כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מילה טובה על שרות !! 12/03/2008 18:42 לתגובה הבאה
halfpipe halfpipe לא מחובר halfpipe  משתמש בינוני 130 הודעות עד כה
לידיעת חברי הפורום.
בקסדה של UVEX החלק הפנימי שניתן לפרוק לצרכי ניקוי ,התחיל להתבלות ולהתפרק , כתוצאה מזיעה.
שלחתי EMAIL לשרות לקוחות של החברה בגרמניה בנושא.
קיבלתי תשובה תוך יום ובו הם מודיעים לי שהם מצטערים שזה קרה ,הם שולחים אלי בחינם חלק פנימי חדש ומקווים שאמשיך להנות מהמוצר .
מה דעתכם על השרות !!!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מילה טובה על שרות ! כדאי שגם בארץ יאמצו שירות כזה! תגובה ל - 1 12/03/2008 20:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 235 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מילה טובה על שרות !! תגובה ל - 1 12/03/2008 20:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 929 הודעות עד כה
נמצאת אצלינו חברה מארה"ב.
לפני שלושה חודשים ביקשה ממני לחפש לה בורד מתנת כריסמס לבן שלה. מצאתי לה הכי זול באתר snowshack.
ספרה שהבחור הלך לגלוש עם החברה שלו באיזה אתר בניו יורק. איך שירד מהליפט הבורד התפרק. אני לא מבין בבורדים וגם המבטא שלה דרומי (היא מוירג'יניה) ומה שהצלחתי להבין הוא שהבורד בנוי משכבות והלמינציה (?) התפרקה. anyway האתר החזיר לו את העלות של הסקי פס, כי הבחור בכ"ז לא גלש וסתם התעצבן (אני בטוח שגם באתר החרמון היו מחזירים לו את העלות). הוא חזר הביתה ואמא שלו התקשרה לאתר האינטרנט שאמרו לה לפנות לחברה. בחברה לא שאלו יותר מדי שאלות. מסתבר שיש דפקט בקבוצה של הבורדים. למחרת בבוקר היה על מפתן הדלת בורד חדש. את הישן הם לא ביקשו בחזרה.
מה שמדהים אותי בסופו של דבר זה לא השירות של היצרן - זה היחס של אתר הסקי - כנראה שיש כאלה שמבינים שמה שחשוב זה הכיף של הגולש ולא הכסף שהמרויחים ממנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מילה טובה על שרות !! תגובה ל - 3 12/03/2008 21:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  boazkaniel לא מחובר boazkaniel  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
באותו עניין, שנה שעברה גלשנו בוויל קולורדו.
מעלית הסקי נעצרה לרבע שעה +/- בעוד אנו יושבים עליה. אחרי כחמש דקות עבר מישהוא מהאתר מתחת לכיסאות והודיע כי התקלה בתיקון ולא לדאוג. מייד שירדנו מהכיסא לאחר תיקון התקלה עמד אדם מטעם האתר וחילק לכל מי שישב על הכיסאות בזמן התקלה שובר לקבלת סקי פס יומי חינם (עלות הסקי פס ליום באתר היא 83$!!.
מתבבר שאם הכיסא נעצר ליותר מחמש דקות ופחות מרבע שעה כל מי שנתקע מקבל שובר לארוחה. אם זה מעל רבע שעה כל מי שנתקע מקבל סקי פס חינם!!

האמריקאים יודעים לתת שירות יותר מכל אחד אחר!!

בעז קניאל
רג'ינה טורס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מילה טובה על שרות !! תגובה ל - 4 12/03/2008 22:05 לתגובה קודמת
halfpipe halfpipe לא מחובר halfpipe  משתמש בינוני 130 הודעות עד כה
ממש כמו בארץ !!??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:St. Anton
להודעה הבאה:עדכון תחזית מז"א - מעבר מחורף לאביב