כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מזג האוויר 12/03/2008 10:01 לתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
מזג האוויר משפיע גם על סיום עונת התחרויות בסבב הגביע העולמי. הדאונהיל של בורמיו בוטל. המשמעות היא שדידיה קוש השוויצרי זכה בגביע העולם לעונה זו. נראה שהיה לו מזל, שמום של אחרונה בודה מילר טוב יותר (הוא גם ניצח ביותר תחרויות במקצוע מקוש). המשמעות הנוספת היא שקוש ומילר לא יצברו נקודות במקצוע מהיר שבו בנגי רייך חלש מאוד, מה שמשפר במעט את סיכוייו (אם כי לאחרונה מילר טוב בכל המקצועות והוא מגדיל את הפער).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היית צריך להבהיר תגובה ל - 1 12/03/2008 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
קוש זכה בגביע העולם בדאון היל - לא הדירוג הכללי.
עד לסיום העונה יש עוד GS, SG וסלאלום אחד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התוצאות הסופיות - מילר הזוכה הגדול תגובה ל - 2 13/03/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זכה בכתר הכללי עוד לפני הסללום.
ובנימה יותר עצובה - מתיאס לנצינגר האוסטרי התרסק במירוץ בנורבגיה (לא זוכר אם לפני שבוע או שבועיים), ריסק את רגלו והרופאים נאלצו לכרות אותה בשל סיבוכים בכלי הדם. Crying or Very Sad
מה שמזכיר שוב את הסיכונים בספורט הזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. העברת בי צמרמורת בכל הגוף, ממש מפחיד תגובה ל - 3 13/03/2008 19:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
ב7-8 למרס צפיתי באליפות אירופה בדאוןהיל לגברים. חוויה נהדרת!15 גולשים לא סיימו את המסלול ואחד מהם (מצטער לא זכר את השם)בסוף המסלול לא הצליח לעצור ונכנס בגדר לפני היציע של הקהל (שבו ישבתי).מיד שראו שהוא לא מצליח לקום נלחצו לעזרו אנשי צוות, שחילצו אותו רק אחרי 10 דק' לערך.אין לי מושג אם הפציעה היתה קלה או חמורה, זה נראה די מפחיד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני עדיין זוכר את ההתרסקות של הרמן מאייר תגובה ל - 4 13/03/2008 21:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
באולימפיאדה ב-98.
ביוטיוב יש המון סרטים של המעוף שלו דרך הגדרות.
אחרי כמה ימים הוא זכה בשתי מדליות זהב...

מכל מקום - אין ספק שלהיות בתחרות ספורט - לא משנה באיזה מקצוע - עושה צמרמורת בגב. הייתי פעמיים במשחק פוטבול בארה"ב באולם של 68 אלף איש. להכנס ולראות את המחזה הזה זו באמת חוויה מיוחדת. לצערי לא יצא לי להיות בתחרות סקי - אבל בשבוע שאהיה בפלכאו יש ברדשטדט אליפות אוסטריה בסנובורד - אולי אלך להציץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. היורוספורט, באמת חסר לי פה. תגובה ל - 5 13/03/2008 21:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
לא רק סקי, גם טניס.
מה שמעניין את האמריקנים זה פוטבול, בייסבול, כדורסל וגולף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. העברת בי צמרמורת בכל הגוף, ממש מפחיד תגובה ל - 4 14/03/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אכן הייתי צריך להבהיר. לגבי הסיכונים סוונדל השוודי, אלוף העונה שעברה, הוביל העונה בביטחה ונאלץ לפרוש לאחר שריסק את פרצופו.
שני פריטי מידע מעניינים - 1) קוש ומילר גולשים על מגלשי HEAD, והם שברו את השליטה המסורתית של ATOMIC בתחרויות גביע העולם בגברים.
2) מילר התחרה תחת הסמל של נבחרת ארה''ב, אך לאחר חילוקי דעות קשים הוא החליט להתאמן לבד ולממן בעצמו מאמן, טכנאי וכו'. נראה שצדק. מעניין מה היה קורה בארץ במקרה דומה לזה (נניחבהמחלוקות בין גל פרידמן לגור שטיינברג)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ספורט ומימונו תגובה ל - 7 15/03/2008 00:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין המשל דומה לנמשל.
מילר מרוויח כ"כ הרבה כסף מסביב (פרסומות, חסויות לציוד וכו') שהוא יכול להרשות לעצמו להחזיק צוות.
אף ספורטאי ישראלי בענף אולימפי למעט טניס, מפורסם ככל שיהיה, לא יכול להחזיק מעמד ללא תמיכה של האיגוד שלו/הוועד האולימפי.
היום במקרה דברתי על זה בבוקר באימון עם אחד הספורטאים המובילים של ישראל, שכבר השתתף בשלוש אולימפיאדות. הוא אומר, שהבעיה היא פרסים כספיים למנצחים: תן 5,000 יורו למנצח בתחרות בכל ענף ספורט שהוא והצופים יבואו לראות את הגלדיאטורים מתחרים. אם בטניס לא היה כסף - מי היה מתחרה ומי היה בא לראות?
כדוגמה קטנה: ביאתלון. פעם: ענף ספורט איזוטרי יחסית. היום: פרס של 15,000 יורו למנצח בכ"א מתחרויות גביע העולם. חשיפה מדהימה ביורוספורט. אלפי צופים בכל תחרות. ספורטאים שהם גיבורים לאומיים (בעיקר בנורבגיה צרפת וגרמניה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ספורט ומימונו תגובה ל - 8 16/03/2008 10:28 לתגובה קודמת
האם פרס של 5000 אירו למנצח באמת היה מביא המונים לצפות בתחרויות ג'ודו? או קליעה למטרה? אני לא בטוח. אל תשכח שבאירופה החינוך לספורט שונה לגמרי מאשר בארץ. לדעתי בארץ כיום נקודת האור היחידה זה הרכיבה על אופניים. הספורט היחיד, פרט לכדורגל וכדורסל שיש לו גם תשתית עממית רחבה.
אני התכוונתי יותר למה זה אומר על עסקני הספורט ועל הצרכים המיוחדים של אתלטים בטופ העולמי. אני פשוט חושב שמנקודה מסויימת, לאחר צבירת ניסיון והישגים צריך להתחשב הרבה יותר בספורטאי, ומי שכבר מביא מדליות אולימפיות ואליפויות עולם צריך לקבל מאמן לפי דרישתו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דודי בדווח חי ממאירהופן
להודעה הבאה:La Grave / La Meije - מישהו גלש?