע או שבועיים), ריסק את רגלו והרופאים נאלצו לכרות אותה בשל סיבוכים בכלי הדם.
מה שמזכיר שוב את הסיכונים בספורט הזה.
|
|
|
|
| 4. העברת בי צמרמורת בכל הגוף, ממש מפחיד תגובה ל - 3 |
13/03/2008 19:06   |
|
|
ב7-8 למרס צפיתי באליפות אירופה בדאוןהיל לגברים. חוויה נהדרת!15 גולשים לא סיימו את המסלול ואחד מהם (מצטער לא זכר את השם)בסוף המסלול לא הצליח לעצור ונכנס בגדר לפני היציע של הקהל (שבו ישבתי).מיד שראו שהוא לא מצליח לקום נלחצו לעזרו אנשי צוות, שחילצו אותו רק אחרי 10 דק' לערך.אין לי מושג אם הפציעה היתה קלה או חמורה, זה נראה די מפחיד.
|
|
|
|
| 5. אני עדיין זוכר את ההתרסקות של הרמן מאייר תגובה ל - 4 |
13/03/2008 21:00   |
|
|
באולימפיאדה ב-98.
ביוטיוב יש המון סרטים של המעוף שלו דרך הגדרות.
אחרי כמה ימים הוא זכה בשתי מדליות זהב...
מכל מקום - אין ספק שלהיות בתחרות ספורט - לא משנה באיזה מקצוע - עושה צמרמורת בגב. הייתי פעמיים במשחק פוטבול בארה"ב באולם של 68 אלף איש. להכנס ולראות את המחזה הזה זו באמת חוויה מיוחדת. לצערי לא יצא לי להיות בתחרות סקי - אבל בשבוע שאהיה בפלכאו יש ברדשטדט אליפות אוסטריה בסנובורד - אולי אלך להציץ.
|
|
|
|
|
|
| 8. ספורט ומימונו תגובה ל - 7 |
15/03/2008 00:05   |
|
|
אין המשל דומה לנמשל.
מילר מרוויח כ"כ הרבה כסף מסביב (פרסומות, חסויות לציוד וכו') שהוא יכול להרשות לעצמו להחזיק צוות.
אף ספורטאי ישראלי בענף אולימפי למעט טניס, מפורסם ככל שיהיה, לא יכול להחזיק מעמד ללא תמיכה של האיגוד שלו/הוועד האולימפי.
היום במקרה דברתי על זה בבוקר באימון עם אחד הספורטאים המובילים של ישראל, שכבר השתתף בשלוש אולימפיאדות. הוא אומר, שהבעיה היא פרסים כספיים למנצחים: תן 5,000 יורו למנצח בתחרות בכל ענף ספורט שהוא והצופים יבואו לראות את הגלדיאטורים מתחרים. אם בטניס לא היה כסף - מי היה מתחרה ומי היה בא לראות?
כדוגמה קטנה: ביאתלון. פעם: ענף ספורט איזוטרי יחסית. היום: פרס של 15,000 יורו למנצח בכ"א מתחרויות גביע העולם. חשיפה מדהימה ביורוספורט. אלפי צופים בכל תחרות. ספורטאים שהם גיבורים לאומיים (בעיקר בנורבגיה צרפת וגרמניה).
|
|
|
|
|